Da smo Barcelonu izvukli, ja bih se nadao da će Adilović na Nou Campu nadskočit Piqea makar jednom i zabit za pobjedu/neriješeno pa da napunimo Koševo i onda šta bude

Ne govorim ovo da podcijenim narednog protivnika, nit da ih omalovažavam ali ja kao navijač ću se uvijek nadati, za mene je ova igra još uvijek fudbal

Možda sam pretjerani optimista, možda gledam samo dobre strane medalje ali moradoh iznijeti svoje mišljenje nakon niza negativnosti na ovoj temi

Što je zanimljivo, pljuvanje svake godine isto: marketing, uprava, navijači, baklje, Buki, Lutvo

, onda krene sezona, Željo uveže par pobjeda i sve dodje na svoje mjesto

Valja nam svim koliko-toliko normalnim forumašima istrpiti ovaj period, tako je kako je
Malo pozitive pred dvomeč sa Česima(koliko je to moguće).Favoriti jesu, pobijedili Napolija jesu, pobijedili At. Madrid isto jesu...e pa vanzemaljci nisu

Pogledajte ovaj forum, pogledajte izjave igrača, generalno ljudi u našoj nam državi.Niko, apsolutno niko(dobro, ima dvojica optimista na forumu ovdje uz mene koji se nadaju nečemu) ne očekuje poraz manji od 2 gola razlike

Samo, ima i druga strana priče, uz mala očekivanja tj gotovo nikakva, sve što se napravi dobro je...dakle ni mrve pritiska na igračima nema, za razliku od prošlog dvomeča sa Slovencima, gdje smo pokazali nezavidan nivo fizičke i psihičke spremnosti igrača
Hajmo u Češku igrat lopte i navijat, pa šta bude!