FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja prvi im nikada necu kupiti nista iz tog fan shopa dok ne vidim reklamu na TV-u, na bilbordima itd. Od kako su otvorili fan shop citav marketing im se svodi na facebook grupu gdje naprave jednu sliku i napisu SHARE
Sto je najgore tako je i za utakmice. Dovodili su nas prosle sezone u situaciju da ne znam je li utakmica u subotu ili nedjelju.. kada oni nece raditi svoj posao, necu ni ja trositi svoje pare jer to znaci da podupirem njihov nerad.
Viktoria Plzen - Cluj 4:1 (3:0)
Vjerovatno si upravo što se tiče kritike, ali hajde da mi učinimo prvi korak i da ih iznenadimo masovnim odzivom pa možda onda i oni počnu bolje raditi svoj posao. Bilo bi dobro da ovi iz marketinga svaki mjesec predstave neki suvenir (može simboličan) u max. iznosu od 2 KM, a mi koji se nazivamo navijačima Želje tj. ne navijačima nego onima koji vole Želju, da se maksimalno uključimo u ovu akciju. Svaki mjesec ovi iz marketinga trebali bi objaviti podatak koliko je prodano samo tog određenog suvenira. Još ako se riješimo baklji možda dođu i bolji dani.prijatelj je napisao/la:Ja prvi im nikada necu kupiti nista iz tog fan shopa dok ne vidim reklamu na TV-u, na bilbordima itd. Od kako su otvorili fan shop citav marketing im se svodi na facebook grupu gdje naprave jednu sliku i napisu SHARESto je najgore tako je i za utakmice. Dovodili su nas prosle sezone u situaciju da ne znam je li utakmica u subotu ili nedjelju.. kada oni nece raditi svoj posao, necu ni ja trositi svoje pare jer to znaci da podupirem njihov nerad.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
evropske utakmice bez baklji,dogovereno na sastanku navijaca kluba,ko god zapali sam je isti protiv grupe i snosice sankcijeDevotion je napisao/la:Vjerovatno si upravo što se tiče kritike, ali hajde da mi učinimo prvi korak i da ih iznenadimo masovnim odzivom pa možda onda i oni počnu bolje raditi svoj posao. Bilo bi dobro da ovi iz marketinga svaki mjesec predstave neki suvenir (može simboličan) u max. iznosu od 2 KM, a mi koji se nazivamo navijačima Želje tj. ne navijačima nego onima koji vole Želju, da se maksimalno uključimo u ovu akciju. Svaki mjesec ovi iz marketinga trebali bi objaviti podatak koliko je prodano samo tog određenog suvenira. Još ako se riješimo baklji možda dođu i bolji dani.prijatelj je napisao/la:Ja prvi im nikada necu kupiti nista iz tog fan shopa dok ne vidim reklamu na TV-u, na bilbordima itd. Od kako su otvorili fan shop citav marketing im se svodi na facebook grupu gdje naprave jednu sliku i napisu SHARESto je najgore tako je i za utakmice. Dovodili su nas prosle sezone u situaciju da ne znam je li utakmica u subotu ili nedjelju.. kada oni nece raditi svoj posao, necu ni ja trositi svoje pare jer to znaci da podupirem njihov nerad.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- champions1921
Jesu levati ovi iz Viktorije.. Pobjedjuju u pripremnim i otkrivaju nam sve karte, umjesto da kao mi mudro i namazano primaju 4-5 komada i na taj nacin skrivaju glavne kvalitete pred dvomec u predkolima0123456 je napisao/la:Viktoria Plzen - Cluj 4:1 (3:0)
BUDI ŽELJO !!!
- corleone87
- Kontakt:
Je li pobijedio ovaj Plzen,gledam na teletext stranici bh-play kladionice stavili da je Cluj dobio 4:1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Evo Amaru prilike da dovede pojacanje, i prijed sezonu dvije htio je Lazara Marjanovica
- champions1921
http://www.livesoccerbet.net/match/view ... s-CFR-Cluj" onclick="window.open(this.href);return false;corleone87 je napisao/la:Je li pobijedio ovaj Plzen,gledam na teletext stranici bh-play kladionice stavili da je Cluj dobio 4:1
BUDI ŽELJO !!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ako Zeljo izbaci Plzen, bit ce samobaniranja k'o nikad! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bas Cluj dobiocorleone87 je napisao/la:Je li pobijedio ovaj Plzen,gledam na teletext stranici bh-play kladionice stavili da je Cluj dobio 4:1

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Akreditacije na novinare
http://fkzeljeznicar.ba/akreditacije-na-novinare/5809/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/akreditacije-na-novinare/5809/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Mozda nam se posreci za ove mubarek dane, uz Boziju pomoc da primimo ispod 3 gola.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Samo da ne bude izgovor da su nam igraci postiliElegant je napisao/la:Mozda nam se posreci za ove mubarek dane, uz Boziju pomoc da primimo ispod 3 gola.
Ne vidim po cemu bi ovaj bio pojacanje kod nas nije bio standardan u zrinjskom...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Evo Amaru prilike da dovede pojacanje, i prijed sezonu dvije htio je Lazara Marjanovica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju. Samo malo zar Cluj nise svjetska sila a jeste ekipe iz nase lige kad imaju srece u stanju su odigrati 1-1 sa clujem a ovi ih nabiju 4-1 sramota mislim da Cluj mora dovesti pojacanja.propuh je napisao/la:Bas Cluj dobiocorleone87 je napisao/la:Je li pobijedio ovaj Plzen,gledam na teletext stranici bh-play kladionice stavili da je Cluj dobio 4:1![]()
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 09 jul 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
pile87 je napisao/la:Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju.propuh je napisao/la:Bas Cluj dobiocorleone87 je napisao/la:Je li pobijedio ovaj Plzen,gledam na teletext stranici bh-play kladionice stavili da je Cluj dobio 4:1![]()
Da je doveo neke likove sa ulice bolje bi prošli...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ja cuh trener podnio ostavku, kaze katastrofa ili mi dovedite 4-5 igraca ili ja idempile87 je napisao/la: Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju.
Samo malo zar Cluj nise svjetska sila a jeste ekipe iz nase lige kad imaju srece u stanju su odigrati 1-1 sa clujem a ovi ih nabiju 4-1propuh je napisao/la:Ja cuh trener podnio ostavku, kaze katastrofa ili mi dovedite 4-5 igraca ili ja idempile87 je napisao/la: Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju.
Cluj je bio velesila kada su igrali sa divovima, ali sada su bezvezan tim kao Maribor, Hapoel, Maccabi i slicni.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ahh pa i Cluj je u to doba punio Romu...mada u svakom slucaju,mi se protiv tog Cluja nismo obrukali a vi protiv Plzena vjerovatno hocete..mislim glupo je sto ti ovo govorim,sve to ti sam dobro znas..pile87 je napisao/la:Samo malo zar Cluj nise svjetska sila a jeste ekipe iz nase lige kad imaju srece u stanju su odigrati 1-1 sa clujem a ovi ih nabiju 4-1propuh je napisao/la:Ja cuh trener podnio ostavku, kaze katastrofa ili mi dovedite 4-5 igraca ili ja idempile87 je napisao/la: Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju.
nas Cluj nije bar trpao dok se za vas to ne moze reci...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Cwirek, Lik, OzmoodPinglewood i 54 gosta.