Naslov je dovoljan. Ali ne bih da se prepucavamo, to je samo moje mišljenje.. I miliona drugih Delija.
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
http://www.mojacrvenazvezda.net/7082/20 ... ni-zauvek/" onclick="window.open(this.href);return false;
Naslov je dovoljan. Ali ne bih da se prepucavamo, to je samo moje mišljenje.. I miliona drugih Delija.
Smoke Weed Everyday!
- Goalgetter
- Kontakt:
A da se mi vratimo temi
Vidim na Stevinoj poziciji imaju 2 igraca u Elche-u: Coro [2.500.000 €], ujedno i treci najskuplji igrac tima, te Palanca [500.000 €] . Zna li neko nesto o ovim igracima, i kakvi su izgledi da Steva bude u prvih 11
Vidim na Stevinoj poziciji imaju 2 igraca u Elche-u: Coro [2.500.000 €], ujedno i treci najskuplji igrac tima, te Palanca [500.000 €] . Zna li neko nesto o ovim igracima, i kakvi su izgledi da Steva bude u prvih 11
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ocito ne znam citati i ne cujem dobro. I napisi nesto o temi, nemoj jos vise spamatteferič je napisao/la:Inače, i na srpskom jeziku se željezničar kaže željezničar. Sa LJ.Bosniacum Lilium je napisao/la:pusti ih drug tyler. Nacionaliste svetyler durden je napisao/la:Zvijezda je iz Gradacca, a Zvezda iz Beograda, ako razumijeteCuj prevoditi ime necega. Isto ko sto iz Srbije govore Železničar
nema logike
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zašto se ovdje raspravlja o imenu kluba iz Beograda ?
I da , Stevanovića NIJE nikad TRAŽILA CZ , već ste vi došli na tu temu jer je neki lik napisao ovo:
I da , Stevanovića NIJE nikad TRAŽILA CZ , već ste vi došli na tu temu jer je neki lik napisao ovo:
I vi ste shvatili kao da ga traži CZ , a ovaj očito ne zna razliku između CZ i Vojvodine.MaliPrinc je napisao/la:Bolje za njega da se vrati u Zvezdu
EDIT: ...
Zadnja izmjena: teferič, dana/u 06 jul 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Milojko Pantic kaje Zeleznicar,samo ih yebe kad moraju izgovoriti nick name ili ti ga od milje Zeljo.Zelo ne ide nikako.teferič je napisao/la:Inače, i na srpskom jeziku se željezničar kaže željezničar. Sa LJ.Bosniacum Lilium je napisao/la:pusti ih drug tyler. Nacionaliste svetyler durden je napisao/la:Zvijezda je iz Gradacca, a Zvezda iz Beograda, ako razumijeteCuj prevoditi ime necega. Isto ko sto iz Srbije govore Železničar
nema logike
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam samo objektivan, primas se ko ukrajinka na BMWteferič je napisao/la:Znaš čitati i vjerovatno čuješ dobro, nego se praviš pametan, a ispadaš glup. A, da si se sam držao teme umjesto daa si spamao, ne bi ti se to desilo.Bosniacum Lilium je napisao/la:ocito ne znam citati i ne cujem dobro. I napisi nesto o temi, nemoj jos vise spamatteferič je napisao/la: Inače, i na srpskom jeziku se željezničar kaže željezničar. Sa LJ.
i da zakljucimo da se vise ne spama, kaze se:
- Crvena Zvezda
- Željeznicar
ende
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
harishp je napisao/la:Milojko Pantic kaje Zeleznicar,samo ih yebe kad moraju izgovoriti nick name ili ti ga od milje Zeljo.Zelo ne ide nikako.teferič je napisao/la:Inače, i na srpskom jeziku se željezničar kaže željezničar. Sa LJ.Bosniacum Lilium je napisao/la: pusti ih drug tyler. Nacionaliste sveCuj prevoditi ime necega. Isto ko sto iz Srbije govore Železničar
nema logike
meni je šega ono kad kažu želja (sa dugim e)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobra ce ovo biti posudba.
Igrace sigurno i napredovace puno vise nego li je to bilo na klupi Seville.
Konkurencije u timu ima uvijek, ali su treninzi ti na kojima se treba zapeti i pokazati zelju i volju za igrom.
Igrace sigurno i napredovace puno vise nego li je to bilo na klupi Seville.
Konkurencije u timu ima uvijek, ali su treninzi ti na kojima se treba zapeti i pokazati zelju i volju za igrom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Za Stevu je važno da igra a s obzirom da je Elche ušao u Primeru onda je ova posudba prava stvar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da mu je rodjeni tata birao nebi mu bolje mogao naci u ovoj situaciji u kojoj je Stevan...Saurman je napisao/la:Za Stevu je važno da igra a s obzirom da je Elche ušao u Primeru onda je ova posudba prava stvar.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
Boskvalitet
- Kontakt:
gringobih je napisao/la:Da mu je rodjeni tata birao nebi mu bolje mogao naci u ovoj situaciji u kojoj je Stevan...Saurman je napisao/la:Za Stevu je važno da igra a s obzirom da je Elche ušao u Primeru onda je ova posudba prava stvar.
Potpis !!! Drago mi je da je naso nesto... Mlad je, trebaju mu igre, Imace jake protivnike... Nadam se da dosta napreduje.....
- Goalgetter
- Kontakt:

Stevanovic oficijelno predstavljen kao novo pojacanje Elche-a.
Rekao je da se zeli skrojz skoncentrisati na Elche, i da zeli igrati, jer su mu potrebne jake utakmice jer zeli igrati na Svjetskom Prvenstvu sa BiH.

Evo i video sa prestavljanja i konferencije za novinare :
[youtube][/youtube]
Naučio dobro Steva španski , s obzirom da je tamo tek pola godine
...
Inače , zna li netko , koju poziciju uglavnom igra Del Moral ? Na kojoj strani ?
[youtube][/youtube]
Naučio dobro Steva španski , s obzirom da je tamo tek pola godine
Inače , zna li netko , koju poziciju uglavnom igra Del Moral ? Na kojoj strani ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Del Moral igra na lijevoj strani, ili kao ofanzivni vezni 
svaka čast za Stevu, 6 mjeseci u Španiji i naučio je Španski koliko toliko, dovoljno da razumije i da priča .. a ne kao neke konjine, godinama u nekoj zemlji i mrsko im naučiti jezik .. jebote, pa ja sam talijanski pomalo naučio, tj. razumijem ponešto, kako sam član na grupama gdje su navijači Lazija 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Stevke je nas Mucho-Lucho 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Veoma dobar transfer/posudba, bas to sto njemu i reprezentaciji treba: Da igra sto vise u jakoj ligi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Odlican transfer, samo da se izbori i igra, Spanija je njemu mjera a i u repki ce biti pravi.Principatus je napisao/la:Veoma dobar transfer/posudba, bas to sto njemu i reprezentaciji treba: Da igra sto vise u jakoj ligi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sinoc je igralo ovo Elche, jeli bilo Steve u sastavu???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, TefalTava i 16 gostiju.