Kupovina bicikla...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Kupovina bicikla...
2.0 je
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Evo ja sam danas uzeo ovaj, Specialized Hardrock Disc 2010, probna voznja je trajala 2 sata, malo po gradu, malo dariva i onda alifakovac i bistrik, prvi utisci su vise nego dobri.
open in new tab

open in new tab

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Jesul klupe jos 150 KM po komadu ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Gledao sam veceras u nekoj setnjici malo sta se nudi i naletih na ovaj...
http://bike.capriolo.com/2013/sport/oxygen
Odnos cena-kvalitet ?
Prednosti i mane ?

Odnos cena-kvalitet ?
Prednosti i mane ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja se uvijek šlagiram kad vidim cijene bicikala
Nema šanse da bi za 2kg metala dao više od 100 eura, pa sve da mogu letiti na njemu i jesti sarmu..
Blažene bile noge

Nema šanse da bi za 2kg metala dao više od 100 eura, pa sve da mogu letiti na njemu i jesti sarmu..
Blažene bile noge

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
odakle si ti ? poznata mi klupamokhe je napisao/la:Evo ja sam danas uzeo ovaj, Specialized Hardrock Disc 2010, probna voznja je trajala 2 sata, malo po gradu, malo dariva i onda alifakovac i bistrik, prvi utisci su vise nego dobri.![]()
open in new tab![]()

Vođa zna.
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Gledao sam veceras u nekoj setnjici malo sta se nudi i naletih na ovaj...![]()
Odnos cena-kvalitet ?
Prednosti i mane ?
ne znam buraz, ne mogu reći da sam neki stručnjak za bicikla, ali od baš dosta raje sam čuo da se ne hvale sa capriolom, da nisu zadovoljni.
Samo GT ili Specialized. malo ko će capriolo staviti ispred ove dvije marke bicikala.
eto ja sam npr. prije par dana kupio specialized hardrock 2013. prvi utisci odlični.
dubrava je napisao/la:Ja se uvijek šlagiram kad vidim cijene bicikala![]()
![]()
Blažene bile noge
a šta bi reko da si ko ja banuo u radnju i vidio cijene bicikala od po recimo 3, 4, 5 milja, a bilo je i jedno od 10000. možeš vikendicu napraviti.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
čega???alan_kardec je napisao/la:dubrava je napisao/la:Ja se uvijek šlagiram kad vidim cijene bicikala![]()
![]()
Blažene bile noge
a šta bi reko da si ko ja banuo u radnju i vidio cijene bicikala od po recimo 3, 4, 5 milja, a bilo je i jedno od 10000. možeš vikendicu napraviti.![]()
![]()
![]()

jebte, digneš kredit da bi uzeo biciklo

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- alan_kardec
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:čega???
evo, štipaj se.

http://www.ciklocentar.com/index.php/bi ... ew/18/2087
još piše sniženo.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:dubrava je napisao/la:čega???
evo, štipaj se.![]()
još piše sniženo.![]()
![]()

Isuse Bože i Marijo i svi sveci

- alan_kardec
- Kontakt:
loži me, glup sam. 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- tuzlak1987
- Kontakt:
U svakom slucaju meni biciklo dobar potez za vece pare, ali samo za one koji vole konstantno vozit, a ne da ti stoji...
Sta sam sve vidjao da ljudi daju za one kineske skutere po dvije milje maraka, raspadnu se kroz godinu. Tako da mislim da je bajk dobar potez, jos ko nadje u gradu shop gdje daju na 6 ili 12 rata nova bicikla top je prosao
Sta sam sve vidjao da ljudi daju za one kineske skutere po dvije milje maraka, raspadnu se kroz godinu. Tako da mislim da je bajk dobar potez, jos ko nadje u gradu shop gdje daju na 6 ili 12 rata nova bicikla top je prosao
- alan_kardec
- Kontakt:
pa ja uzeo na 6 rata preko šoping kartice. zakon.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Da uzmem biciklo a ni pedala nema.Ma daj.alan_kardec je napisao/la:
evo, štipaj se.![]()
još piše sniženo.![]()
![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
pedale dobiješ na njemu. valjda
. ja na svom jesam.
posebno kupuješ blatobrane, svjetla, nosač za flašicu, nožicu za naslanjanje... a možeš misliti cijena. flašica 10 kermi pa naviše.
ali zato postoje kinezi, autopijaca, ovi veliki marketi tipa fis-a, robot-a...

posebno kupuješ blatobrane, svjetla, nosač za flašicu, nožicu za naslanjanje... a možeš misliti cijena. flašica 10 kermi pa naviše.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma brate,ja mogu uzeti dobro auto i odlican motor za te pare.alan_kardec je napisao/la:pedale dobiješ na njemu. valjda. ja na svom jesam.
posebno kupuješ blatobrane, svjetla, nosač za flašicu, nožicu za naslanjanje... a možeš misliti cijena. flašica 10 kermi pa naviše.ali zato postoje kinezi, autopijaca, ovi veliki marketi tipa fis-a, robot-a...

- alan_kardec
- Kontakt:
za te pare uzmeš golfa 4 da sjedneš na guzicu. i da ti još para ostane.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa to je to dobro auto + dobar motor.alan_kardec je napisao/la:za te pare uzmeš golfa 4 da sjedneš na guzicu. i da ti još para ostane.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, Bing [Bot], drzgemboadislic, Quartararo, sirBobbyMoore i 18 gostiju.