Igrao sam demo i ne pase mi.Skidam sad VT 4 pa da probam.Unofficialpage je napisao/la:Tennis Elbow 2011, za tu verziju imam key
(Igram Dark i FM i nikako da se nakanim opet zaigrat TWD nakon sto sam pokvario save )
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Igrao sam demo i ne pase mi.Skidam sad VT 4 pa da probam.Unofficialpage je napisao/la:Tennis Elbow 2011, za tu verziju imam key
zavisi sta volis, ako si pravi ljubitelj tenisa onda je Elbow odlicno rjesenje, kad igram Banjaluka Open nista mi vise ne trebaOtelo je napisao/la:Igrao sam demo i ne pase mi.Skidam sad VT 4 pa da probam.Unofficialpage je napisao/la:Tennis Elbow 2011, za tu verziju imam key
(Igram Dark i FM i nikako da se nakanim opet zaigrat TWD nakon sto sam pokvario save )
Ja kreno sa 1000-te pzicije sa 17-18 godina, prvo igras futures, pa challengere itd. Samo je u ovoj verziji koju ja imam problem key, admin te igre ovaj deaktivirao, radi on ali moiras nakon svakog 6-7 puta gasenja key ubacit u igru.Otelo je napisao/la:@delko jel fakat imaju ti turniri i kretanje sa dna u karijeri?
Unofficialpage daj covjeku sve linkove sa objasnjenjimaOtelo je napisao/la:A gdje se ubacuje key?Ja sam skinuo igru sa torrenta 35mb,dobio key al ne znam gdje ga stavit?

nek ubaci ovdje ako nisu torrentidelko je napisao/la:Unofficialpage daj covjeku sve linkove sa objasnjenjimaOtelo je napisao/la:A gdje se ubacuje key?Ja sam skinuo igru sa torrenta 35mb,dobio key al ne znam gdje ga stavit?
problem ti je XPAgresivnoDjubre je napisao/la:De ti vidi koji je moj problem
Ja skino sa YT, tu ima link za download. Key radi samo u verziji 1.0c, key ubacis u folder igre pod nazivom key.txt.Otelo je napisao/la:nek ubaci ovdje ako nisu torrentidelko je napisao/la:Unofficialpage daj covjeku sve linkove sa objasnjenjimaOtelo je napisao/la:A gdje se ubacuje key?Ja sam skinuo igru sa torrenta 35mb,dobio key al ne znam gdje ga stavit?
Btw.ako se bude online moglo igrat mozemo i turnir napravit
Drzis tipku za sut i strelicaOtelo je napisao/la:Kako na ovom tenisu odredit smjer lopte(da ja biram gdje ce,npr:na mrezi sam i mogu da je posaljem desno al ona ode po sredini) i izvesti lob i zakucavanje?
Zeznuto.Ni jedne pobjede nemam u prvih 5-6 mecevaUnofficialpage je napisao/la:Drzis tipku za sut i strelicaOtelo je napisao/la:Kako na ovom tenisu odredit smjer lopte(da ja biram gdje ce,npr:na mrezi sam i mogu da je posaljem desno al ona ode po sredini) i izvesti lob i zakucavanje?
Otelo je napisao/la:Zeznuto.Ni jedne pobjede nemam u prvih 5-6 mecevaUnofficialpage je napisao/la:Drzis tipku za sut i strelicaOtelo je napisao/la:Kako na ovom tenisu odredit smjer lopte(da ja biram gdje ce,npr:na mrezi sam i mogu da je posaljem desno al ona ode po sredini) i izvesti lob i zakucavanje?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.