Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
nama su tekme sa interom i sad sa bayeronom bile odlucujuce.....momci su sve od sebe dali,u grcu igrali..pod imperativom pobjede nije se mogla ocekivat ljepota u igri..generalno utakmica je bila ne toliko kvalitetna,ali borbena,gruba na momente...i uzbudljiva maximalno..prava talijanska...nije to tako lose bilo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako cete iskreno meni je tekma bila i lijepa i zanimljiva.. ne volim bezveze Seriu A.. sto jest jest
za Amauria nemogu nista reci.. necu se vise sa tobom raspravljati oko njega jer vidim da ga pravo volis, ali za mene je on propalih 20 miliona.. ja volim sve igrace Juventusa tj. 95% njih i zao bi mi bilo sad da se nekog od njih odreknemo.. tako bi mi i Amauria bilo.. volio bi da hoce proraditi i da pocne igrati kako on to zna, ali sumnjam nesto.. i sta mi jos smeta, Diego stalno forsira lopte prema Amauriu.. toga sam se najvise bojao, da ne pocnu klanovi u Juventusu pa da jedni idu na jednu, a drugi na drugu stranu.. mada mislim dok su tu Buffon i Del Piero svlacionica ce uvijek biti sa dobrim raspolozenjem.. jbga to su autoriteti koje moras postovati i voliti..
mi imamo mozda i previse lidera
Del Piero, Buffon, Trezeguet, Chiellini..? nema ko nemoze biti kapiten.. ova cetvorka je glavna, dobro Trezeguet manje vise, njemu Alex i Gigi poenkad daju kapitensku.. bas me zanima ko bi sljedeci bio kapiten.. mozda Marchisio jer realno gledano on je u Juventusu uz Alexa najduze
..
Forza Marcha! samo pogledajte rezultate do Marchisiove povrede i posle njegove pobjede.. ja mislim da se on povrijedio tamo negdje oko 3-4-5 kola kada smo imali sve pobjede..

za Amauria nemogu nista reci.. necu se vise sa tobom raspravljati oko njega jer vidim da ga pravo volis, ali za mene je on propalih 20 miliona.. ja volim sve igrace Juventusa tj. 95% njih i zao bi mi bilo sad da se nekog od njih odreknemo.. tako bi mi i Amauria bilo.. volio bi da hoce proraditi i da pocne igrati kako on to zna, ali sumnjam nesto.. i sta mi jos smeta, Diego stalno forsira lopte prema Amauriu.. toga sam se najvise bojao, da ne pocnu klanovi u Juventusu pa da jedni idu na jednu, a drugi na drugu stranu.. mada mislim dok su tu Buffon i Del Piero svlacionica ce uvijek biti sa dobrim raspolozenjem.. jbga to su autoriteti koje moras postovati i voliti..
mi imamo mozda i previse lidera

Forza Marcha! samo pogledajte rezultate do Marchisiove povrede i posle njegove pobjede.. ja mislim da se on povrijedio tamo negdje oko 3-4-5 kola kada smo imali sve pobjede..

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- sanelmasetic
- Kontakt:
u staru damu nikad nisam sumljo, moja prva i posljednja fudbalska ljubav 
polako i sistematski se dizemo ponovo u sami vrh, ne samo serie a nego i evropskog fudbala, imamo relativno mladu i dobru ekipu, znaci imamo buducnost, gradimo tj. renoviramo stadion, to takodje zahtjeva puno novaca, mislim da kad se stadion zavrsi i kad ovi klinci definitivno sazriju imat cemo ponovo onaj juve iz devedesetih

polako i sistematski se dizemo ponovo u sami vrh, ne samo serie a nego i evropskog fudbala, imamo relativno mladu i dobru ekipu, znaci imamo buducnost, gradimo tj. renoviramo stadion, to takodje zahtjeva puno novaca, mislim da kad se stadion zavrsi i kad ovi klinci definitivno sazriju imat cemo ponovo onaj juve iz devedesetih

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- sarajlija89
- Kontakt:
volim ovako optimistesanelmasetic je napisao/la:u staru damu nikad nisam sumljo, moja prva i posljednja fudbalska ljubav

FORZA GRANDE JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Evo ovako prvo da nam cestitam svima sto pobijedismo one lopove iz Milana. Jednostavno se vidjelo da nasi momci vise zele pobjedu,a i ovom pobjedom spasili smo prvenstvo, jer realno da su oni pobijedili nas vise nigdje ne bi bilo. Po meni su sinoc bili igraci utakmice i Caceres i Marchisio, fantasticno odigrali svih 96 minuta
, jos Balavo-tele iznudi crveni karton, Melo ga zakaci u rame, a on se za lice hvata,koja seljacina.
Sad se lakse dise pred utorak gdje ocekujem pobjedu,a ne samo remi jer Bayern je tuta.
Za gunnersa, de reci iskreno je li ijedan derbi u enleskoj ligi bude lijep i atraktivan,il ne znaju sastavit 3 tacna pasa,odmah se gubi lopta,pa onda protivnik krene u napad, i odigra najvise 2 dodavanja i on gubi loptu i tako 90 minuta,to je zbog tog sto nema niko tehnicara, da moze povuc loptu,zadrzat je, nego samo se brzo oslobadjaj pa sta bude,a da ne spominjem sto 90% rezultata u derbijima je 0-0, ili eventualno 1-0 za nekog. Ako je to zanimljivo onda aferim.
Italijanski derbiji su nesto najbolje na svijetu,uvijek imas 2-3 igraca koji ce, i pored toga sto se igra tvrdo i takticki savrseno, uradit potez da ti dah zastane.
@dafy, trebamo to vidjet,pogotovo tokom utakmice trebamo izbacivat linkove za dobar stream koji trenutno radi baz greske.

Sad se lakse dise pred utorak gdje ocekujem pobjedu,a ne samo remi jer Bayern je tuta.
Za gunnersa, de reci iskreno je li ijedan derbi u enleskoj ligi bude lijep i atraktivan,il ne znaju sastavit 3 tacna pasa,odmah se gubi lopta,pa onda protivnik krene u napad, i odigra najvise 2 dodavanja i on gubi loptu i tako 90 minuta,to je zbog tog sto nema niko tehnicara, da moze povuc loptu,zadrzat je, nego samo se brzo oslobadjaj pa sta bude,a da ne spominjem sto 90% rezultata u derbijima je 0-0, ili eventualno 1-0 za nekog. Ako je to zanimljivo onda aferim.
Italijanski derbiji su nesto najbolje na svijetu,uvijek imas 2-3 igraca koji ce, i pored toga sto se igra tvrdo i takticki savrseno, uradit potez da ti dah zastane.
@dafy, trebamo to vidjet,pogotovo tokom utakmice trebamo izbacivat linkove za dobar stream koji trenutno radi baz greske.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
bilo je i na JB par koji su postavili dobre linkove ali linkovi nisu trebali.. jer onaj na atdhe od pocetka pa do kraja je radio odlicno.. nije stopao, lijepa slika.. ma odlican
Martin Caceres..
btw. stadion se ne renovira, vec se pravi novi stadion.. tj. nije stadion ono je sportski centar.. kakav ce nam stadion biti to nije normalno

Martin Caceres..
btw. stadion se ne renovira, vec se pravi novi stadion.. tj. nije stadion ono je sportski centar.. kakav ce nam stadion biti to nije normalno

za*ebajem se d*bilu .... de nam onda ti reci gdje je ... otkad je dosao u juve nije tri utakmice sastavio ...harishp je napisao/la:Kad je neko tukmaz vazda ce biti tukmaz.forza je napisao/la:vodi juve 2:1 ..... a Hasan umro neki dan usljed teskih povreda nastalih sjedenjem na klupi ...![]()
![]()
Niti je umro niti sjedi na klupi.Prema tome ne talaharaj ako neznas pametnije.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
imao je on dosta utakmica pogotov u onoj prvoj sezoni 2007.. onda je sljedece bio pravo povrijedjen i tek na kraju malo zaigro.. pripreme je igrao stalno, trenirao sa bekovima u odbrani.. znaci da se racunalo da zauzeme bek poziciju.. i onda nesretna povreda.. vratit ce se on.. treba nam takav igrac da malo zamjeni Camoranesia na toj poziciji krilnoj.. jer nemamo zamjene za Camo-a..forza je napisao/la:za*ebajem se d*bilu .... de nam onda ti reci gdje je ... otkad je dosao u juve nije tri utakmice sastavio ...harishp je napisao/la:Kad je neko tukmaz vazda ce biti tukmaz.forza je napisao/la:vodi juve 2:1 ..... a Hasan umro neki dan usljed teskih povreda nastalih sjedenjem na klupi ...![]()
![]()
Niti je umro niti sjedi na klupi.Prema tome ne talaharaj ako neznas pametnije.
[teskih povreda nastalih sjedenjem na klupi ...
[/quote]
Kad je neko tukmaz vazda ce biti tukmaz.
Niti je umro niti sjedi na klupi.Prema tome ne talaharaj ako neznas pametnije.[/quote]
za*ebajem se d*bilu .... de nam onda ti reci gdje je ... otkad je dosao u juve nije tri utakmice sastavio ...[/quote]
imao je on dosta utakmica pogotov u onoj prvoj sezoni 2007.. onda je sljedece bio pravo povrijedjen i tek na kraju malo zaigro.. pripreme je igrao stalno, trenirao sa bekovima u odbrani.. znaci da se racunalo da zauzeme bek poziciju.. i onda nesretna povreda.. vratit ce se on.. treba nam takav igrac da malo zamjeni Camoranesia na toj poziciji krilnoj.. jer nemamo zamjene za Camo-a..[/quote]
pa dobro al sumnjam da on moze zamijenit camoranesija ...

Kad je neko tukmaz vazda ce biti tukmaz.

Niti je umro niti sjedi na klupi.Prema tome ne talaharaj ako neznas pametnije.[/quote]
za*ebajem se d*bilu .... de nam onda ti reci gdje je ... otkad je dosao u juve nije tri utakmice sastavio ...[/quote]
imao je on dosta utakmica pogotov u onoj prvoj sezoni 2007.. onda je sljedece bio pravo povrijedjen i tek na kraju malo zaigro.. pripreme je igrao stalno, trenirao sa bekovima u odbrani.. znaci da se racunalo da zauzeme bek poziciju.. i onda nesretna povreda.. vratit ce se on.. treba nam takav igrac da malo zamjeni Camoranesia na toj poziciji krilnoj.. jer nemamo zamjene za Camo-a..[/quote]
pa dobro al sumnjam da on moze zamijenit camoranesija ...

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
nemoze zamjeniti Camoranesia.. jer nema njegov dribling, brzinu i glupost.. Camo zna biti najbolji na svijetu a zna biti i kita.. nemoj da bude kakve zabune , meni je Camo posle Trezegueta i Marchisia na vrhu najdrazi igraca.. ali sto je istina istina je.. Brazzo nije spor, ali zato kakav mozak lik ima to nije normalno.. kakav pas, kakav centarsut.. nevjerovatan igrac samo kada nije povrijedjen.. drama zna igrati kada je spreman.. ugl. i kad se vrati sa povreda opet igra solidno..
- sarajlija89
- Kontakt:
daffy je napisao/la:nemoze zamjeniti Camoranesia.. jer nema njegov dribling, brzinu i glupost.. Camo zna biti najbolji na svijetu a zna biti i kita.. nemoj da bude kakve zabune , meni je Camo posle Trezegueta i Marchisia na vrhu najdrazi igraca.. ali sto je istina istina je.. Brazzo nije spor, ali zato kakav mozak lik ima to nije normalno.. kakav pas, kakav centarsut.. nevjerovatan igrac samo kada nije povrijedjen.. drama zna igrati kada je spreman.. ugl. i kad se vrati sa povreda opet igra solidno..
ma takvog univerzalca nema na svijetu...samo steta sto su ga brojne povrede ubile.....savaku tekmu sto je odigro za juve bio je medju najboljim al bas svaku...hasan je vrh..nadam se da ce se oporavit i bar jos sezonu dvije igrat..moze on to aBd..da jos pokaze svima kakav je to igrac ili igracina bolje reci.....neikad necu zaboravit ona dva gola milanu.......definitivno daleko najaci igrac iz nase drzave sto se karijere tice...FORZA BRAZZO
- sarajlija89
- Kontakt:
Chiellini preskače Bayern
Stara Dama doživjela peh pred veoma bitan meč u Ligi Šampiona. Giorgio Chiellini se povredio u pobjedi nad interom.
Odbrambeni igrač Juventusa,Giorgio Chiellini će zbog povrede mišića propustiti utakmicu sa Bayernom.
Italijanski internacionalac se nije pojavio na treningu pred utakmicu sa Bayernom, koja će odlučiti o prolazu ova dva tima u dalju fazu.
Chiellini je pretrpio udarac u mišić i odmaraće ovu utakmicu, ali se njegov povratak očekuje već u sledećem kolu Serije A, u meču sa Barijem.
Ostatak tima je odradio trening pred veoma bitan okršaj, i u potpunosti su spremni da ugoste Njemce.
uuuuuuu......ne valja ovo nikako.....najbolji igrac u odbrani...a jbt...pa stvarno ove povrede...pa Boze smiluj nam se vise...sto nas kaznjavas ovim povredama...i uvijek kad nam treba najvise.....a jbt...sta sad........caceres na stopera a grygera na desnog beka...nemoj legrottaglie ciro popusicemo ako on bude igro........a jbt...pravo me brine ovo
Stara Dama doživjela peh pred veoma bitan meč u Ligi Šampiona. Giorgio Chiellini se povredio u pobjedi nad interom.
Odbrambeni igrač Juventusa,Giorgio Chiellini će zbog povrede mišića propustiti utakmicu sa Bayernom.
Italijanski internacionalac se nije pojavio na treningu pred utakmicu sa Bayernom, koja će odlučiti o prolazu ova dva tima u dalju fazu.
Chiellini je pretrpio udarac u mišić i odmaraće ovu utakmicu, ali se njegov povratak očekuje već u sledećem kolu Serije A, u meču sa Barijem.
Ostatak tima je odradio trening pred veoma bitan okršaj, i u potpunosti su spremni da ugoste Njemce.
uuuuuuu......ne valja ovo nikako.....najbolji igrac u odbrani...a jbt...pa stvarno ove povrede...pa Boze smiluj nam se vise...sto nas kaznjavas ovim povredama...i uvijek kad nam treba najvise.....a jbt...sta sad........caceres na stopera a grygera na desnog beka...nemoj legrottaglie ciro popusicemo ako on bude igro........a jbt...pravo me brine ovo
Nema ni nama Riberya koji je bolji od svakog igraca Juventusa.
- sarajlija89
- Kontakt:
FC BAYERN je napisao/la:Nema ni nama Riberya koji je bolji od svakog igraca Juventusa.
jarane...vi bez riberya igrate vec duze vrijeme...a druga stvar....nas je odbrana prelosa i da nije chiellinija ko zna gdje bi juve bio...a svako ko prati fudbal zna kakve bayern napadace ima..ja ne vidim niko osim chiellinija ko ce zaustavit robbena,gomeza...al ovo znaci da moramo na sredini dobit bitku,ne dopustit bayernu da nametne svoju igru...tako da ocekujem da ce juve napast od prve minute..jer ako se budemo branili bez chielinija...bgm me strah
Nek ide sve u p.m. Nema Chiella,bit ce hebeno pravo. Nemogu ni da zamislim tandem Canna-Legro. Vec mi mrak pada na oci.
Izgleda da je GIgi kritican za srijedu. Osjeca prevelike bolove u koljenu, i nisu sigruni da li smiju da forsiraju tako povrijedjeno koljeno. Jos nam to treba sad kad je najbitnije.
BTW. Mala anegdota, sve tekme koje smo igrali bez Chiella bile su kobne po nas,
, tako da nam ovo nikako ne ide u prilog.
Mozda gurnuti Caceresa u sredinu, a Zebina ili Grygera na desnu stranu??????
Izgleda da je GIgi kritican za srijedu. Osjeca prevelike bolove u koljenu, i nisu sigruni da li smiju da forsiraju tako povrijedjeno koljeno. Jos nam to treba sad kad je najbitnije.
BTW. Mala anegdota, sve tekme koje smo igrali bez Chiella bile su kobne po nas,

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Ma dobro,bice problem zaustavit Robbena ali Gomeza baš i neće nešto.Nije on Riberyevog i Robbenovog kalibra. Možda je i dobro da se Chielini povrijedio,sad će bar biti zanimljivo mada su opet Bayernove šanse veoma malesarajlija89 je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:Nema ni nama Riberya koji je bolji od svakog igraca Juventusa.
jarane...vi bez riberya igrate vec duze vrijeme...a druga stvar....nas je odbrana prelosa i da nije chiellinija ko zna gdje bi juve bio...a svako ko prati fudbal zna kakve bayern napadace ima..ja ne vidim niko osim chiellinija ko ce zaustavit robbena,gomeza...al ovo znaci da moramo na sredini dobit bitku,ne dopustit bayernu da nametne svoju igru...tako da ocekujem da ce juve napast od prve minute..jer ako se budemo branili bez chielinija...bgm me strah

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
- sarajlija89
- Kontakt:
to i ja govorim....al ko ce znati....ma znas sta...ako mi budemo igrali svoju igru i ne budemo se povukli...nemaju sta trazit...nasa sredina je kljuc...ako tu odradimo kako treba nece bit problema...realno jaci smo na sredini jbg...falice chiellini al realno bolja smo ekipa i ocekujem ne samo prolaz nego i pobjeduAdinjo je napisao/la:Nek ide sve u p.m. Nema Chiella,bit ce hebeno pravo. Nemogu ni da zamislim tandem Canna-Legro. Vec mi mrak pada na oci.
BTW. Mala anegdota, sve tekme koje smo igrali bez Chiella bile su kobne po nas,, tako da nam ovo nikako ne ide u prilog.
Upravo to, jeste da ce nam falitli, ali mi ne zavisimo o jednom igracu, i ja mislim da imamo kvaliteta da idemo dalje, bolji smo od njih sto kazes na svim mjestima, malo nam skripi u odbrani ali mislim da cemo moci to odraditi do kraja.sarajlija89 je napisao/la:to i ja govorim....al ko ce znati....ma znas sta...ako mi budemo igrali svoju igru i ne budemo se povukli...nemaju sta trazit...nasa sredina je kljuc...ako tu odradimo kako treba nece bit problema...realno jaci smo na sredini jbg...falice chiellini al realno bolja smo ekipa i ocekujem ne samo prolaz nego i pobjeduAdinjo je napisao/la:Nek ide sve u p.m. Nema Chiella,bit ce hebeno pravo. Nemogu ni da zamislim tandem Canna-Legro. Vec mi mrak pada na oci.
BTW. Mala anegdota, sve tekme koje smo igrali bez Chiella bile su kobne po nas,, tako da nam ovo nikako ne ide u prilog.
Ovo bi bIlo bi NICE!!!

http://www.football-italia.net/dec7k.html
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- sarajlija89
- Kontakt:
evo i buffon upitan....i to vrlo upitan...a gigi je pola ekipe....a jbo ga vise ja nezz dokle vako sa ovim povredama ubise nas...NENORMALNO KOLKO POVREDA IMAMO....
jbg....opet se mora nastavit...a sto se caceresa tice...zadnjih par utakmica daleko najbolji igrac nase ekipe...nadam se da ce uprava uraditi pravu stvar i potpisat permamentan ugovor sa njim....a evo i domingez iz rubina dolazi sto posto...jben igrac
...volio big ga vidjet u dresu stare dame

FC BAYERN je napisao/la:Nema ni nama Riberya koji je bolji od svakog igraca Juventusa.
ako ces vec tako Buffon je bolji od Riberya.. istina nemozes uporedjivati razlicite pozicije, ali ti si to prvi rekao..
nema veze, moze se i bez Chiellinia.. imamo Ariauda.. treba ovom momku dati priliku jer dok god je on igrao nije nista lose napravio.. Legro moze ravno u misionare.. dobar je i Manninger.. samo se sjetite prosle sezone kako je vrhunski branio.. papci iz Bayerna nemaju odbrane.. tako da ce se Diego setati kroz odbranu..
mislim da cemo igrati sa istom formacijom kao protiv intera, samo Amauri-Trezeuget ce se zamjeniti.. jer Marcha moze cuvati Robbena, a ako bi igrali 4-2-3-1 ne bi imao ko cuvati Robbena osim Grossa.. koji je nevjerovatan u defanzivi..

btw. i da igra Ribery ne bi mogao lik proci pored Caceres..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.