Ja sam se par puta upustio u prepirku i vidio da od toga nema hajra,sad ignorisem. Jel to definitivno nema prijenosa?hilmo je napisao/la:Mene vise interesuje kakav je mentalni sklop onih koji im na svaku provokaciju konstantno odgovaraju....Ako pogledamo 500+ zadnjih stranica (grubo govoreci) vidjet cemo da sve isti forumasi koji su deklarisani navijaci drugih klubova pisu provokativne postove a nekad i zestoke uvrede. Tako da se na te postove ne osvrcem previse. Toliko od mene o ovoj temi.Sabinho je napisao/la:Kakav je mentalni sklop covjeka koji dolazi na tudju temu da bi se prepirao i provocirao![]()
Zaista jadno.
Ali necemo o prepirkama ovo je tema o FK Sarajevo.
Steta sto nece biti prenosa, da vidimo kako ce nasi puleni igrati nakon onih silnih zvizduka (koje djelimicno opravdavam). Siguran sam da ce ih negdje u podsvijesti imati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT.
Ali da nas nece mozda Face prenositi?
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
- moustapha
- Kontakt:
Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.BundesLigaNo1 je napisao/la:Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Dobro si sad mi je to naumpalo hvala Ele.Elegant je napisao/la:Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.BundesLigaNo1 je napisao/la:Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT.![]()
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Postujemo to, ali to nije razlog jer ce BHT raditi utakmicu iz Mostara, a i 2010 su prenosili finale svijetskog prvenstva, nego jednostavno nema interesa jer nije atraktivna utakmica.Elegant je napisao/la:
Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.
A kaze mi jedan izvor, ne znam koliko je pouzdan, da ce FACE TV raditi domacu utakmicu u drugom pretkolu, ako prodjemo
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 10 jul 2013, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
face tv tek počinje pregovore sa klubom za tekmu u narednom krugu takmičenja
Bice Zrinjski snimak sutra u 9 na bhtElegant je napisao/la:Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.BundesLigaNo1 je napisao/la:Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT.![]()
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
- molotovljev
Fudbal se igra širom zemaljske kugle, kako u latinskoj Americi tako i u Africi...Za iste pare možeš dovestiBistrik je napisao/la:mi nemamo para da dovedemo nekoga iz vana i to stoji. ali majka mu stara vajda imamo para da dovedemo nekoga iz druge lige kantonalne itd. i tamo se igra fudbal. pogotvo što nam fali lijevi bek i napadač. kakva je situacija i počet če sezona a fali če nam igrača. i sada da ih dovedmo problem je jer nisu prošli pripreme i nisu uigrani
igrača iz druge urugvajske lige kao nekoga iz Jelen lige. A koji je igrač kvalitetniji, procijenite sami.
Međutim...(ne želim dalje komentarisati)
F.K.SARAJEVO
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Prvi put u historiji jedna ekipa iz San Marina nakon prvog meča ima aktivan rezultat pred revanš, koji ih teoretski može odvesti u narednu rundu takmičenja.
Libertas je minimalnim porazom na Koševu protiv Sarajeva 1:0 napravio dobar rezultat, ali se previše ne zanose idejom o eventualnom prolazu i svjesni su svojih mogućnosti.
"Ne razmišljamo o prolazu. Rezultat iz prvog meča od 1:0, iskreno govoreći jeste rezultat koji je aktivan, ali mi smo slabija ekipa od Sarajeva", rekao je trener Libertasa Ezio Fortunato, dodavši:
"Vidjećemo kako će se stvari odvijati tokom susreta. Mi ćemo pokušati igrati našu igru."
Obzirom da se ekipa Libertasa u Sarajevu uglavnom branila sa svih deset igrača u polju iza lopte i da je njihov prvenstveni cilj da prime što manje golova, biće im vrlo teško da naprave neku organizovanu akciju pred golom tima sa Koševa.
"U odbrani smo dobro igrali u prvom meču, što je sigurno važno za nas. Sada moramo analizirati i prostudirati neka napadačka rješenja. Prekidi su možda naša šansa, iako ćemo pokušati napraviti nešto i iz igre, što sigurno neće biti lako. Sarajevo će vršiti pritisak na našoj polovini, ali pokušat ćemo naći rješenja", zaključio je trener Libertasa.

Libertas je minimalnim porazom na Koševu protiv Sarajeva 1:0 napravio dobar rezultat, ali se previše ne zanose idejom o eventualnom prolazu i svjesni su svojih mogućnosti.
"Ne razmišljamo o prolazu. Rezultat iz prvog meča od 1:0, iskreno govoreći jeste rezultat koji je aktivan, ali mi smo slabija ekipa od Sarajeva", rekao je trener Libertasa Ezio Fortunato, dodavši:
"Vidjećemo kako će se stvari odvijati tokom susreta. Mi ćemo pokušati igrati našu igru."
Obzirom da se ekipa Libertasa u Sarajevu uglavnom branila sa svih deset igrača u polju iza lopte i da je njihov prvenstveni cilj da prime što manje golova, biće im vrlo teško da naprave neku organizovanu akciju pred golom tima sa Koševa.
"U odbrani smo dobro igrali u prvom meču, što je sigurno važno za nas. Sada moramo analizirati i prostudirati neka napadačka rješenja. Prekidi su možda naša šansa, iako ćemo pokušati napraviti nešto i iz igre, što sigurno neće biti lako. Sarajevo će vršiti pritisak na našoj polovini, ali pokušat ćemo naći rješenja", zaključio je trener Libertasa.
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
neki šaljivdžija ovaj trener..pa poslije 60 min na koševu 3-ca su bila na travi radi grčeva a da ne pričamo o nekom barem pokušaju organizovanja akcije...ovaj put biti će PODERANI..ustvari važno je proći u sljedeči krug pa neka bude opet 1-0 za nas
Činjenica da dobro igrami u polju i da stvaramo šanse. Fali još realizacija istih. Da su pametni ovo bi im mogla biti jača trening tekma sa probanjem raznih varijanti u napadu. Ovako sa 1-0 (neču reči da strahujem..daleko od toga) ali moraju pritisnuti ko na Koševu i zabiti go u prvih 15-20 min. Drago mi je da je Ogi Todorović starter jer onaj Huseinbašić fakat ništa nije pokazo na Koševu.
hoce biti kakav stream sutra iz san marina ? ako zna neko ?
Radi se na tomedelko je napisao/la:hoce biti kakav stream sutra iz san marina ? ako zna neko ?
Sretno!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Zaboraviti nećemo, oprostiti ne možemo...

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
eo stream!
http://bstream4.net/raspored.html
http://bstream4.net/raspored.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pitari i vama sretno danas da vam se vrati ono propusteno iz prve tekme ocekujem 0-5.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Sretno, bitan je prolaz, pa i sa 0:0. Koliko god razlika u kvaliteti bila očigledna, povećan nivo opreza neće škoditi. Gadne su ove tzv male ekipice, amaterske. Nikad im neznaš kako mogu biti raspoloženi. Zato nema potrebe srljati, rutinski završiti posao.
- ASD
- Kontakt:
E **** onda ako su amaterske ekipe gadne.Rade Paprica 9 je napisao/la:Sretno, bitan je prolaz, pa i sa 0:0. Koliko god razlika u kvaliteti bila očigledna, povećan nivo opreza neće škoditi. Gadne su ove tzv male ekipice, amaterske. Nikad im neznaš kako mogu biti raspoloženi. Zato nema potrebe srljati, rutinski završiti posao.