Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 588

Otelo
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 17:40

Unofficialpage je napisao/la:Tennis Elbow 2011, za tu verziju imam key :mrgreen:
Igrao sam demo i ne pase mi.Skidam sad VT 4 pa da probam.

(Igram Dark i FM i nikako da se nakanim opet zaigrat TWD nakon sto sam pokvario save )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 jul 2013, 17:44

Otelo je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Tennis Elbow 2011, za tu verziju imam key :mrgreen:
Igrao sam demo i ne pase mi.Skidam sad VT 4 pa da probam.

(Igram Dark i FM i nikako da se nakanim opet zaigrat TWD nakon sto sam pokvario save )
zavisi sta volis, ako si pravi ljubitelj tenisa onda je Elbow odlicno rjesenje, kad igram Banjaluka Open nista mi vise ne treba :D a virtua tennis ima super grafiku i to al ti je to samo lupanje loptice nema auta ni nista, pobijedis svaki turnir imas 10igraca sveukupno i to je to - dok u TE imas 1000 igraca masu turnira i svega :D i sto je najbolje dok pobijedis nekoga, moras apsolvirati igru :D

btw opet kazem Top SPin 2 je tu negdje izmedju, dobra grafika i dobar gameplay, sponzorski ugovori, oblacenje i to :D to im je dobro :D

btw sto se tice GTA V, poslije vice city-a i donekle san andreasa, sve je prozvakano i eto samo bolja grafika i to je to :) a u biti ista igra :)
Zadnja izmjena: delko, dana/u 09 jul 2013, 17:46, ukupno mijenjano 2 puta.

High

Post Postao/la High » 09 jul 2013, 17:44

Nemam riječi za GTA V. Daj Bože pa bude moguće i na PC-u igrati. Ti Fakultet i ispite...I ovaj GTA V dođe u pogrešno vrijeme...

P. S. Bit će neobično igrati igru, a da u njoj nema Nike Belića, ludog mu rođaka i njihovih psovki na naš način. Baš sam se navikao na njih. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 17:48

@delko jel fakat imaju ti turniri i kretanje sa dna u karijeri?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 09 jul 2013, 17:51

Daj mi taj link da skinem.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jul 2013, 18:00

Otelo je napisao/la:@delko jel fakat imaju ti turniri i kretanje sa dna u karijeri?
Ja kreno sa 1000-te pzicije sa 17-18 godina, prvo igras futures, pa challengere itd. Samo je u ovoj verziji koju ja imam problem key, admin te igre ovaj deaktivirao, radi on ali moiras nakon svakog 6-7 puta gasenja key ubacit u igru. :D

Agresivni veceras ti saljem. Nije igra velika do 200 mb, trebas mod skinuti i to cu ti poslat a i krajem ovog mjeseca stize novi sa novim igracima, sa boljim udarcima itd. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 18:01

A gdje se ubacuje key?Ja sam skinuo igru sa torrenta 35mb,dobio key al ne znam gdje ga stavit?

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 jul 2013, 18:02

Otelo je napisao/la:A gdje se ubacuje key?Ja sam skinuo igru sa torrenta 35mb,dobio key al ne znam gdje ga stavit?
Unofficialpage daj covjeku sve linkove sa objasnjenjima :D

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 09 jul 2013, 18:03

De ti vidi koji je moj problem

slika
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 18:04

delko je napisao/la:
Otelo je napisao/la:A gdje se ubacuje key?Ja sam skinuo igru sa torrenta 35mb,dobio key al ne znam gdje ga stavit?
nek ubaci ovdje ako nisu torrenti

Btw.ako se bude online moglo igrat mozemo i turnir napravit

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 jul 2013, 18:09

AgresivnoDjubre je napisao/la:De ti vidi koji je moj problem

slika
problem ti je XP :D :D :D probaj update framework, ili prijedji na win 7 i rijesi sve probleme i errore :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jul 2013, 18:15

Otelo je napisao/la:
delko je napisao/la:
nek ubaci ovdje ako nisu torrenti

Btw.ako se bude online moglo igrat mozemo i turnir napravit
Ja skino sa YT, tu ima link za download. Key radi samo u verziji 1.0c, key ubacis u folder igre pod nazivom key.txt.

Evo mod: http://www.4shared.com/rar/BtmJO57P/Mod_V22.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje skinite igru: http://www.mediafire.com/download/5x8x6 ... ++2012.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalacija: " onclick="window.open(this.href);return false;

Skines igru, raspakujes. Skines mod i kopiras sve u folder igre. Udjes u igru, bit ce na spanskom jeziku ali lako je to promjeniti. Samo profil nvi napravis pod nazivom ITST. A to napravis ovako: http://www.managames.com/Forum/topic29-8993.php" onclick="window.open(this.href);return false; (Instructions for installing Tennis Elbow 2011 od broja 4 gledate) T je to!

Moze se igrat online, ali ne znam kako :lol:

Damir Dzumhur!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 18:19

Hvala,evo progooglat cu ja to za online pa javim ako sta nadjem

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 jul 2013, 18:22

a mogli bi i nake igrice preko gamerangara organizovati na forumu ovdje ? :D recimo zero hour/crusader to smo pricali skoro xD nisam ga igrao dugo al naucit cu se opet xD

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 09 jul 2013, 18:47

predobro urađeno, sloboda k'o u san andreasu, car tuning, igra s 3 lika :o :o
sad bi sebi neku konzolu kupio :D

[youtube][/youtube]

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 20:12

Kako na ovom tenisu odredit smjer lopte(da ja biram gdje ce,npr:na mrezi sam i mogu da je posaljem desno al ona ode po sredini) i izvesti lob i zakucavanje?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jul 2013, 20:21

Otelo je napisao/la:Kako na ovom tenisu odredit smjer lopte(da ja biram gdje ce,npr:na mrezi sam i mogu da je posaljem desno al ona ode po sredini) i izvesti lob i zakucavanje?
Drzis tipku za sut i strelica :D

Damir Dzumhur!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 20:34

Unofficialpage je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Kako na ovom tenisu odredit smjer lopte(da ja biram gdje ce,npr:na mrezi sam i mogu da je posaljem desno al ona ode po sredini) i izvesti lob i zakucavanje?
Zeznuto.Ni jedne pobjede nemam u prvih 5-6 meceva :oops: :oops:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 jul 2013, 20:57

Otelo je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Zeznuto.Ni jedne pobjede nemam u prvih 5-6 meceva :oops: :oops:

haha i to na futursima :P
zato i jest zanimljiv jer je tezak :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 21:28

Aha,po nekim futuresima u Panami igram al nista od pobjede

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.