Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

legy
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la legy » 07 dec 2009, 21:42

veceras sam gledao najavu na eurosportu i po njima ce nikola u sredinu sa cannavarom , ako to bude tako onda ce biti veoma tesko sacuvati x ili pobjediti , covjek je pravo los i nije mi jasno kako uopste igra za repku i kako ga se juve nije davno rijesio , ustvari i jeste pa ga opet vratio , valjda ciro nece pogrijesiti sa njim , sretno vam sutra

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 dec 2009, 21:49

legy je napisao/la:veceras sam gledao najavu na eurosportu i po njima ce nikola u sredinu sa cannavarom , ako to bude tako onda ce biti veoma tesko sacuvati x ili pobjediti , covjek je pravo los i nije mi jasno kako uopste igra za repku i kako ga se juve nije davno rijesio , ustvari i jeste pa ga opet vratio , valjda ciro nece pogrijesiti sa njim , sretno vam sutra
nije Legro los soper.. on je sasvim dobar.. ali fazon je sto zna kiksati.. nadam se da ce to Canna dobro posloziti..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 07 dec 2009, 21:55

daffy je napisao/la:
legy je napisao/la:veceras sam gledao najavu na eurosportu i po njima ce nikola u sredinu sa cannavarom , ako to bude tako onda ce biti veoma tesko sacuvati x ili pobjediti , covjek je pravo los i nije mi jasno kako uopste igra za repku i kako ga se juve nije davno rijesio , ustvari i jeste pa ga opet vratio , valjda ciro nece pogrijesiti sa njim , sretno vam sutra
nije Legro los soper.. on je sasvim dobar.. ali fazon je sto zna kiksati.. nadam se da ce to Canna dobro posloziti..

jbg daffy posao stopera i jeste takav da se njegov kiks najvise primjeti a legrotallie ih je imao previse za kvalitetnog stopera , on nije ni blizu chellinia koji je opet silom prilika postao stoper od desnog beka i po meni je najbolji talijanski stoper a posebno ga volim sto u njemu nekad vidim agresivnost i ludost mog idola velikog MATERAZZIA

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 dec 2009, 22:00

legy je napisao/la:
daffy je napisao/la:

jbg daffy posao stopera i jeste takav da se njegov kiks najvise primjeti a legrotallie ih je imao previse za kvalitetnog stopera , on nije ni blizu chellinia koji je opet silom prilika postao stoper od desnog beka i po meni je najbolji talijanski stoper a posebno ga volim sto u njemu nekad vidim agresivnost i ludost mog idola velikog MATERAZZIA
to jest.. ali opet zna nekad biti dobar i dobro to sve odraditi.. ipak Legro nije klasa vrhunski klubova.. bio nam je odlican kada nam je trebao.. sada vise ne treba, pa debil prije derbija izjavio kako mu je bitnije sa nekakvom djecom pricati tu o Isusu nego derbi.. -.-'

btw. Chiellini je zmaj.. lik dobije batine ali zato i on da batine.. zmaj sve u svemu...

btw. pogledaj klip o Chielliniu.. jako dobar.. :D

[youtube][/youtube]

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 07 dec 2009, 22:12

ma to je giorgio , to volim , a lik izgleda vise kao boxer

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 07 dec 2009, 22:36

Uh ovo nam je najmanje trebalo pred sutrasnji mec,al ne sumnjam u prolaz ni najmanje, kakav Bayern, nisu nam dorasli.
FORZA JUVE!!!!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 dec 2009, 22:53

legy je napisao/la:ma to je giorgio , to volim , a lik izgleda vise kao boxer
ako si gledao na goal.com clanak.. 'top 10 igraca koji bi se mogli baviti drugom profesijom".. tako nesto.. ugl 10. je bio Chiellini kao Boxer.. radi onog nosa i svog ponasanja.. :lol:

Forza Ariaudo!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 dec 2009, 23:04

daffy je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Najjači klip o njemu na net-u ;) Odradio ga Nenadjebivi vrhunski :)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 dec 2009, 23:06

dobro je nenadjebljivi pravio ove klipove.. pogotovo onaj Camoranesijev, Marchin i onaj kada smo se vratili sto traje 7 minuta.. uff.. :lol:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 dec 2009, 23:11

Prgav je igrac :mrgreen:
ne zanima ga oceli nekom` slomit nogu :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 dec 2009, 23:13

TheManiacs je napisao/la:Prgav je igrac :mrgreen:
ne zanima ga oceli nekom` slomit nogu :mrgreen:
nije prgav igrac.. bas je fin.. :roll:

@nerko haj ako ti nije problem promjeni ime u samo FC Juventus.. jer Toro-gamad ne zasluzuje da se njihovo ime spominje :lol: :lol: :lol:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 dec 2009, 02:26

daffy je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Nema ni nama Riberya koji je bolji od svakog igraca Juventusa.

ako ces vec tako Buffon je bolji od Riberya.. istina nemozes uporedjivati razlicite pozicije, ali ti si to prvi rekao..

nema veze, moze se i bez Chiellinia.. imamo Ariauda.. treba ovom momku dati priliku jer dok god je on igrao nije nista lose napravio.. Legro moze ravno u misionare.. dobar je i Manninger.. samo se sjetite prosle sezone kako je vrhunski branio.. papci iz Bayerna nemaju odbrane.. tako da ce se Diego setati kroz odbranu..

mislim da cemo igrati sa istom formacijom kao protiv intera, samo Amauri-Trezeuget ce se zamjeniti.. jer Marcha moze cuvati Robbena, a ako bi igrali 4-2-3-1 ne bi imao ko cuvati Robbena osim Grossa.. koji je nevjerovatan u defanzivi.. :roll:

btw. i da igra Ribery ne bi mogao lik proci pored Caceres..
Smijesno kako covjek moze reci da neki Ariauda,Manniger,Marcha,Legro,Caceres mogu cuvati igrace koji su Top 5 na svojim pozicijama kao sto su Ribery i Robben, ali eto nek ti bude, necu prepirki, neka pobijedi bolji.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 08 dec 2009, 02:47

FC BAYERN je napisao/la: necu prepirki, neka pobijedi bolji.
e da je to pitanje ko pobjedi ide dalje bajern bi imao neke šanse al kad je juventusu dovoljno da ne izgubi to je realno jako jako teško, pa ni u minhenu bajern ih nije dobio, al ako uspiju pobjediti u torinu onda su i zaslužili ići dalje
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 dec 2009, 10:40

da u Minhenu Ciro nije otisao samo da uzme bodove tamo bi vas uzeli.. jos tad nam nije bilo pola igraca.. vala kume Marcha ti je zaustavio svakog igraca kojeg je cuvao.. gledaj Ronaldinha kako igra.. leti kad je sa loptom i digao je Milan.. a kad su igrali protiv Juventusa nije mogao maknuti.. ;)

vidjet cemo veceras..

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 08 dec 2009, 11:21

Chiellini ce falit Juventusu i ja se nadam da ce njegov izostanak pomoci Bayernu da pobijedi .Bit ce teško ,veoma tesko ,Juve drzi sve u svojim rukama i tesko ce dozvolit da na svom terenu izgube .Njemce nikad ne treba odpisati pa tako ne treba ni Bayern veceras ,jer u kakvoj god formi oni bili ,uvijek mogu iznenadit ,i ja se tome najvise nadam .Realno u ovom trenutku tesko ce nadigrati Juveta u gostima ,al ko zna ,uz malo srece svasta se moze desiti ;)

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 dec 2009, 14:20

Jedva cekam veceras utakmicu, kakva je bruka za FTV da ne prenose ovu utakmicu, pa nije sve Dzeko i Misimovic, ima nas mnogo koji bi voljeli pogledati bolju utakmicu Juve vs bayern ! Mislim da Bayern i Juve u BiH imaju mnogo vise navijaca negoli Man I wolfsburg. . .

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 dec 2009, 14:22

juveboy je napisao/la:Jedva cekam veceras utakmicu, kakva je bruka za FTV da ne prenose ovu utakmicu, pa nije sve Dzeko i Misimovic, ima nas mnogo koji bi voljeli pogledati bolju utakmicu Juve vs bayern ! Mislim da Bayern i Juve u BiH imaju mnogo vise navijaca negoli Man I wolfsburg. . .
sam Juve ili sam Bayern imaju vise navijaca ovdje ;).. pusti debile, ufatili se Dzeke i Misimovica ko da su sad zvijezde nad zvijezdama :S... ima na rts-u, ako budu kodirali mada sumnjam da ce kodirati, uvijek ce biti na svabama.. ;)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 dec 2009, 14:23

juveboy je napisao/la:Jedva cekam veceras utakmicu, kakva je bruka za FTV da ne prenose ovu utakmicu, pa nije sve Dzeko i Misimovic, ima nas mnogo koji bi voljeli pogledati bolju utakmicu Juve vs bayern ! Mislim da Bayern i Juve u BiH imaju mnogo vise navijaca negoli Man I wolfsburg. . .
Prenosice Nova tv ja mislim...al kod nas prekinu sa emitovanjem od 20:00 sati...tako da samo streaming pomaze
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 dec 2009, 14:25

daffy je napisao/la:
sam Juve ili sam Bayern imaju vise navijaca ovdje ;).. pusti debile, ufatili se Dzeke i Misimovica ko da su sad zvijezde nad zvijezdama :S... ima na rts-u, ako budu kodirali mada sumnjam da ce kodirati, uvijek ce biti na svabama.. ;)

mislis na onom srpskom jel? nije rtrs?...jesi siguran...a nema na njemckom kolko sam vidio onaj sat 1 sto prenosi obicno nece prenosit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 dec 2009, 14:44

rob do bagro je napisao/la:
Prenosice Nova tv ja mislim...al kod nas prekinu sa emitovanjem od 20:00 sati...tako da samo streaming pomaze
Ma brate, ja sam iz Zepca kod mene se Nova ne kodira i mogu gledati utakmicu, ali mi vise ide na zivce ova FTV i BHTV, zao mi zbog ostalih navijaca i istinskih ljubitelja nogometa, koji ce biti uskraceni za ovakav jedan derbi. . .

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.