FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ljudi ba kako vam više ne dosadi raspravljati oko gluposti.ovi isti su pisali i prosle godine kad smo prošli hibernians kako su nam amateri zabili 4 komada pa mi povalimo levskog.ne mogu da shvatim navijaće Sarajeva koji nakon dvije utakmice donose sud o ekipi,varirate od euforije do bez razloga pljuvanja po ekipi.al takvi smo mi pitari.
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
bagrcavi care evo ima jedan pogodak Anesa..bagrcavi je napisao/la:Ima li negdje snimak golova ili nešto ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Bez zaleta iz dva koraka,majstorski
Definitivno se nemoze slika u globalu praviti kroz ove dvije utakmice,realno najbolje pokazuje to prosla sezona EL gdje smo u 2 kola promjenili sliku od sebi za 1000%,tako da,igralo se kako tako,proslo se,u cetvrtak se vec niko nece sjecati ovih i to je to,kao sto ih se nebi sjecali da smo im 10 zabili
Definitivno je samo da treba novih igraca ali to oni znaju i bez nas
Definitivno se nemoze slika u globalu praviti kroz ove dvije utakmice,realno najbolje pokazuje to prosla sezona EL gdje smo u 2 kola promjenili sliku od sebi za 1000%,tako da,igralo se kako tako,proslo se,u cetvrtak se vec niko nece sjecati ovih i to je to,kao sto ih se nebi sjecali da smo im 10 zabili
Definitivno je samo da treba novih igraca ali to oni znaju i bez nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prošli smo jbg, sad kako to je manje bitno.
Zabrinut sam, mislim da smo svi nakon ovih neuvjerljivih (u najmanju ruku) rezultata protiv amatera, ali opet vjerujem u prolaz protiv Kukesija.Koliko god da je naša liga loša, albanska je gora, pa ne znam da su oni ikad napravili neki iskorak u Evropi jbt.
Kad su na rasporedu te tekme, na zvaničnoj stranici još nema ništa
Zabrinut sam, mislim da smo svi nakon ovih neuvjerljivih (u najmanju ruku) rezultata protiv amatera, ali opet vjerujem u prolaz protiv Kukesija.Koliko god da je naša liga loša, albanska je gora, pa ne znam da su oni ikad napravili neki iskorak u Evropi jbt.
Kad su na rasporedu te tekme, na zvaničnoj stranici još nema ništa
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 12 jul 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Igrate 18. jula u Tirani i 25. jula u Sarajevu (ova u Sarajevu je sigurno tog datuma)Shanks je napisao/la:Kad su na rasporedu te tekme, na zvaničnoj stranici još nema ništa
- Ultras1921
- Kontakt:
Znaci na Kosevu u 2 dana dvije utakmice?AnelZ je napisao/la:Igrate 18. jula u Tirani i 25. jula u Sarajevu (ova u Sarajevu je sigurno tog datuma)Shanks je napisao/la:Kad su na rasporedu te tekme, na zvaničnoj stranici još nema ništa
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Da, tako je i prosle godine bilo. Mi u utorak igrali protiv Maribora, Sarajevo dva dana kasnije protiv LevskogUltras1921 je napisao/la:Znaci na Kosevu u 2 dana dvije utakmice?AnelZ je napisao/la:Igrate 18. jula u Tirani i 25. jula u Sarajevu (ova u Sarajevu je sigurno tog datuma)Shanks je napisao/la:Kad su na rasporedu te tekme, na zvaničnoj stranici još nema ništa
Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.
Husref pravi jaku sredinu terenai tu sam vec sada primijetio par igraca koji je svaki naosob mogu skoro reci bolji od ijedne 10-ke u PL.. Razlika izmedju Sarajevo sredine i Zeljo sredine DRASTICNA. Nisu mozda ovi gurbeti iz SanMarina toliki test u tom segmentu igre al i pored toga moze vidjeti da par igraca na sredini (sa Suljicem) ima dobar i intenzite u kondiciju. Disciplnovani su u defanzivnim zadatcima i prate igrace ne stede se.
Rupa vam je onaj sto je igrao ljev bocno (mislim da je Tadejevic) previse je krut i neokretan u defanzivi podsjeca na Comora
..
Kad skontam da je Husref nabio Dzakmica, Suljica, Cimirot ne sjecam i jos ima na klupi Radovca i Osmanagica sve mi je jasno o vasoj snazi.
Super kolo oo za uigravanje i provjeru ko od igraca moze izdrzati kakav tempo. Sto je u ovim utakmicama u evropi najbitnije u stvari.
Ako se ne razbjeze igraci na zimskom periodu uzimama vas za favoite PL ... znaci do uprave vam je ..
Husref pravi jaku sredinu terenai tu sam vec sada primijetio par igraca koji je svaki naosob mogu skoro reci bolji od ijedne 10-ke u PL.. Razlika izmedju Sarajevo sredine i Zeljo sredine DRASTICNA. Nisu mozda ovi gurbeti iz SanMarina toliki test u tom segmentu igre al i pored toga moze vidjeti da par igraca na sredini (sa Suljicem) ima dobar i intenzite u kondiciju. Disciplnovani su u defanzivnim zadatcima i prate igrace ne stede se.
Rupa vam je onaj sto je igrao ljev bocno (mislim da je Tadejevic) previse je krut i neokretan u defanzivi podsjeca na Comora
Kad skontam da je Husref nabio Dzakmica, Suljica, Cimirot ne sjecam i jos ima na klupi Radovca i Osmanagica sve mi je jasno o vasoj snazi.
Super kolo oo za uigravanje i provjeru ko od igraca moze izdrzati kakav tempo. Sto je u ovim utakmicama u evropi najbitnije u stvari.
Ako se ne razbjeze igraci na zimskom periodu uzimama vas za favoite PL ... znaci do uprave vam je ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Opet sampioni svemira prije pocetka lige. favoriti vec kako ti vidiskimbo je napisao/la:Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.
Rupa vam je onaj sto je igrao ljev bocno (mislim da je Tadejevic) previse je krut i neokretan u defanzivi podsjeca na Comora![]()
..
Husref najbolji trener lige po cemu to ?? To sto je izbacio amatere.
Zato što je sa volonterima( sto jedan lik rece za nase igrace poslije prve utakmice), izbacio amatere.terabajt je napisao/la:Husref najbolji trener lige po cemu to ?? To sto je izbacio amatere.
Onda jest najbolji izvinjavam se.dide je napisao/la:Zato što je sa volonterima( sto jedan lik rece za nase igrace poslije prve utakmice), izbacio amatere.terabajt je napisao/la:Husref najbolji trener lige po cemu to ?? To sto je izbacio amatere.
terabajt je napisao/la:Husref najbolji trener lige po cemu to ?? To sto je izbacio amatere.
Nije Husref trener od juce barem to znas. Jednostavno covjek recimo za razliku od Amara moze nauciti svog igraca i primorati da igra disciplinovano odbranu . Isto za razliku od Amara ne rastezati ekipu po terenu. itako dalje i tako blize .... Odigrali su X puta dobre tekme u evropi sa Husrefom i bez obzira na igracki kadar nikada nije bio raspad sistema .. mislim neutralan sam posmatram sa strane iznosim svoje misljenje ne slazes se iznesi argumente neke a ne ulicarski dobacivati bezze..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Basel, Besiktas, Hibernians - 21.sjever je napisao/la:Ima tu još po nešto da se dodastadion je napisao/la:LEVSKI..HAPOEL...LITEX...MARIBOR...-20
A ima ih još ovoliko.
Koliko je neko uspješan govore trofeji.Trofeji su jedino mjerilo, jer za 5 godina niko neće govoriti sjećaš se kako je Hus postavio ekipu, nego će govoriti sjećaš li se šta je on osvojio sa nama.kimbo je napisao/la:
Nije Husref trener od juce barem to znas. Jednostavno covjek recimo za razliku od Amara moze nauciti svog igraca i primorati da igra disciplinovano odbranu . Isto za razliku od Amara ne rastezati ekipu po terenu. itako dalje i tako blize .... Odigrali su X puta dobre tekme u evropi sa Husrefom i bez obzira na igracki kadar nikada nije bio raspad sistema .. mislim neutralan sam posmatram sa strane iznosim svoje misljenje ne slazes se iznesi argumente neke a ne ulicarski dobacivati bezze..
http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim#Managing_career" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Husref_Mus ... ing_career" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
@bagrcavi
Osvojio je Mancini PL a svak zna da je **** od trenera. EO kao Velezovac kazem da je ono sto uprava Sarajeva radi trenerima zlocin , svako 6 mjeseci fakticki nova ekipa.
RAditi u tim uslovima i(jos covjek bio operisan) i opet kada ih gledam prepoznajem Husrefovu postavku. Trka , disciplina, neke nove zamisli. Jaka sredina terena. Krpljenje igre bez napadaca. Dalje posmatram njegove izjave . Nema tu arogancije , hvaljenja , gubljenja ..vidi se da je covjek na svom mjestu prirodan .. Svaka mu cast !!
Osvojio je Mancini PL a svak zna da je **** od trenera. EO kao Velezovac kazem da je ono sto uprava Sarajeva radi trenerima zlocin , svako 6 mjeseci fakticki nova ekipa.
RAditi u tim uslovima i(jos covjek bio operisan) i opet kada ih gledam prepoznajem Husrefovu postavku. Trka , disciplina, neke nove zamisli. Jaka sredina terena. Krpljenje igre bez napadaca. Dalje posmatram njegove izjave . Nema tu arogancije , hvaljenja , gubljenja ..vidi se da je covjek na svom mjestu prirodan .. Svaka mu cast !!
- storm_raider
- Kontakt:
Kontra-stav.kimbo je napisao/la:Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.
Rupa vam je onaj sto je igrao ljev bocno (mislim da je Tadejevic) previse je krut i neokretan u defanzivi podsjeca na Comora![]()
..
Inace, cestitke komsije i sretno u nastavku.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Cestitke na prolazu.
U drugom kolu uzimate Albance,ovaj dvomec ce jos dodatno da vam pomogne zato sto ce vas vjerovatno malcice i podcjenit u Albaniji a tad izgledate puno bolje na terenu.
U drugom kolu uzimate Albance,ovaj dvomec ce jos dodatno da vam pomogne zato sto ce vas vjerovatno malcice i podcjenit u Albaniji a tad izgledate puno bolje na terenu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Bravo za prolaz, čestitke, nemogu da kazem gsto je bilo, al rezultatom, pa Levski je primio tri komada, al nema veze
sretno protiv Albanaca...
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Kuk%C3%ABsi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Kuk%C3%ABsi" onclick="window.open(this.href);return false;
- JosipBukal
- Kontakt:
jooj nasmija se na sabahu od srca,ja konto neka zezancija... hahahakimbo je napisao/la:Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.
..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.