FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

stadion
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la stadion » 10 jul 2013, 14:41

upravo epitet koji si meni uputio je razlog tvoje bezrazložne sreće..znaći sretan si a pojma nemaš zašto..to je ono zbog čega se trebaš brinuti...ali ne kontaš ti to jer ti to i ne možeš skontati

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 10 jul 2013, 14:57

stadion je napisao/la:upravo epitet koji si meni uputio je razlog tvoje bezrazložne sreće..znaći sretan si a pojma nemaš zašto..to je ono zbog čega se trebaš brinuti...ali ne kontaš ti to jer ti to i ne možeš skontati
pa klub za koji on navija osvaja titule zadnjih nekoliko godina konstantno , tako da ima razloga da bude sretan. bolje je pitanje kakvog li ti imas razloga da budes sretan :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2013, 15:00

Kakav je mentalni sklop covjeka koji dolazi na tudju temu da bi se prepirao i provocirao :? :? Zaista jadno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 jul 2013, 15:53

Sabinho je napisao/la:Kakav je mentalni sklop covjeka koji dolazi na tudju temu da bi se prepirao i provocirao :? :? Zaista jadno.
Mene vise interesuje kakav je mentalni sklop onih koji im na svaku provokaciju konstantno odgovaraju....Ako pogledamo 500+ zadnjih stranica (grubo govoreci) vidjet cemo da sve isti forumasi koji su deklarisani navijaci drugih klubova pisu provokativne postove a nekad i zestoke uvrede. Tako da se na te postove ne osvrcem previse. Toliko od mene o ovoj temi.
Ali necemo o prepirkama ovo je tema o FK Sarajevo.

Steta sto nece biti prenosa, da vidimo kako ce nasi puleni igrati nakon onih silnih zvizduka (koje djelimicno opravdavam). Siguran sam da ce ih negdje u podsvijesti imati.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2013, 16:04

hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kakav je mentalni sklop covjeka koji dolazi na tudju temu da bi se prepirao i provocirao :? :? Zaista jadno.
Mene vise interesuje kakav je mentalni sklop onih koji im na svaku provokaciju konstantno odgovaraju....Ako pogledamo 500+ zadnjih stranica (grubo govoreci) vidjet cemo da sve isti forumasi koji su deklarisani navijaci drugih klubova pisu provokativne postove a nekad i zestoke uvrede. Tako da se na te postove ne osvrcem previse. Toliko od mene o ovoj temi.
Ali necemo o prepirkama ovo je tema o FK Sarajevo.

Steta sto nece biti prenosa, da vidimo kako ce nasi puleni igrati nakon onih silnih zvizduka (koje djelimicno opravdavam). Siguran sam da ce ih negdje u podsvijesti imati.
Ja sam se par puta upustio u prepirku i vidio da od toga nema hajra,sad ignorisem. Jel to definitivno nema prijenosa? :x
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 10 jul 2013, 16:06

Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT. :|

Ali da nas nece mozda Face prenositi?
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jul 2013, 16:22

BundesLigaNo1 je napisao/la:Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT. :|

Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 10 jul 2013, 16:28

Elegant je napisao/la:

Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.
Dobro si sad mi je to naumpalo hvala Ele. ;)
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 jul 2013, 16:49

Elegant je napisao/la:
Postujemo to, ali to nije razlog jer ce BHT raditi utakmicu iz Mostara, a i 2010 su prenosili finale svijetskog prvenstva, nego jednostavno nema interesa jer nije atraktivna utakmica.
A kaze mi jedan izvor, ne znam koliko je pouzdan, da ce FACE TV raditi domacu utakmicu u drugom pretkolu, ako prodjemo :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 10 jul 2013, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 10 jul 2013, 16:53

face tv tek počinje pregovore sa klubom za tekmu u narednom krugu takmičenja

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 10 jul 2013, 17:41

Elegant je napisao/la:

Bice Zrinjski snimak sutra u 9 na bht
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 jul 2013, 18:32

Bistrik je napisao/la:mi nemamo para da dovedemo nekoga iz vana i to stoji. ali majka mu stara vajda imamo para da dovedemo nekoga iz druge lige kantonalne itd. i tamo se igra fudbal. pogotvo što nam fali lijevi bek i napadač. kakva je situacija i počet če sezona a fali če nam igrača. i sada da ih dovedmo problem je jer nisu prošli pripreme i nisu uigrani
Fudbal se igra širom zemaljske kugle, kako u latinskoj Americi tako i u Africi...Za iste pare možeš dovesti
igrača iz druge urugvajske lige kao nekoga iz Jelen lige. A koji je igrač kvalitetniji, procijenite sami.
Međutim...(ne želim dalje komentarisati)
F.K.SARAJEVO

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 10 jul 2013, 19:31

Prvi put u historiji jedna ekipa iz San Marina nakon prvog meča ima aktivan rezultat pred revanš, koji ih teoretski može odvesti u narednu rundu takmičenja.
Libertas je minimalnim porazom na Koševu protiv Sarajeva 1:0 napravio dobar rezultat, ali se previše ne zanose idejom o eventualnom prolazu i svjesni su svojih mogućnosti.

"Ne razmišljamo o prolazu. Rezultat iz prvog meča od 1:0, iskreno govoreći jeste rezultat koji je aktivan, ali mi smo slabija ekipa od Sarajeva", rekao je trener Libertasa Ezio Fortunato, dodavši:

"Vidjećemo kako će se stvari odvijati tokom susreta. Mi ćemo pokušati igrati našu igru."

Obzirom da se ekipa Libertasa u Sarajevu uglavnom branila sa svih deset igrača u polju iza lopte i da je njihov prvenstveni cilj da prime što manje golova, biće im vrlo teško da naprave neku organizovanu akciju pred golom tima sa Koševa.

"U odbrani smo dobro igrali u prvom meču, što je sigurno važno za nas. Sada moramo analizirati i prostudirati neka napadačka rješenja. Prekidi su možda naša šansa, iako ćemo pokušati napraviti nešto i iz igre, što sigurno neće biti lako. Sarajevo će vršiti pritisak na našoj polovini, ali pokušat ćemo naći rješenja", zaključio je trener Libertasa. :D :D
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 10 jul 2013, 21:01

neki šaljivdžija ovaj trener..pa poslije 60 min na koševu 3-ca su bila na travi radi grčeva a da ne pričamo o nekom barem pokušaju organizovanja akcije...ovaj put biti će PODERANI..ustvari važno je proći u sljedeči krug pa neka bude opet 1-0 za nas

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 10 jul 2013, 21:28

Činjenica da dobro igrami u polju i da stvaramo šanse. Fali još realizacija istih. Da su pametni ovo bi im mogla biti jača trening tekma sa probanjem raznih varijanti u napadu. Ovako sa 1-0 (neču reči da strahujem..daleko od toga) ali moraju pritisnuti ko na Koševu i zabiti go u prvih 15-20 min. Drago mi je da je Ogi Todorović starter jer onaj Huseinbašić fakat ništa nije pokazo na Koševu.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 11 jul 2013, 00:46

hoce biti kakav stream sutra iz san marina ? ako zna neko ?

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 11 jul 2013, 00:50

delko je napisao/la:hoce biti kakav stream sutra iz san marina ? ako zna neko ?
Radi se na tome

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 jul 2013, 02:03

Sretno!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 jul 2013, 07:12

Zaboraviti nećemo, oprostiti ne možemo...
slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: plisek i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []