FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bistrik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bistrik » 09 jul 2013, 08:23

mi nemamo para da dovedemo nekoga iz vana i to stoji. ali majka mu stara vajda imamo para da dovedemo nekoga iz druge lige kantonalne itd. i tamo se igra fudbal. pogotvo što nam fali lijevi bek i napadač. kakva je situacija i počet če sezona a fali če nam igrača. i sada da ih dovedmo problem je jer nisu prošli pripreme i nisu uigrani

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 09 jul 2013, 08:38

evo me na stadionu...odoše naši u globturovom busu..neče mi nešto upload pa da postavim

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 09 jul 2013, 10:41

Sabinho je napisao/la:Po meni,trenutno najjaci sastav uz nedoumicu da l' da uvrstim Osmanagica :?

slika
Radovac ti nije zadnji vezni on je tu bio samo zato sto smo prosle sezone imali problema sa povredama.Igrat ce ti Karic u napadu 100%.

Todorovic ce biti standardan a nasa vezna linija ce izgledati Dzakmic i Cimirot ispred odbrane(centralni vezni) a ispred njih Haurdic koji je po meni totalno podbacio.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 09 jul 2013, 12:11

1L8F9C2 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Po meni,trenutno najjaci sastav uz nedoumicu da l' da uvrstim Osmanagica :?

slika
Radovac ti nije zadnji vezni on je tu bio samo zato sto smo prosle sezone imali problema sa povredama.Igrat ce ti Karic u napadu 100%.

Todorovic ce biti standardan a nasa vezna linija ce izgledati Dzakmic i Cimirot ispred odbrane(centralni vezni) a ispred njih Haurdic koji je po meni totalno podbacio.
Sve si ti u pravu ali i ja mislim da je ovo najbolji sastav uz dodatak Karića umjesto Melunovića.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jul 2013, 15:37

High je napisao/la:Ma kakav Centrotrans. Bit će boljih ponuda i moći će se pregovarati sa ostalim, sa Centrom je to nemoguće. Zaobići ih u svakom smislu. Daj Bože pa bude gostovanje u Albaniji.
Nemam nista protiv ijednog prevoznika,i treba ici naravno sa onim koji ima najbolju i najjeftiniju ponudu,ali neke stvari su mi zalosne.
Valja nam Globtur Medugorje,a eto Centrotrans sarajevski ne valja. :oops: Boze me sacuvaj i sakloni . :cry:

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 09 jul 2013, 15:42

amypitar je napisao/la:
High je napisao/la:Ma kakav Centrotrans. Bit će boljih ponuda i moći će se pregovarati sa ostalim, sa Centrom je to nemoguće. Zaobići ih u svakom smislu. Daj Bože pa bude gostovanje u Albaniji.
Nemam nista protiv ijednog prevoznika,i treba ici naravno sa onim koji ima najbolju i najjeftiniju ponudu,ali neke stvari su mi zalosne.
Valja nam Globtur Medugorje,a eto Centrotrans sarajevski ne valja. :oops: Boze me sacuvaj i sakloni . :cry:
Ne valja jer su PRESKUPI, a autobusi UŽAS
Nedavno sam išao u Bihać, BEZ KLIME I HLAĐENJA BILO KAKVOG, DVOSPRATNI AUTOBUS u kojem se ne može podignuti čak ni krovni otvor (kazu ne radi mehanizam) bukvalno sam bio ko ČEP mokar, sok kupiš leden , uđeš u autobus nakon 10 min sok vruć i uredno naplatiše kartu u PUNOM iznosu iako su ljudi nakon voznje izasli polusvjesni
e zato ja cijenim GLOBTUR jer kad uđeš u njihov autobus milina ti se voziti... ŠMINKA mrtva, od TELEVIZIJE, WC-a, pa na dalje...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 09 jul 2013, 15:56

očigledno je puklo između kluba i centrotransa...pa bili su nam jedan od jačih sponzora duuug period a jutros gledam odoše globturom

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 09 jul 2013, 16:58

ASD je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Opet ti :roll: Hajde nas prosvjetli koja je to pozicija koju igra Tadejevic ? Zlatkovic nije bek nikada bio dosao je kao krilo ali je krpio tu poziciju kako ti kazes. I jos jednom pitam sta ti mislis koja je prirodna pozicija Tadejevica ?

Ne znam koja je ali znam da sigurno nije bek jer nije pokretan za beka i mislim da to dosta ogranicava ekipu jer se u nedostatku beka smanjuje mnogo opcija u napadu.
To sigurno zna i Husref zato i trazi lijevog beka.
Jest baš ih je štopa, vidjelo se to i na zadnjij utakmici, momak kao da igra sa štakama. Pa koju ti to televiziju gledaš.

High

Post Postao/la High » 09 jul 2013, 17:35

amypitar je napisao/la:
Pa svi bi mi voljeli da taj isti Centrotrans ispunjava solidne uvjete i da cijena nije preskupa kako bi se mogla fina brojka uputiti prema Albaniji. Ova navedena cijena je previše! Centrotrans nije spreman na pregovore sa UNFKS koje bi preporučilo toj agenciji više navijača nego što bi oni sami skupili i to je to. Da su spremni pregovarati onda bi cijena bila niža, a oni bi dobili više zainteresiranih nego što bi sami pozivali raju da idu njihovim busevima. Zaboli me briga čiji je bus, svi mi želimo solidne uvjete i ne tako skupu cijenu. Traže 80 KM bez osiguranja i bez obuhvaćene karte za utakmicu. Treba ti 100 KM za tu ukupnu priču na putu ka Albaniji i za te čitave peripetije. Bit će boljih ponuda , to je sigurno. Udruženje će pronaći bolju opciju, ali treba prvo završiti tu utakmicu u San Marinu i čekati protivnika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 09 jul 2013, 18:12

Polahko ljudi ima jos do te utakmice s Albancima,skontat ce momci iz udruzenja neku varijantu koja ce svima godit ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 09 jul 2013, 18:34

Znali neko ko ce nas sad u Cetvrtak prenositi.? Hvala..
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 09 jul 2013, 18:35

BundesLigaNo1 je napisao/la:Znali neko ko ce nas sad u Cetvrtak prenositi.? Hvala..
Vjerovatno niko,mozda bude neka njihova tv,pa valjda stream bude,bht prenosi zrinjski ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 jul 2013, 19:31

Penaltik je napisao/la:
BundesLigaNo1 je napisao/la:Znali neko ko ce nas sad u Cetvrtak prenositi.? Hvala..
Vjerovatno niko,mozda bude neka njihova tv,pa valjda stream bude,bht prenosi zrinjski ;)
Stas nas prenositi...da ponovo Meluna gledam..neka hvala-- ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 09 jul 2013, 20:38

A Boga ti..syo da ne...to je nas klub. Igraci su prolazni i sam znas...bude i ode. Bil tako razmisljo da koji slucajem igramo sa npr Romom....garant ne bi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2013, 23:39

Trivunovic vidjen u prostorijama kluba :o
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 10 jul 2013, 00:02

Sabinho je napisao/la:Trivunovic vidjen u prostorijama kluba :o
Vidjen je prije 2 dana.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 jul 2013, 07:53

mma_hz je napisao/la:
Penaltik je napisao/la:
Stas nas prenositi...da ponovo Meluna gledam..neka hvala-- ;)
Izjava glupa ko **** :oops:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jul 2013, 08:14

MrWhite je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Trivunovic vidjen u prostorijama kluba :o
Vidjen je prije 2 dana.....
Da u drustvu jednog napadaca (o imenu necemo),sve je zavrseno. ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 jul 2013, 08:37

Halo vodja HZ Doboj znas li sta je zajebancija.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 jul 2013, 09:01

mma_hz je napisao/la:Halo vodja HZ Doboj znas li sta je zajebancija.. :roll:
Ako je zajebancija, onda je do mene. Halali :)

ps
Nas je vodja Aldin Popara :)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ErosViverosViv, MokraKifla, Posejdon, Sinfoc1986 i 80 gostiju.