FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 11 jul 2013, 23:48

ljudi ba kako vam više ne dosadi raspravljati oko gluposti.ovi isti su pisali i prosle godine kad smo prošli hibernians kako su nam amateri zabili 4 komada pa mi povalimo levskog.ne mogu da shvatim navijaće Sarajeva koji nakon dvije utakmice donose sud o ekipi,varirate od euforije do bez razloga pljuvanja po ekipi.al takvi smo mi pitari.

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 11 jul 2013, 23:48

bagrcavi je napisao/la:Ima li negdje snimak golova ili nešto ?
bagrcavi care evo ima jedan pogodak Anesa.. :D

" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jul 2013, 23:55

Bez zaleta iz dva koraka,majstorski :P

Definitivno se nemoze slika u globalu praviti kroz ove dvije utakmice,realno najbolje pokazuje to prosla sezona EL gdje smo u 2 kola promjenili sliku od sebi za 1000%,tako da,igralo se kako tako,proslo se,u cetvrtak se vec niko nece sjecati ovih i to je to,kao sto ih se nebi sjecali da smo im 10 zabili

Definitivno je samo da treba novih igraca ali to oni znaju i bez nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 12 jul 2013, 00:04

Prošli smo jbg, sad kako to je manje bitno. :mrgreen:

Zabrinut sam, mislim da smo svi nakon ovih neuvjerljivih (u najmanju ruku) rezultata protiv amatera, ali opet vjerujem u prolaz protiv Kukesija.Koliko god da je naša liga loša, albanska je gora, pa ne znam da su oni ikad napravili neki iskorak u Evropi jbt.

Kad su na rasporedu te tekme, na zvaničnoj stranici još nema ništa :?:
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 12 jul 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 12 jul 2013, 00:07

Shanks je napisao/la:Kad su na rasporedu te tekme, na zvaničnoj stranici još nema ništa :?:
Igrate 18. jula u Tirani i 25. jula u Sarajevu (ova u Sarajevu je sigurno tog datuma)

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 12 jul 2013, 00:09

Hvala na informaciji. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 12 jul 2013, 00:20

AnelZ je napisao/la:
Shanks je napisao/la:Kad su na rasporedu te tekme, na zvaničnoj stranici još nema ništa :?:
Igrate 18. jula u Tirani i 25. jula u Sarajevu (ova u Sarajevu je sigurno tog datuma)
Znaci na Kosevu u 2 dana dvije utakmice?

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 12 jul 2013, 00:23

Ultras1921 je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:
Znaci na Kosevu u 2 dana dvije utakmice?
Da, tako je i prosle godine bilo. Mi u utorak igrali protiv Maribora, Sarajevo dva dana kasnije protiv Levskog :)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jul 2013, 00:49

Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.

Husref pravi jaku sredinu terenai tu sam vec sada primijetio par igraca koji je svaki naosob mogu skoro reci bolji od ijedne 10-ke u PL.. Razlika izmedju Sarajevo sredine i Zeljo sredine DRASTICNA. Nisu mozda ovi gurbeti iz SanMarina toliki test u tom segmentu igre al i pored toga moze vidjeti da par igraca na sredini (sa Suljicem) ima dobar i intenzite u kondiciju. Disciplnovani su u defanzivnim zadatcima i prate igrace ne stede se.

Rupa vam je onaj sto je igrao ljev bocno (mislim da je Tadejevic) previse je krut i neokretan u defanzivi podsjeca na Comora :oops: :oops: ..

Kad skontam da je Husref nabio Dzakmica, Suljica, Cimirot ne sjecam i jos ima na klupi Radovca i Osmanagica sve mi je jasno o vasoj snazi.

Super kolo oo za uigravanje i provjeru ko od igraca moze izdrzati kakav tempo. Sto je u ovim utakmicama u evropi najbitnije u stvari.

Ako se ne razbjeze igraci na zimskom periodu uzimama vas za favoite PL ... znaci do uprave vam je ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 12 jul 2013, 01:03

kimbo je napisao/la:Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.

Husref pravi jaku sredinu terenai tu sam vec sada primijetio par igraca koji je svaki naosob mogu skoro reci bolji od ijedne 10-ke u PL.. Razlika izmedju Sarajevo sredine i Zeljo sredine DRASTICNA. Nisu mozda ovi gurbeti iz SanMarina toliki test u tom segmentu igre al i pored toga moze vidjeti da par igraca na sredini (sa Suljicem) ima dobar i intenzite u kondiciju. Disciplnovani su u defanzivnim zadatcima i prate igrace ne stede se.

Rupa vam je onaj sto je igrao ljev bocno (mislim da je Tadejevic) previse je krut i neokretan u defanzivi podsjeca na Comora :oops: :oops: ..

Kad skontam da je Husref nabio Dzakmica, Suljica, Cimirot ne sjecam i jos ima na klupi Radovca i Osmanagica sve mi je jasno o vasoj snazi.

Super kolo oo za uigravanje i provjeru ko od igraca moze izdrzati kakav tempo. Sto je u ovim utakmicama u evropi najbitnije u stvari.

Ako se ne razbjeze igraci na zimskom periodu uzimama vas za favoite PL ... znaci do uprave vam je ..
Opet sampioni svemira prije pocetka lige. favoriti vec kako ti vidis :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jul 2013, 01:05

Husref najbolji trener lige po cemu to ?? To sto je izbacio amatere.

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 12 jul 2013, 01:12

terabajt je napisao/la:Husref najbolji trener lige po cemu to ?? To sto je izbacio amatere.
Zato što je sa volonterima( sto jedan lik rece za nase igrace poslije prve utakmice), izbacio amatere.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jul 2013, 01:15

dide je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Husref najbolji trener lige po cemu to ?? To sto je izbacio amatere.
Zato što je sa volonterima( sto jedan lik rece za nase igrace poslije prve utakmice), izbacio amatere.
Onda jest najbolji izvinjavam se.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jul 2013, 01:19

Nije Husref trener od juce barem to znas. Jednostavno covjek recimo za razliku od Amara moze nauciti svog igraca i primorati da igra disciplinovano odbranu . Isto za razliku od Amara ne rastezati ekipu po terenu. itako dalje i tako blize .... Odigrali su X puta dobre tekme u evropi sa Husrefom i bez obzira na igracki kadar nikada nije bio raspad sistema .. mislim neutralan sam posmatram sa strane iznosim svoje misljenje ne slazes se iznesi argumente neke a ne ulicarski dobacivati bezze..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2013, 01:26

sjever je napisao/la:
stadion je napisao/la:LEVSKI..HAPOEL...LITEX...MARIBOR...-20
Ima tu još po nešto da se doda :lol:
Basel, Besiktas, Hibernians - 21.
A ima ih još ovoliko.

kimbo je napisao/la:

Nije Husref trener od juce barem to znas. Jednostavno covjek recimo za razliku od Amara moze nauciti svog igraca i primorati da igra disciplinovano odbranu . Isto za razliku od Amara ne rastezati ekipu po terenu. itako dalje i tako blize .... Odigrali su X puta dobre tekme u evropi sa Husrefom i bez obzira na igracki kadar nikada nije bio raspad sistema .. mislim neutralan sam posmatram sa strane iznosim svoje misljenje ne slazes se iznesi argumente neke a ne ulicarski dobacivati bezze..
Koliko je neko uspješan govore trofeji.Trofeji su jedino mjerilo, jer za 5 godina niko neće govoriti sjećaš se kako je Hus postavio ekipu, nego će govoriti sjećaš li se šta je on osvojio sa nama.

http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim#Managing_career" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Husref_Mus ... ing_career" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jul 2013, 01:32

@bagrcavi

Osvojio je Mancini PL a svak zna da je **** od trenera. EO kao Velezovac kazem da je ono sto uprava Sarajeva radi trenerima zlocin , svako 6 mjeseci fakticki nova ekipa.
RAditi u tim uslovima i(jos covjek bio operisan) i opet kada ih gledam prepoznajem Husrefovu postavku. Trka , disciplina, neke nove zamisli. Jaka sredina terena. Krpljenje igre bez napadaca. Dalje posmatram njegove izjave . Nema tu arogancije , hvaljenja , gubljenja ..vidi se da je covjek na svom mjestu prirodan .. Svaka mu cast !!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 jul 2013, 01:35

kimbo je napisao/la:Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.

Kontra-stav. :mrgreen: U ovom komentaru toliko je stvari pogresno, da covjek pomisli da je ironija u pitanju.

Inace, cestitke komsije i sretno u nastavku.
Sport je lijek za tijelo i duh.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jul 2013, 02:56

Cestitke na prolazu.
U drugom kolu uzimate Albance,ovaj dvomec ce jos dodatno da vam pomogne zato sto ce vas vjerovatno malcice i podcjenit u Albaniji a tad izgledate puno bolje na terenu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 12 jul 2013, 06:13

Bravo za prolaz, čestitke, nemogu da kazem gsto je bilo, al rezultatom, pa Levski je primio tri komada, al nema veze :) sretno protiv Albanaca...

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Kuk%C3%ABsi" onclick="window.open(this.href);return false;

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 12 jul 2013, 07:13

jooj nasmija se na sabahu od srca,ja konto neka zezancija... hahaha

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.