Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hhahahaha ja mislio ti ces za prijedsjednicu fudbalskog savezadubrava je napisao/la:Vidim, svi se guraju u sastav, a nitko nece u savezMislim da sve mora poceti od Saveza, kao kamena temeljca citave reprezentacije. Po nagovoru svoga kolege i sugrađanina @Loptice, kandidiram se za predsjednika Nogometnog/fudbalskog saveza forumasa ss.ba
Buduci da nemam skoro pa nikakve konkurencije, mislim da je posteno da me se odmah po hitnoj preoceduri ustolici na novu funkciju. Moj prvi zadatak je organiziranje utakmice protiv nasih najvecih konkurenata sport.ba
, a zatim, nakon sto njih savladamo, trebali bi izaci i na međunarodnu scenu, gdje mogu, ovaj, mozemo, namaknuti dobre pare a nasi igraci se mogu prodati na inozemne forume te i tamo pokazati svoju kvalitetu.
Pošto me je moj dobri i uvazeni kolega @Loptica predlozio za predsjednika, ja istog predlazem za svog prvog zamjenika. A da citavu sliku zaokruzimo (ukljucujuci i tzv.nacionalni kljuc![]()
), za drugog zamjenika predlazem uvazenog i cijenjenog forumasa Schlagera. Za ostale funkcionare u savezu predlazm sljedece uvazene i cijenjene forumase: trigger, cole-ch, kevin, ŠB_Fidelis, ", te vanjski suradnik za vanjske odnose, veze i štele, postovani kolega rob do bagro. Nabrojana petorka skupa sa vanjskim suradnikom radit ce u interesu i promociji nasih nogometasa/fudbalera na virtualnoj sceni, kako domacoj, tako i inozemnoj. Takoder, da ne bi mislili da je savez iskljucivo sovinsticki i muski nastrojen, osnivam i ad hoc vijece kojeg cine 2 prekrasne forumasice: Lily i Lejla, koje ce djelovati u kontraobavjestajnom radu onesposobljavanja protivnickih igraca van terena.
Nakon sto se usuglasim sa svim navedenim forumasima, ubrzo pocinjemo s djelovanjem i prvim aktivnostima.
E jbg ne može tako ni predsjednik, a ni zamjenik nije bošnjakdubrava je napisao/la:Vidim, svi se guraju u sastav, a nitko nece u savezMislim da sve mora poceti od Saveza, kao kamena temeljca citave reprezentacije. Po nagovoru svoga kolege i sugrađanina @Loptice, kandidiram se za predsjednika Nogometnog/fudbalskog saveza forumasa ss.ba
Buduci da nemam skoro pa nikakve konkurencije, mislim da je posteno da me se odmah po hitnoj preoceduri ustolici na novu funkciju. Moj prvi zadatak je organiziranje utakmice protiv nasih najvecih konkurenata sport.ba
, a zatim, nakon sto njih savladamo, trebali bi izaci i na međunarodnu scenu, gdje mogu, ovaj, mozemo, namaknuti dobre pare a nasi igraci se mogu prodati na inozemne forume te i tamo pokazati svoju kvalitetu.
Pošto me je moj dobri i uvazeni kolega @Loptica predlozio za predsjednika, ja istog predlazem za svog prvog zamjenika. A da citavu sliku zaokruzimo (ukljucujuci i tzv.nacionalni kljuc![]()
), za drugog zamjenika predlazem uvazenog i cijenjenog forumasa Schlagera. Za ostale funkcionare u savezu predlazm sljedece uvazene i cijenjene forumase: trigger, cole-ch, kevin, ŠB_Fidelis, ", te vanjski suradnik za vanjske odnose, veze i štele, postovani kolega rob do bagro. Nabrojana petorka skupa sa vanjskim suradnikom radit ce u interesu i promociji nasih nogometasa/fudbalera na virtualnoj sceni, kako domacoj, tako i inozemnoj. Takoder, da ne bi mislili da je savez iskljucivo sovinsticki i muski nastrojen, osnivam i ad hoc vijece kojeg cine 2 prekrasne forumasice: Lily i Lejla, koje ce djelovati u kontraobavjestajnom radu onesposobljavanja protivnickih igraca van terena.
Nakon sto se usuglasim sa svim navedenim forumasima, ubrzo pocinjemo s djelovanjem i prvim aktivnostima.
jest, jedan od zamjenika jest bosnjak, a jos i hercegovacBlueSharks je napisao/la:E jbg ne može tako ni predsjednik, a ni zamjenik nije bošnjakdubrava je napisao/la:Vidim, svi se guraju u sastav, a nitko nece u savezMislim da sve mora poceti od Saveza, kao kamena temeljca citave reprezentacije. Po nagovoru svoga kolege i sugrađanina @Loptice, kandidiram se za predsjednika Nogometnog/fudbalskog saveza forumasa ss.ba
Nakon sto se usuglasim sa svim navedenim forumasima, ubrzo pocinjemo s djelovanjem i prvim aktivnostima.i drugo ja sam ti konkurent za predsjednika i ja sam bošnjo, moji me izabrali
i ja zaboravio sam reći da se protiv meni vodi istraga za pronevjeru novca, al valjda će me naš selektor podržati s kojim sam pravo dobar
Hvala na funkcijidubrava je napisao/la:Zaboravio sam jos istaknuti da nam treba i funkcija ministra financija koji ce racionalno rasporedivati novce, a mislim da ne trebam niti govoriti koga pretendiram na tu odgovornu fnukciju (ministaR). Zatim trebat ce nam i osoba zaduzena za promatranje talenata prije svega u dijaspori, a na tu funkciju vidim nekoliko kandidata. Takoder, trebat ce nam i psiholog i psihijatar (vidim, nanda se vec javio), zatim maseri, i fiziotrapeuti za strucni stozer (tu mislim na savez a na igrace, jer najvise posla i umora ima u savezu)..moram jos razmislit koje nam odgovorne funckije trebaju...treba vremena ljudi...vremena
bambina, ti ces samnom biti u penthousu, za tebe imam posebne i specijalne zadatke, i ima da uzivasbambina je napisao/la:O dubrava ti ko Štimac tražiš![]()
imal mijesta za mene?
moze kralju, pozicija je ko stvorena za mene, visok 1.90, snazan...da ne pisem dalje, ma ko džeko samTrasimaco je napisao/la:Moj tim je sastavljen od forumasa sa podforuma Međunarodni fudbal jer sam tu najaktivniji i s vecinom sam imao komunikaciju. Kriterij koji sam ja postavio je malo drugaciji od ostalih. Nije bas okorjela „desnica“ kao kod ostalih. Uzimam talijansko-njemacku odbranu, spansku vezu i engleski napad. Formacija je 4-2-3-1, moja najdraza.
Menadzer sam ja, a pomocnik je Gerrard (teska opozicija Benitezu mi uvijek odgovara).![]()
Moja licna sekretarica je lejla.![]()
Generalni direktor je ribery (ovo se samo malo slihtam)![]()
Kondicioni treneri su majestic24 i secer. (ocekujem celicne igrace)![]()
Sef medicinskog osoblja i psihijatar je fera (motivacija i duh tima ce biti vrhunski)![]()
PR je reds_forever. (diplomatija i umiljat glas ce sve rijesiti ako se mediji obruse na nas)![]()
Skauti su Gunners, hammers, Mirza_Hordas i nidjo_barca (ubjedljivo najbolji scouting i proizvodnja igraca)
Startna postava:
------------------------------------geronimo (c)--------------------------------------
Ponos Torina-------- Rz88---------- Ministar--------- omerbavarac
-----------------------Pipita --------------miky_hz------------------------
------------Cartman--------------James----------------virtu4l---------
--------------------------------------YNWA-----------------------------------
Rezerva:
Adinjo
The Game
rob do bagro
sarajlija_89
amerosm
don Ciro
Wolverine
Harrison
ackeey
The Scouser
Nade
One team to rule them all!
nije ti to zdravorob do bagro je napisao/la:Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica
Sto...mislis da bi ga puno primao/laWolverine je napisao/la:nije ti to zdravorob do bagro je napisao/la:Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica
good for yourob do bagro je napisao/la:Sto...mislis da bi ga puno primao/laWolverine je napisao/la:nije ti to zdravorob do bagro je napisao/la:Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica
Eh pa brate ne dam ni ja svakom
ma kakva koverta brate. pareeeeemahalas je napisao/la:Ja koliko vidim bez koverte meni nema bujruma u u timu........
Jesi imo i naucit od kogaAdi_Zepce je napisao/la:Racunaj te me kao vrataradvije i pol godine me je trenirao Goran Brasnic (golman reprezentacije i Nk Zepce) valjda sam nesto naucio
![]()
Sta hoces tada je bio uz Kenu najbolji golman u PL BIH covjek brani u Interu iz ZapresicaWolverine je napisao/la:Jesi imo i naucit od kogaAdi_Zepce je napisao/la:Racunaj te me kao vrataradvije i pol godine me je trenirao Goran Brasnic (golman reprezentacije i Nk Zepce) valjda sam nesto naucio
![]()
ma zajebavam se baAdi_Zepce je napisao/la:Sta hoces tada je bio uz Kenu najbolji golman u PL BIH covjek brani u Interu iz ZapresicaWolverine je napisao/la:Jesi imo i naucit od kogaAdi_Zepce je napisao/la:Racunaj te me kao vrataradvije i pol godine me je trenirao Goran Brasnic (golman reprezentacije i Nk Zepce) valjda sam nesto naucio
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.