Idealnih 11 nase (forumaske) repke

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

adnan_nanda
Kontakt:

Re: Idealnih 11 nase (forumaske) repke

Post Postao/la adnan_nanda » 06 dec 2009, 20:50

ja bi da budem klubski psiholog jer kakvi likovi sve igraju imat cu puno posla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 dec 2009, 20:53

dubrava je napisao/la:Vidim, svi se guraju u sastav, a nitko nece u savez :mrgreen: Mislim da sve mora poceti od Saveza, kao kamena temeljca citave reprezentacije. Po nagovoru svoga kolege i sugrađanina @Loptice, kandidiram se za predsjednika Nogometnog/fudbalskog saveza forumasa ss.ba :) Buduci da nemam skoro pa nikakve konkurencije, mislim da je posteno da me se odmah po hitnoj preoceduri ustolici na novu funkciju. Moj prvi zadatak je organiziranje utakmice protiv nasih najvecih konkurenata sport.ba :D , a zatim, nakon sto njih savladamo, trebali bi izaci i na međunarodnu scenu, gdje mogu, ovaj, mozemo, namaknuti dobre pare a nasi igraci se mogu prodati na inozemne forume te i tamo pokazati svoju kvalitetu.
Pošto me je moj dobri i uvazeni kolega @Loptica predlozio za predsjednika, ja istog predlazem za svog prvog zamjenika. A da citavu sliku zaokruzimo (ukljucujuci i tzv.nacionalni kljuc :D :D ), za drugog zamjenika predlazem uvazenog i cijenjenog forumasa Schlagera. Za ostale funkcionare u savezu predlazm sljedece uvazene i cijenjene forumase: trigger, cole-ch, kevin, ŠB_Fidelis, ", te vanjski suradnik za vanjske odnose, veze i štele, postovani kolega rob do bagro. Nabrojana petorka skupa sa vanjskim suradnikom radit ce u interesu i promociji nasih nogometasa/fudbalera na virtualnoj sceni, kako domacoj, tako i inozemnoj. Takoder, da ne bi mislili da je savez iskljucivo sovinsticki i muski nastrojen, osnivam i ad hoc vijece kojeg cine 2 prekrasne forumasice: Lily i Lejla, koje ce djelovati u kontraobavjestajnom radu onesposobljavanja protivnickih igraca van terena.

Nakon sto se usuglasim sa svim navedenim forumasima, ubrzo pocinjemo s djelovanjem i prvim aktivnostima.
Hhahahaha ja mislio ti ces za prijedsjednicu fudbalskog saveza :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 06 dec 2009, 20:54

dubrava je napisao/la:Vidim, svi se guraju u sastav, a nitko nece u savez :mrgreen: Mislim da sve mora poceti od Saveza, kao kamena temeljca citave reprezentacije. Po nagovoru svoga kolege i sugrađanina @Loptice, kandidiram se za predsjednika Nogometnog/fudbalskog saveza forumasa ss.ba :) Buduci da nemam skoro pa nikakve konkurencije, mislim da je posteno da me se odmah po hitnoj preoceduri ustolici na novu funkciju. Moj prvi zadatak je organiziranje utakmice protiv nasih najvecih konkurenata sport.ba :D , a zatim, nakon sto njih savladamo, trebali bi izaci i na međunarodnu scenu, gdje mogu, ovaj, mozemo, namaknuti dobre pare a nasi igraci se mogu prodati na inozemne forume te i tamo pokazati svoju kvalitetu.
Pošto me je moj dobri i uvazeni kolega @Loptica predlozio za predsjednika, ja istog predlazem za svog prvog zamjenika. A da citavu sliku zaokruzimo (ukljucujuci i tzv.nacionalni kljuc :D :D ), za drugog zamjenika predlazem uvazenog i cijenjenog forumasa Schlagera. Za ostale funkcionare u savezu predlazm sljedece uvazene i cijenjene forumase: trigger, cole-ch, kevin, ŠB_Fidelis, ", te vanjski suradnik za vanjske odnose, veze i štele, postovani kolega rob do bagro. Nabrojana petorka skupa sa vanjskim suradnikom radit ce u interesu i promociji nasih nogometasa/fudbalera na virtualnoj sceni, kako domacoj, tako i inozemnoj. Takoder, da ne bi mislili da je savez iskljucivo sovinsticki i muski nastrojen, osnivam i ad hoc vijece kojeg cine 2 prekrasne forumasice: Lily i Lejla, koje ce djelovati u kontraobavjestajnom radu onesposobljavanja protivnickih igraca van terena.

Nakon sto se usuglasim sa svim navedenim forumasima, ubrzo pocinjemo s djelovanjem i prvim aktivnostima.
E jbg ne može tako ni predsjednik, a ni zamjenik nije bošnjak :mrgreen: i drugo ja sam ti konkurent za predsjednika i ja sam bošnjo, moji me izabrali :mrgreen: i ja zaboravio sam reći da se protiv meni vodi istraga za pronevjeru novca, al valjda će me naš selektor podržati s kojim sam pravo dobar
Strauss Junior

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 dec 2009, 20:58

Zaboravio sam jos istaknuti da nam treba i funkcija ministra financija koji ce racionalno rasporedivati novce, a mislim da ne trebam niti govoriti koga pretendiram na tu odgovornu fnukciju (ministaR ;) ). Zatim trebat ce nam i osoba zaduzena za promatranje talenata prije svega u dijaspori, a na tu funkciju vidim nekoliko kandidata. Takoder, trebat ce nam i psiholog i psihijatar (vidim, nanda se vec javio), zatim maseri, i fiziotrapeuti za strucni stozer (tu mislim na savez a na igrace, jer najvise posla i umora ima u savezu)..moram jos razmislit koje nam odgovorne funckije trebaju...treba vremena ljudi...vremena
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 dec 2009, 21:00

O dubrava ti ko Štimac tražiš ;)
imal mijesta za mene?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 dec 2009, 21:01

BlueSharks je napisao/la:

E jbg ne može tako ni predsjednik, a ni zamjenik nije bošnjak :mrgreen: i drugo ja sam ti konkurent za predsjednika i ja sam bošnjo, moji me izabrali :mrgreen: i ja zaboravio sam reći da se protiv meni vodi istraga za pronevjeru novca, al valjda će me naš selektor podržati s kojim sam pravo dobar
jest, jedan od zamjenika jest bosnjak, a jos i hercegovac ;) (bar ja mislim )..ma na sve sam mislio :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 06 dec 2009, 21:03

dubrava je napisao/la:Zaboravio sam jos istaknuti da nam treba i funkcija ministra financija koji ce racionalno rasporedivati novce, a mislim da ne trebam niti govoriti koga pretendiram na tu odgovornu fnukciju (ministaR ;) ). Zatim trebat ce nam i osoba zaduzena za promatranje talenata prije svega u dijaspori, a na tu funkciju vidim nekoliko kandidata. Takoder, trebat ce nam i psiholog i psihijatar (vidim, nanda se vec javio), zatim maseri, i fiziotrapeuti za strucni stozer (tu mislim na savez a na igrace, jer najvise posla i umora ima u savezu)..moram jos razmislit koje nam odgovorne funckije trebaju...treba vremena ljudi...vremena
Hvala na funkciji :D
A mogu li ja i pomagati psihologu.. Posto bit ce tu dosta posla ? :)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 dec 2009, 21:03

bambina je napisao/la:O dubrava ti ko Štimac tražiš ;)
imal mijesta za mene?
bambina, ti ces samnom biti u penthousu, za tebe imam posebne i specijalne zadatke, i ima da uzivas :D :D :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 dec 2009, 21:11

Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 dec 2009, 21:14

Ja sa svojih 1.73 štopera heheh. Više sam ti ja kao spoj Misimovića i Messija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Napadač , ali eto furam se ovdje na Cannavara, pa sam štoper, visina nije bitna. Idemo ih rušiti.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 dec 2009, 21:39

Trasimaco je napisao/la:Moj tim je sastavljen od forumasa sa podforuma Međunarodni fudbal jer sam tu najaktivniji i s vecinom sam imao komunikaciju. Kriterij koji sam ja postavio je malo drugaciji od ostalih. Nije bas okorjela „desnica“ kao kod ostalih. Uzimam talijansko-njemacku odbranu, spansku vezu i engleski napad. Formacija je 4-2-3-1, moja najdraza.

Menadzer sam ja, a pomocnik je Gerrard (teska opozicija Benitezu mi uvijek odgovara). :mrgreen:
Moja licna sekretarica je lejla. :lol:
Generalni direktor je ribery (ovo se samo malo slihtam) :lol:
Kondicioni treneri su majestic24 i secer. (ocekujem celicne igrace) :twisted:
Sef medicinskog osoblja i psihijatar je fera (motivacija i duh tima ce biti vrhunski) 8-)
PR je reds_forever. (diplomatija i umiljat glas ce sve rijesiti ako se mediji obruse na nas) :mrgreen:
Skauti su Gunners, hammers, Mirza_Hordas i nidjo_barca (ubjedljivo najbolji scouting i proizvodnja igraca)

Startna postava:

------------------------------------geronimo (c)--------------------------------------

Ponos Torina-------- Rz88---------- Ministar--------- omerbavarac

-----------------------Pipita --------------miky_hz------------------------

------------Cartman--------------James----------------virtu4l---------

--------------------------------------YNWA-----------------------------------

Rezerva:

Adinjo
The Game
rob do bagro
sarajlija_89
amerosm
don Ciro
Wolverine
Harrison
ackeey
The Scouser
Nade

One team to rule them all!
slika
moze kralju, pozicija je ko stvorena za mene, visok 1.90, snazan...da ne pisem dalje, ma ko džeko sam :mrgreen: :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 dec 2009, 21:50

rob do bagro je napisao/la:Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica :lol:
nije ti to zdravo :roll:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 dec 2009, 22:00

Wolverine je napisao/la:
Sto...mislis da bi ga puno primao/la
Eh pa brate ne dam ni ja svakom :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 dec 2009, 01:37

rob do bagro je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Sto...mislis da bi ga puno primao/la
Eh pa brate ne dam ni ja svakom :mrgreen:
good for you :D

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 07 dec 2009, 01:48

Ja koliko vidim bez koverte meni nema bujruma u u timu........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 dec 2009, 01:52

mahalas je napisao/la:Ja koliko vidim bez koverte meni nema bujruma u u timu........
ma kakva koverta brate. pareeeee :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 dec 2009, 02:43

Racunaj te me kao vratara :mrgreen: dvije i pol godine me je trenirao Goran Brasnic (golman reprezentacije i Nk Zepce) valjda sam nesto naucio :mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 dec 2009, 02:50

Adi_Zepce je napisao/la:Racunaj te me kao vratara :mrgreen: dvije i pol godine me je trenirao Goran Brasnic (golman reprezentacije i Nk Zepce) valjda sam nesto naucio :mrgreen: :mrgreen:
Jesi imo i naucit od koga :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 dec 2009, 12:19

Wolverine je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Racunaj te me kao vratara :mrgreen: dvije i pol godine me je trenirao Goran Brasnic (golman reprezentacije i Nk Zepce) valjda sam nesto naucio :mrgreen: :mrgreen:
Sta hoces tada je bio uz Kenu najbolji golman u PL BIH covjek brani u Interu iz Zapresica :D :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 dec 2009, 12:53

Adi_Zepce je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Sta hoces tada je bio uz Kenu najbolji golman u PL BIH covjek brani u Interu iz Zapresica :D :D
ma zajebavam se ba :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: leo1946 i 10 gostiju.