FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mi nemamo para da dovedemo nekoga iz vana i to stoji. ali majka mu stara vajda imamo para da dovedemo nekoga iz druge lige kantonalne itd. i tamo se igra fudbal. pogotvo što nam fali lijevi bek i napadač. kakva je situacija i počet če sezona a fali če nam igrača. i sada da ih dovedmo problem je jer nisu prošli pripreme i nisu uigrani
evo me na stadionu...odoše naši u globturovom busu..neče mi nešto upload pa da postavim
Radovac ti nije zadnji vezni on je tu bio samo zato sto smo prosle sezone imali problema sa povredama.Igrat ce ti Karic u napadu 100%.Sabinho je napisao/la:Po meni,trenutno najjaci sastav uz nedoumicu da l' da uvrstim Osmanagica![]()
Todorovic ce biti standardan a nasa vezna linija ce izgledati Dzakmic i Cimirot ispred odbrane(centralni vezni) a ispred njih Haurdic koji je po meni totalno podbacio.
-
- Kontakt:
Sve si ti u pravu ali i ja mislim da je ovo najbolji sastav uz dodatak Karića umjesto Melunovića.1L8F9C2 je napisao/la:Radovac ti nije zadnji vezni on je tu bio samo zato sto smo prosle sezone imali problema sa povredama.Igrat ce ti Karic u napadu 100%.Sabinho je napisao/la:Po meni,trenutno najjaci sastav uz nedoumicu da l' da uvrstim Osmanagica![]()
Todorovic ce biti standardan a nasa vezna linija ce izgledati Dzakmic i Cimirot ispred odbrane(centralni vezni) a ispred njih Haurdic koji je po meni totalno podbacio.
Nemam nista protiv ijednog prevoznika,i treba ici naravno sa onim koji ima najbolju i najjeftiniju ponudu,ali neke stvari su mi zalosne.High je napisao/la:Ma kakav Centrotrans. Bit će boljih ponuda i moći će se pregovarati sa ostalim, sa Centrom je to nemoguće. Zaobići ih u svakom smislu. Daj Bože pa bude gostovanje u Albaniji.
Valja nam Globtur Medugorje,a eto Centrotrans sarajevski ne valja.

Ne valja jer su PRESKUPI, a autobusi UŽASamypitar je napisao/la:Nemam nista protiv ijednog prevoznika,i treba ici naravno sa onim koji ima najbolju i najjeftiniju ponudu,ali neke stvari su mi zalosne.High je napisao/la:Ma kakav Centrotrans. Bit će boljih ponuda i moći će se pregovarati sa ostalim, sa Centrom je to nemoguće. Zaobići ih u svakom smislu. Daj Bože pa bude gostovanje u Albaniji.
Valja nam Globtur Medugorje,a eto Centrotrans sarajevski ne valja.Boze me sacuvaj i sakloni .
Nedavno sam išao u Bihać, BEZ KLIME I HLAĐENJA BILO KAKVOG, DVOSPRATNI AUTOBUS u kojem se ne može podignuti čak ni krovni otvor (kazu ne radi mehanizam) bukvalno sam bio ko ČEP mokar, sok kupiš leden , uđeš u autobus nakon 10 min sok vruć i uredno naplatiše kartu u PUNOM iznosu iako su ljudi nakon voznje izasli polusvjesni
e zato ja cijenim GLOBTUR jer kad uđeš u njihov autobus milina ti se voziti... ŠMINKA mrtva, od TELEVIZIJE, WC-a, pa na dalje...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
očigledno je puklo između kluba i centrotransa...pa bili su nam jedan od jačih sponzora duuug period a jutros gledam odoše globturom
Jest baš ih je štopa, vidjelo se to i na zadnjij utakmici, momak kao da igra sa štakama. Pa koju ti to televiziju gledaš.ASD je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:Opet tiHajde nas prosvjetli koja je to pozicija koju igra Tadejevic ? Zlatkovic nije bek nikada bio dosao je kao krilo ali je krpio tu poziciju kako ti kazes. I jos jednom pitam sta ti mislis koja je prirodna pozicija Tadejevica ?
Ne znam koja je ali znam da sigurno nije bek jer nije pokretan za beka i mislim da to dosta ogranicava ekipu jer se u nedostatku beka smanjuje mnogo opcija u napadu.
To sigurno zna i Husref zato i trazi lijevog beka.
Pa svi bi mi voljeli da taj isti Centrotrans ispunjava solidne uvjete i da cijena nije preskupa kako bi se mogla fina brojka uputiti prema Albaniji. Ova navedena cijena je previše! Centrotrans nije spreman na pregovore sa UNFKS koje bi preporučilo toj agenciji više navijača nego što bi oni sami skupili i to je to. Da su spremni pregovarati onda bi cijena bila niža, a oni bi dobili više zainteresiranih nego što bi sami pozivali raju da idu njihovim busevima. Zaboli me briga čiji je bus, svi mi želimo solidne uvjete i ne tako skupu cijenu. Traže 80 KM bez osiguranja i bez obuhvaćene karte za utakmicu. Treba ti 100 KM za tu ukupnu priču na putu ka Albaniji i za te čitave peripetije. Bit će boljih ponuda , to je sigurno. Udruženje će pronaći bolju opciju, ali treba prvo završiti tu utakmicu u San Marinu i čekati protivnika.amypitar je napisao/la:Nemam nista protiv ijednog prevoznika,i treba ici naravno sa onim koji ima najbolju i najjeftiniju ponudu,ali neke stvari su mi zalosne.High je napisao/la:Ma kakav Centrotrans. Bit će boljih ponuda i moći će se pregovarati sa ostalim, sa Centrom je to nemoguće. Zaobići ih u svakom smislu. Daj Bože pa bude gostovanje u Albaniji.
Valja nam Globtur Medugorje,a eto Centrotrans sarajevski ne valja.Boze me sacuvaj i sakloni .
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Polahko ljudi ima jos do te utakmice s Albancima,skontat ce momci iz udruzenja neku varijantu koja ce svima godit 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Znali neko ko ce nas sad u Cetvrtak prenositi.? Hvala..
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Vjerovatno niko,mozda bude neka njihova tv,pa valjda stream bude,bht prenosi zrinjskiBundesLigaNo1 je napisao/la:Znali neko ko ce nas sad u Cetvrtak prenositi.? Hvala..

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Stas nas prenositi...da ponovo Meluna gledam..neka hvala--Penaltik je napisao/la:Vjerovatno niko,mozda bude neka njihova tv,pa valjda stream bude,bht prenosi zrinjskiBundesLigaNo1 je napisao/la:Znali neko ko ce nas sad u Cetvrtak prenositi.? Hvala..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A Boga ti..syo da ne...to je nas klub. Igraci su prolazni i sam znas...bude i ode. Bil tako razmisljo da koji slucajem igramo sa npr Romom....garant ne bi
Trivunovic vidjen u prostorijama kluba 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vidjen je prije 2 dana.....Sabinho je napisao/la:Trivunovic vidjen u prostorijama kluba
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Izjava glupa ko ****mma_hz je napisao/la:Stas nas prenositi...da ponovo Meluna gledam..neka hvala--Penaltik je napisao/la:Vjerovatno niko,mozda bude neka njihova tv,pa valjda stream bude,bht prenosi zrinjskiBundesLigaNo1 je napisao/la:Znali neko ko ce nas sad u Cetvrtak prenositi.? Hvala..

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Da u drustvu jednog napadaca (o imenu necemo),sve je zavrseno.MrWhite je napisao/la:Vidjen je prije 2 dana.....Sabinho je napisao/la:Trivunovic vidjen u prostorijama kluba

Halo vodja HZ Doboj znas li sta je zajebancija.. 

FK SARAJEVO.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ako je zajebancija, onda je do mene. Halalimma_hz je napisao/la:Halo vodja HZ Doboj znas li sta je zajebancija..

ps
Nas je vodja Aldin Popara

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, kogmagie46, Sinfoc1986 i 70 gostiju.