FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

prijatelj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la prijatelj » 09 jul 2013, 17:42

Ja prvi im nikada necu kupiti nista iz tog fan shopa dok ne vidim reklamu na TV-u, na bilbordima itd. Od kako su otvorili fan shop citav marketing im se svodi na facebook grupu gdje naprave jednu sliku i napisu SHARE :lol: Sto je najgore tako je i za utakmice. Dovodili su nas prosle sezone u situaciju da ne znam je li utakmica u subotu ili nedjelju.. kada oni nece raditi svoj posao, necu ni ja trositi svoje pare jer to znaci da podupirem njihov nerad.

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 09 jul 2013, 17:47

Viktoria Plzen - Cluj 4:1 (3:0)

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 09 jul 2013, 17:51

prijatelj je napisao/la:Ja prvi im nikada necu kupiti nista iz tog fan shopa dok ne vidim reklamu na TV-u, na bilbordima itd. Od kako su otvorili fan shop citav marketing im se svodi na facebook grupu gdje naprave jednu sliku i napisu SHARE :lol: Sto je najgore tako je i za utakmice. Dovodili su nas prosle sezone u situaciju da ne znam je li utakmica u subotu ili nedjelju.. kada oni nece raditi svoj posao, necu ni ja trositi svoje pare jer to znaci da podupirem njihov nerad.
Vjerovatno si upravo što se tiče kritike, ali hajde da mi učinimo prvi korak i da ih iznenadimo masovnim odzivom pa možda onda i oni počnu bolje raditi svoj posao. Bilo bi dobro da ovi iz marketinga svaki mjesec predstave neki suvenir (može simboličan) u max. iznosu od 2 KM, a mi koji se nazivamo navijačima Želje tj. ne navijačima nego onima koji vole Želju, da se maksimalno uključimo u ovu akciju. Svaki mjesec ovi iz marketinga trebali bi objaviti podatak koliko je prodano samo tog određenog suvenira. Još ako se riješimo baklji možda dođu i bolji dani.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 09 jul 2013, 17:53

Devotion je napisao/la:
prijatelj je napisao/la:Ja prvi im nikada necu kupiti nista iz tog fan shopa dok ne vidim reklamu na TV-u, na bilbordima itd. Od kako su otvorili fan shop citav marketing im se svodi na facebook grupu gdje naprave jednu sliku i napisu SHARE :lol: Sto je najgore tako je i za utakmice. Dovodili su nas prosle sezone u situaciju da ne znam je li utakmica u subotu ili nedjelju.. kada oni nece raditi svoj posao, necu ni ja trositi svoje pare jer to znaci da podupirem njihov nerad.
Vjerovatno si upravo što se tiče kritike, ali hajde da mi učinimo prvi korak i da ih iznenadimo masovnim odzivom pa možda onda i oni počnu bolje raditi svoj posao. Bilo bi dobro da ovi iz marketinga svaki mjesec predstave neki suvenir (može simboličan) u max. iznosu od 2 KM, a mi koji se nazivamo navijačima Želje tj. ne navijačima nego onima koji vole Želju, da se maksimalno uključimo u ovu akciju. Svaki mjesec ovi iz marketinga trebali bi objaviti podatak koliko je prodano samo tog određenog suvenira. Još ako se riješimo baklji možda dođu i bolji dani.
evropske utakmice bez baklji,dogovereno na sastanku navijaca kluba,ko god zapali sam je isti protiv grupe i snosice sankcije :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 jul 2013, 17:54

0123456 je napisao/la:Viktoria Plzen - Cluj 4:1 (3:0)
Jesu levati ovi iz Viktorije.. Pobjedjuju u pripremnim i otkrivaju nam sve karte, umjesto da kao mi mudro i namazano primaju 4-5 komada i na taj nacin skrivaju glavne kvalitete pred dvomec u predkolima :lol:
BUDI ŽELJO !!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 jul 2013, 18:36

Je li pobijedio ovaj Plzen,gledam na teletext stranici bh-play kladionice stavili da je Cluj dobio 4:1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 09 jul 2013, 18:44

Evo Amaru prilike da dovede pojacanje, i prijed sezonu dvije htio je Lazara Marjanovica

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 jul 2013, 18:46

corleone87 je napisao/la:Je li pobijedio ovaj Plzen,gledam na teletext stranici bh-play kladionice stavili da je Cluj dobio 4:1
http://www.livesoccerbet.net/match/view ... s-CFR-Cluj" onclick="window.open(this.href);return false;
BUDI ŽELJO !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 jul 2013, 18:46

Ako Zeljo izbaci Plzen, bit ce samobaniranja k'o nikad! :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jul 2013, 18:47

corleone87 je napisao/la:Je li pobijedio ovaj Plzen,gledam na teletext stranici bh-play kladionice stavili da je Cluj dobio 4:1
Bas Cluj dobio :mrgreen:

slika
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 jul 2013, 18:47

Akreditacije na novinare

http://fkzeljeznicar.ba/akreditacije-na-novinare/5809/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jul 2013, 18:48

Mozda nam se posreci za ove mubarek dane, uz Boziju pomoc da primimo ispod 3 gola.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jul 2013, 18:50

Elegant je napisao/la:Mozda nam se posreci za ove mubarek dane, uz Boziju pomoc da primimo ispod 3 gola.
Samo da ne bude izgovor da su nam igraci postili ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2013, 19:12

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Evo Amaru prilike da dovede pojacanje, i prijed sezonu dvije htio je Lazara Marjanovica
Ne vidim po cemu bi ovaj bio pojacanje kod nas nije bio standardan u zrinjskom...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2013, 19:14

propuh je napisao/la:

slika
Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju. Samo malo zar Cluj nise svjetska sila a jeste ekipe iz nase lige kad imaju srece u stanju su odigrati 1-1 sa clujem a ovi ih nabiju 4-1 sramota mislim da Cluj mora dovesti pojacanja. :lol:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 09 jul 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 jul 2013, 19:15

pile87 je napisao/la:
propuh je napisao/la:

slika
Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju.

Da je doveo neke likove sa ulice bolje bi prošli...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jul 2013, 19:16

pile87 je napisao/la: Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju.
Ja cuh trener podnio ostavku, kaze katastrofa ili mi dovedite 4-5 igraca ili ja idem :P

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2013, 19:19

propuh je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju.
Ja cuh trener podnio ostavku, kaze katastrofa ili mi dovedite 4-5 igraca ili ja idem :P
Samo malo zar Cluj nise svjetska sila a jeste ekipe iz nase lige kad imaju srece u stanju su odigrati 1-1 sa clujem a ovi ih nabiju 4-1

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 09 jul 2013, 19:28

Cluj je bio velesila kada su igrali sa divovima, ali sada su bezvezan tim kao Maribor, Hapoel, Maccabi i slicni.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 jul 2013, 19:28

pile87 je napisao/la:
propuh je napisao/la:
Samo malo zar Cluj nise svjetska sila a jeste ekipe iz nase lige kad imaju srece u stanju su odigrati 1-1 sa clujem a ovi ih nabiju 4-1
ahh pa i Cluj je u to doba punio Romu...mada u svakom slucaju,mi se protiv tog Cluja nismo obrukali a vi protiv Plzena vjerovatno hocete..mislim glupo je sto ti ovo govorim,sve to ti sam dobro znas.. ;)
nas Cluj nije bar trpao dok se za vas to ne moze reci... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []