FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jul 2013, 15:11

Nemate vas par klaunova drugog posla?Vjerujte da smo odavno shvatili da nam klub ku*cu ne vrijedi.Zaista više nije potrebno da nas i dalje šamarate kad smo već odavno na podu.Pi*kasto je i nije humano.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 06 jul 2013, 16:01

Ajd odje*ite u skokovima sa nase teme ;)

Nego procitah na jednom forumu da smo kupili Vrsaljka. 50-50 ugovor sa Genovom. Tamo bi trebao igrati slj sezone. Vidjet cemo je li istina.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 jul 2013, 16:55

Moje neko misljenje je da u nasoj ekipi nije problematican napad. Postalo je problematicno samo kad se potrefilo da su se svi povrijedili. Ocito su sad izvukli pouku iz prosle sezone. Ono sto ce ocito ostat veliki problem je taj vezni red s akcentom na defanzivu i transformaciju. Pa nama je taj dio posla radio Gargano i debeli Cambiasso. Zato mislim da nam ne fali jedan razbijac na sredini nego dvojica. Zato se vjerovatnoi potencira prodaja Guarina,haman je frajer nedisciplinovan. Drugi veliki problem su bokovi. Ako i uspiju dovest Islu (koji mi nije idealna opcija,al sta da se radi) opet lijevo ostaju ona dva hadalja,Japanski bezmozgas i gubica sa dvije lijeve (dobro,desne :) ). Znaci,veza i samo veza.
I da,strpite se malo do pocetka sezone ljudi. Tek cemo tad vidit na sta ce sve to licit. Ako se dovede onaj tetovirani i dva krila mogla bi to biti jedna strasna ekipa.
Vezano za Palacia,PALACIO JE DOKTOR ;)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 06 jul 2013, 18:57

alo bre @puma mozel ovo ovako :D nemoj da se tvoji okrenu protiv tebe :lol:

Sljedece sezone ladno uzimamo Scudetto ispred Lazia i Fiorentine 8-) Vjerujem u don Massima i njegovu moc 8-) :D

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 06 jul 2013, 19:06

Ode nam i Il Drago :cry: 8-) Uvijek sam ga gotivio, uvijek je davao sve od sebe na terenu za ekipu, nikada nikakvih problema sa njim i stvarno svaka mu cast i hvala mu za sve sto je dao za klub, a dao je mnogo toga. Vlasnik mnogih spektakularnih golova, a pogotovo je znao da trese mreze onih iz dugog dijela Milana :D
Procitajte:
http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 06 jul 2013, 20:45

Neki mediji pišu da je stigla ponuda od Zenita za Ranocchiu od 18 miliona eurića. Ako je istina naši će je prihvatiti bez razmišljanja.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 06 jul 2013, 22:25

Ave Thorin, ave!
Allegri je gospodin!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 jul 2013, 00:11

Reci im @Mago nek me prihvate :mrgreen: :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jul 2013, 00:31

:lol: :lol: :lol:

Eo reko sam :mrgreen:

Ode Deki brat. :( Hvala mu na svemu,meni jedan od najdrazih igraca ovih zadnjih 10 godina.

Ukucas na yt Stankovic contro Milan sjebe se yt ne zna koji vise gol da pokaze.Brat 8-)

Grande Drago !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jul 2013, 01:33

Massimiliano Nebuloni, Sky journalist, reports: “Moratti was in London for the weekend. I don’t think his presence is for a meeting with Thohir; he could be there to watch Rolling Stones concert.
:lol:

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 07 jul 2013, 14:43

Kroz par dana se ocekuje potvrda Islinog transfera 8-)
Cijena bi trebala biti 6,5 miliona.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jul 2013, 14:54

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ino-119919" onclick="window.open(this.href);return false;

Nesto se dogadja. Ajdeeeeeeeee Nainggolan :mrgreen:

Branca i Radja u istom hotelu. Ocekuje se ubrzo i Cellino. Nadam se da je ovo zavrsna faza ovog transfera. Ufff kako bi Radja dobro dosao u ovu ekipu.

Ajdeeeeeeeeee Nainggolan :mrgreen:

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 07 jul 2013, 15:04

Kakva ce to masinerija od ekipe biti aBd 8-)

Ajde Nainggolannnnnnnnn! :mrgreen:

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 07 jul 2013, 16:31

Nakon dugo, dugo vremena odlučih da posjetim ovaj dio pdf-a i napišem ukratko o predstojećem roku.

Naime, kao što vidim mnogi simpatizeri Intera su više nego zadovoljni. Osjeća se velika transformacija unutar rostera, a već je i odrađeno par odlazaka veterana iz kluba. Naravno, žao mi je zbog odlaska Dekija ali šta je tu je. Godine su učinile svoje, i nadam se kako će u budućnosti pružati također dobre partije. Cassano je također napustio klub, iako sam vjerovao u njegov ostanak. Mišljenja sam kako je mogao još narednu sezonu odraditi solidno, ali ipak se odlučio za prelazak u Parmu. Ovaj kratki period u dresu Intera odradio je više nego solidno, i zahvaljujem mu na par jako dobrih partija u prošloj sezoni.

Eh, što se tiče eventualnih odlazaka iz kluba prema nekim tračevima moguć je odlazak Rannochie u redove Zenita za jako dobru, i primamljivu svotu u vrijednosti od 18M. Više nego dobro, i molim da se ovo desi. Andrea je prošlu sezonu odradio katastrofalno i uz takvu svotu možemo dovesti mnogo boljeg braniča, zar ne? SKY piše kako se okrećemo prodaji igrača koji nisu zadovoljili u prošloj sezoni a prvi među njima su: Jonathan, Ricky i Kuz. Lično se nadam odlasku ovog trojca jer stvaraju veliku širinu u rosteru, a definitivno nemaju materijala za momčad kao što je Inter.

Ispisah se fino, a nisam ništa napisao oko novih pojačanja. :mrgreen:

Biće veoma zanimljivo iduće sezone gledati potencijalni napad: Belfodil + Icardi. Skup jako mladih igrača koji imaju jako svijetlu perspektivu u Calciu. Zasigurno su u TOP-10 najboljih igrača Europe. A osim toga uz sebe će imati jako dobre učitelje u vidu Milita i Palacia koji će ako ih zaobiđu ozljede postići +10 pogodaka što je jako dobra cifra za takve veterane, zar ne?

Eventualnim odlaskom Rannochie stvara se praznina u zadnjoj liniji, a kako čitam na Twitteru kao zamjene se spominju Richards i Dragović. Naravno s oduševljenjem bih dočekao ovaj dvojac, a bio bih sretan i s dolaskom Richardsa. Huh, kad već ovo pišem moram napomenuti kako bi imali i jako mladu momčad: Richards (25), Dragović (22) i Juan (22). Mehlem za oči. 8-)
Osim toga važna stavka je i dolazak Campagnara i Andreollia kao back-up igrača, te veterana Samuela.

Vezni red solidno izgleda i jako sam zadovoljan s trenutnom postavkom. Kovačić i Guarin djeluju izuzetno dobro, te se nadam kako će ih u predstojećoj sezoni zaobići ozljede. Osim toga u posljednjih par dana mnogo se spominje dolazak Nainggolana u naše redove što bi bio transfer za 10-ku. Radja već par godina u Serie A igra više nego dobro, a mišljenja sam kako je i vrijeme za neki veći klub što zbog njega ali i njegove karijere. Momak je željan trofeja, a sigurno je da će ih u Interu u budućnosti itekako osvojiti. Bekovi su psihološki problem ove momčadi. Yuto je katastrofalan bio u prošloj sezoni, i nadam se kako ga neću gledati u prvih XI. Perreira je mnogo bolja opcija, iako to uopće nije njegova prirodna pozicija. Kao što sam već napisao spominje se odlazak škarta Jonathana što bi bilo super, a najavljiva se dolazak Isle. Hm, ne znam što da kažem. Da li je to pametan potez naše uprave vidjećemo jer ni Isla nema dobru sezonu iza sebe. Uglavnom, vrlo mali broj imena na ovoj poziciji se dovodi u kontekst sa nama što me i najviše brine, nažalost.

Sve u svemu neki novi klinci su tu, i nadam se kako će WM odraditi više nego dobar posao :!:
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 07 jul 2013, 16:40

@Mauro post ti je kao da sam ga ja pisao :D to je to.... 8-)
#Ausilio OUT

alenseeman
Kontakt:

Post Postao/la alenseeman » 07 jul 2013, 17:26

ja vam mogu reci samo da ocekujem jonathana u prvih 11 !
mnogo je razloga zbog cega to mislim... ne spominje se puno imena na tim pozicijama , zanneti nece biti spreman za pocetak sezone tako da imamo samo njega i isu ako dodje
imam neki osjecaj da ce mu WM znati reci sta treba raditi na terenu a ne trcati onako kao muha bez glave , i da ce on to odraditi kako treba , samo da centarsut uvjezba i sto se tice desne strane smo mirni 8-)

i da evo citam Belfodil zeli broj 18
sad ne znam da li ce postati nas novi Rocchi ili novi Zamorano :mrgreen:
Zadnja izmjena: alenseeman, dana/u 07 jul 2013, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Inter !

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 07 jul 2013, 17:32

Johnny nas buduci kapiten 8-) :mrgreen:

Cellino ne popusta. 16 miliona i Nainggolan je nas. Tesko ce ga biti nagovoriti da ubacimo nekog igraca u dogovor.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 07 jul 2013, 18:04

Radja je dobar igrac i sjeo bi nam ko budali samar al treba to zavrsit sto prije a nije razvlacit i na kraju ga popusit.
Spekulacija kao da smo usli u pregovore za Messija.

Johny nije losiji igrac od Isle :!:
I bravo Mauro nek i ti vidis kakav je hadalj onaj japaneez :mrgreen:

GRANDE INTER :!:
GRANDE MM 8-)
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jul 2013, 21:29

Icardi :

slika

slika

:mrgreen:

Prema Merdasetu nasa ponuda Cagliariu je 11 miliona,co ownership Longa i posudba Duncana. Ovako izgleda dobra ponuda za obje strane,al s obzirom da je merdaset onda nist od toga :lol:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 07 jul 2013, 21:58

alenseeman je napisao/la:
i da evo citam Belfodil zeli broj 18
sad ne znam da li ce postati nas novi Rocchi ili novi Zamorano :mrgreen:
sad nek stavi i onaj plus izmedju brojeva 8-)

slika
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []