FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 07 jul 2013, 00:11

Reci im @Mago nek me prihvate :mrgreen: :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jul 2013, 00:31

:lol: :lol: :lol:

Eo reko sam :mrgreen:

Ode Deki brat. :( Hvala mu na svemu,meni jedan od najdrazih igraca ovih zadnjih 10 godina.

Ukucas na yt Stankovic contro Milan sjebe se yt ne zna koji vise gol da pokaze.Brat 8-)

Grande Drago !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jul 2013, 01:33

Massimiliano Nebuloni, Sky journalist, reports: “Moratti was in London for the weekend. I don’t think his presence is for a meeting with Thohir; he could be there to watch Rolling Stones concert.
:lol:

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 07 jul 2013, 14:43

Kroz par dana se ocekuje potvrda Islinog transfera 8-)
Cijena bi trebala biti 6,5 miliona.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jul 2013, 14:54

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ino-119919" onclick="window.open(this.href);return false;

Nesto se dogadja. Ajdeeeeeeeee Nainggolan :mrgreen:

Branca i Radja u istom hotelu. Ocekuje se ubrzo i Cellino. Nadam se da je ovo zavrsna faza ovog transfera. Ufff kako bi Radja dobro dosao u ovu ekipu.

Ajdeeeeeeeeee Nainggolan :mrgreen:

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 07 jul 2013, 15:04

Kakva ce to masinerija od ekipe biti aBd 8-)

Ajde Nainggolannnnnnnnn! :mrgreen:

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 07 jul 2013, 16:31

Nakon dugo, dugo vremena odlučih da posjetim ovaj dio pdf-a i napišem ukratko o predstojećem roku.

Naime, kao što vidim mnogi simpatizeri Intera su više nego zadovoljni. Osjeća se velika transformacija unutar rostera, a već je i odrađeno par odlazaka veterana iz kluba. Naravno, žao mi je zbog odlaska Dekija ali šta je tu je. Godine su učinile svoje, i nadam se kako će u budućnosti pružati također dobre partije. Cassano je također napustio klub, iako sam vjerovao u njegov ostanak. Mišljenja sam kako je mogao još narednu sezonu odraditi solidno, ali ipak se odlučio za prelazak u Parmu. Ovaj kratki period u dresu Intera odradio je više nego solidno, i zahvaljujem mu na par jako dobrih partija u prošloj sezoni.

Eh, što se tiče eventualnih odlazaka iz kluba prema nekim tračevima moguć je odlazak Rannochie u redove Zenita za jako dobru, i primamljivu svotu u vrijednosti od 18M. Više nego dobro, i molim da se ovo desi. Andrea je prošlu sezonu odradio katastrofalno i uz takvu svotu možemo dovesti mnogo boljeg braniča, zar ne? SKY piše kako se okrećemo prodaji igrača koji nisu zadovoljili u prošloj sezoni a prvi među njima su: Jonathan, Ricky i Kuz. Lično se nadam odlasku ovog trojca jer stvaraju veliku širinu u rosteru, a definitivno nemaju materijala za momčad kao što je Inter.

Ispisah se fino, a nisam ništa napisao oko novih pojačanja. :mrgreen:

Biće veoma zanimljivo iduće sezone gledati potencijalni napad: Belfodil + Icardi. Skup jako mladih igrača koji imaju jako svijetlu perspektivu u Calciu. Zasigurno su u TOP-10 najboljih igrača Europe. A osim toga uz sebe će imati jako dobre učitelje u vidu Milita i Palacia koji će ako ih zaobiđu ozljede postići +10 pogodaka što je jako dobra cifra za takve veterane, zar ne?

Eventualnim odlaskom Rannochie stvara se praznina u zadnjoj liniji, a kako čitam na Twitteru kao zamjene se spominju Richards i Dragović. Naravno s oduševljenjem bih dočekao ovaj dvojac, a bio bih sretan i s dolaskom Richardsa. Huh, kad već ovo pišem moram napomenuti kako bi imali i jako mladu momčad: Richards (25), Dragović (22) i Juan (22). Mehlem za oči. 8-)
Osim toga važna stavka je i dolazak Campagnara i Andreollia kao back-up igrača, te veterana Samuela.

Vezni red solidno izgleda i jako sam zadovoljan s trenutnom postavkom. Kovačić i Guarin djeluju izuzetno dobro, te se nadam kako će ih u predstojećoj sezoni zaobići ozljede. Osim toga u posljednjih par dana mnogo se spominje dolazak Nainggolana u naše redove što bi bio transfer za 10-ku. Radja već par godina u Serie A igra više nego dobro, a mišljenja sam kako je i vrijeme za neki veći klub što zbog njega ali i njegove karijere. Momak je željan trofeja, a sigurno je da će ih u Interu u budućnosti itekako osvojiti. Bekovi su psihološki problem ove momčadi. Yuto je katastrofalan bio u prošloj sezoni, i nadam se kako ga neću gledati u prvih XI. Perreira je mnogo bolja opcija, iako to uopće nije njegova prirodna pozicija. Kao što sam već napisao spominje se odlazak škarta Jonathana što bi bilo super, a najavljiva se dolazak Isle. Hm, ne znam što da kažem. Da li je to pametan potez naše uprave vidjećemo jer ni Isla nema dobru sezonu iza sebe. Uglavnom, vrlo mali broj imena na ovoj poziciji se dovodi u kontekst sa nama što me i najviše brine, nažalost.

Sve u svemu neki novi klinci su tu, i nadam se kako će WM odraditi više nego dobar posao :!:
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 07 jul 2013, 16:40

@Mauro post ti je kao da sam ga ja pisao :D to je to.... 8-)
#Ausilio OUT

alenseeman
Kontakt:

Post Postao/la alenseeman » 07 jul 2013, 17:26

ja vam mogu reci samo da ocekujem jonathana u prvih 11 !
mnogo je razloga zbog cega to mislim... ne spominje se puno imena na tim pozicijama , zanneti nece biti spreman za pocetak sezone tako da imamo samo njega i isu ako dodje
imam neki osjecaj da ce mu WM znati reci sta treba raditi na terenu a ne trcati onako kao muha bez glave , i da ce on to odraditi kako treba , samo da centarsut uvjezba i sto se tice desne strane smo mirni 8-)

i da evo citam Belfodil zeli broj 18
sad ne znam da li ce postati nas novi Rocchi ili novi Zamorano :mrgreen:
Zadnja izmjena: alenseeman, dana/u 07 jul 2013, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Inter !

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 07 jul 2013, 17:32

Johnny nas buduci kapiten 8-) :mrgreen:

Cellino ne popusta. 16 miliona i Nainggolan je nas. Tesko ce ga biti nagovoriti da ubacimo nekog igraca u dogovor.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 07 jul 2013, 18:04

Radja je dobar igrac i sjeo bi nam ko budali samar al treba to zavrsit sto prije a nije razvlacit i na kraju ga popusit.
Spekulacija kao da smo usli u pregovore za Messija.

Johny nije losiji igrac od Isle :!:
I bravo Mauro nek i ti vidis kakav je hadalj onaj japaneez :mrgreen:

GRANDE INTER :!:
GRANDE MM 8-)
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jul 2013, 21:29

Icardi :

slika

slika

:mrgreen:

Prema Merdasetu nasa ponuda Cagliariu je 11 miliona,co ownership Longa i posudba Duncana. Ovako izgleda dobra ponuda za obje strane,al s obzirom da je merdaset onda nist od toga :lol:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 07 jul 2013, 21:58

alenseeman je napisao/la:
i da evo citam Belfodil zeli broj 18
sad ne znam da li ce postati nas novi Rocchi ili novi Zamorano :mrgreen:
sad nek stavi i onaj plus izmedju brojeva 8-)

slika
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 07 jul 2013, 22:49

Jericho je napisao/la:@Mauro post ti je kao da sam ga ja pisao :D to je to.... 8-)
Hvala druže, a realnije zaista nisam mogao napisati. Svako ko imalo zna o fudbalu složiće se s mojim, a i tvojim mišljenjem. Dolaze neka nova vremena za Inter. Nema više tolikog broja veterana, i sve se više ulaže u mlade igračke akvizicije što me dodatno veseli. Icardi, Belfodil, Kovačić, Juan - naša budućnost. 8-)
Pupi04 je napisao/la:Radja je dobar igrac i sjeo bi nam ko budali samar al treba to zavrsit sto prije a nije razvlacit i na kraju ga popusit.
Spekulacija kao da smo usli u pregovore za Messija.

Johny nije losiji igrac od Isle :!:
I bravo Mauro nek i ti vidis kakav je hadalj onaj japaneez :mrgreen:
Eh, eh, upravo to. U potpunosti se slažem s tvojim mišljenjem. Nainggolan je odličan igrač, i realno gledajući savršeno bi se uklopio u naš sistem igre, ali ovo se ne smije nikako ama baš nikako odužiti na neki duži vremenski period. Polahko prolazi vrijeme ljetnog roka, a potrebno je dovesti i još par akvizicija u klub.

Huh, i mene upravo to kopka. Johnny je prošlu sezonu bio katastrofalan, ali realno gledajući nije uopće ni imao neki poseban zadatak u igri i zbog toga je na terenu bio jako izgubljen. Isla također iza sebe ima jedan katastrofalni period što me jako brine, ali vrijedi se kockati. Momak ima svijetlu perspektivu, i možda ga upravo WM preporodi.

Yuto je čisti škart od igrača. Lično se nadam kako ga dugo nećemo gledati u prvom sastavu. :mrgreen:

Inače kada smo već spomenuli Johnnyja da objavim i par slika s današnjeg treninga:

slika
slika
NON MOLLARE MAI

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jul 2013, 23:27

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... osa-119966" onclick="window.open(this.href);return false; Nainggolan blizu.

Ajdeeeeeeeeeeee Nainggolan.

I nemojte djaba mislit da Yuto nece igrat. Hoce i to najvise od svih bekova. WM ga gotivi 8-)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 jul 2013, 23:28

Mago je napisao/la:http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... osa-119966 Nainggolan blizu.

Ajdeeeeeeeeeeee Nainggolan.

I nemojte djaba mislit da Yuto nece igrat. Hoce i to najvise od svih bekova. WM ga gotivi 8-)
Ma da Yuta samo povrede zaobidju i ma da leti lijevom stranom. Najbolji bek lige poslije Zanettia.

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 07 jul 2013, 23:34

Malo realnosti ne škodi, ne. :P
Yuto tek' kada je došao osvojio je srca svih navijača, ali nakon toga je postao sve lošiji i lošiji...
NON MOLLARE MAI

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 jul 2013, 23:36

MauroTB je napisao/la:Malo realnosti ne škodi, ne. :P
Yuto tek' kada je došao osvojio je srca svih navijača, ali nakon toga je postao sve lošiji i lošiji...
Kao i kompletna ekipa Intera.

Imamo najboljeg golmana, sopere, vezni i najjaci napad, sve je na Mazzariu kako ce to poslozit...

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 07 jul 2013, 23:38

Lično jako vjerujem u Waltera, i nadam se kako će pametno posložiti kockice. Momčad je psihički mnogo pala, ali WM je specijalista za takve oblike igrača stoga vjerujem u preporođenje ove momčadi.

Naravno, najviše me raduje činjenica da polahko počinjemo investirati u mlade igrače. 8-)
NON MOLLARE MAI

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 08 jul 2013, 00:29

[youtube][/youtube]

Nece nes da ocita ev i link: " onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []