Vidim na Stevinoj poziciji imaju 2 igraca u Elche-u: Coro [2.500.000 €], ujedno i treci najskuplji igrac tima, te Palanca [500.000 €] . Zna li neko nesto o ovim igracima, i kakvi su izgledi da Steva bude u prvih 11
tyler durden je napisao/la:Zvijezda je iz Gradacca, a Zvezda iz Beograda, ako razumijete
pusti ih drug tyler. Nacionaliste sve Cuj prevoditi ime necega. Isto ko sto iz Srbije govore Železničar nema logike
Inače, i na srpskom jeziku se željezničar kaže željezničar. Sa LJ.
Milojko Pantic kaje Zeleznicar,samo ih yebe kad moraju izgovoriti nick name ili ti ga od milje Zeljo.Zelo ne ide nikako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Saurman je napisao/la:Za Stevu je važno da igra a s obzirom da je Elche ušao u Primeru onda je ova posudba prava stvar.
Da mu je rodjeni tata birao nebi mu bolje mogao naci u ovoj situaciji u kojoj je Stevan...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
svaka čast za Stevu, 6 mjeseci u Španiji i naučio je Španski koliko toliko, dovoljno da razumije i da priča .. a ne kao neke konjine, godinama u nekoj zemlji i mrsko im naučiti jezik .. jebote, pa ja sam talijanski pomalo naučio, tj. razumijem ponešto, kako sam član na grupama gdje su navijači Lazija
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Veoma dobar transfer/posudba, bas to sto njemu i reprezentaciji treba: Da igra sto vise u jakoj ligi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Veoma dobar transfer/posudba, bas to sto njemu i reprezentaciji treba: Da igra sto vise u jakoj ligi.
Odlican transfer, samo da se izbori i igra, Spanija je njemu mjera a i u repki ce biti pravi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sinoc je igralo ovo Elche, jeli bilo Steve u sastavu???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY