Trebalo bi ime prezime i sliku, i kad prekršiš pravilo ponašanja na stadionu automatski ti se članska poništava.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Radmilo je napisao/la:Polako sa kupovinom i plaćanjem da mi vidimo kako ćemo krenuti u LP i sezoni koja je pred nama, pa će onda biti lakše dati pare, ne unaprijed daš, a igra nikakva i šta da ja kao navijač i gledalac gledam na tom stadionu.
Daj ba Radmilo molim te cuj da sacekamo znaci po tvom ako ne prodjemo Plzen mi be trebamo ici gledati tekme u ovoj sezoni ... stvarno si lik.
Sta ti znaci 20KM za clansku ... nista, nego nas treba sto vise ovo podrzati i tako pomoci klubu.
*Interesuje me dal' ce na clanskim biti ime i prezime???
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
tako je, sačekaj tiRadmilo je napisao/la:Polako sa kupovinom i plaćanjem da mi vidimo kako ćemo krenuti u LP i sezoni koja je pred nama, pa će onda biti lakše dati pare, ne unaprijed daš, a igra nikakva i šta da ja kao navijač i gledalac gledam na tom stadionu.

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
super
za clanske
tek vidim ovo
Cijena ulaznice za Jug će biti 6 KM, za Sjever 10 KM i za Zapad 20 KM.
...ovo ne odobravam,raja nema love,standard u BiH los jos uslovi na stadionu nikakvi..bas me zanima odakle im ova ideja

tek vidim ovo
Cijena ulaznice za Jug će biti 6 KM, za Sjever 10 KM i za Zapad 20 KM.

Zadnja izmjena: likusa, dana/u 12 jul 2013, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Upravo tako!ipetm je napisao/la:Radmilo je napisao/la:Polako sa kupovinom i plaćanjem da mi vidimo kako ćemo krenuti u LP i sezoni koja je pred nama, pa će onda biti lakše dati pare, ne unaprijed daš, a igra nikakva i šta da ja kao navijač i gledalac gledam na tom stadionu.
Dovoljno si o sebi rekao.
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
-
- Kontakt:
Mene interesuje šta je sa penzionerima. Mislim da je penzionerima puno izdvojiti 20+50 za jug, a većina ih vjerovatno i ne dođe kad je loše vrijeme. Ne znam čini mi se da je u onom letku ovo bilo riješeno. Možda griješim. Penzioneri jedva krpe kraj sa krajem.ipetm je napisao/la:Budi Željo!
http://fkzeljeznicar.ba/budi-zeljo-clanske/5843/" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: da ne bude da odmah kritikujem, ovo mi je jedina zamjerka iskreno pored one da je trebalo napraviti i neku od 100-150 KM ali hajd to nije frka može i naknaadno nekad. ZA ostalo svaka čast.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 12 jul 2013, 10:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo citam na drugom portalu Koldzo, Zeljkovic i ostali vjerovatno opet bacali suplju Osimu i ostalima oko stadiona.
-
- Kontakt:
hahaha kakav si ti kontras, ne mogu da vjerujemRadmilo je napisao/la:Polako sa kupovinom i plaćanjem da mi vidimo kako ćemo krenuti u LP i sezoni koja je pred nama, pa će onda biti lakše dati pare, ne unaprijed daš, a igra nikakva i šta da ja kao navijač i gledalac gledam na tom stadionu.

Ovo je odlicna vijest, nadam se samo da vecina raje ne razmislja kao Radmilo

SWRA
Radmilu je najbolje sada , plati cenera i ulazi džaba na sve utakmice
ZELJEZNICAR 1921!
Ne zaboga, ovo je moja ironija sa onim koji su većina i ovako razmišljaju to je tako i 100 %, mada i ja tako sad razmišljam da vidim šta ću i kako gledati pa da onda mogu dati pare.
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Nemo ti ni kupovati ni dolaziti na tekme svega ti! Bolje je za sviju.Radmilo je napisao/la:Ne zaboga, ovo je moja ironija sa onim koji su većina i ovako razmišljaju to je tako i 100 %, mada i ja tako sad razmišljam da vidim šta ću i kako gledati pa da onda mogu dati pare.
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
-
- Kontakt:
Koji je portal?amko27 je napisao/la:Evo citam na drugom portalu Koldzo, Zeljkovic i ostali vjerovatno opet bacali suplju Osimu i ostalima oko stadiona.
ne kontam sta hoce da postignu sa ovim povecanjem cijene karata jug 6 , sjever 10
nece nam prosjek ni 3 hiljade biti.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ja mislim da je skroz ok da se poveća cijena ulaznica,odakle drugo do para?
Evo poslušat ću tebe neću više kupovati ni dolaziti ima bh radio 1, ili tv bih i arena.ŽELJO_4_life je napisao/la:Nemo ti ni kupovati ni dolaziti na tekme svega ti! Bolje je za sviju.Radmilo je napisao/la:Ne zaboga, ovo je moja ironija sa onim koji su većina i ovako razmišljaju to je tako i 100 %, mada i ja tako sad razmišljam da vidim šta ću i kako gledati pa da onda mogu dati pare.
Kako Dinamo nikad nema navijača na utakmici bude po 50 navijača max bez obzira ko igrao, pa ljudi rasturaju u svemu?zumba je napisao/la:Ja mislim da je skroz ok da se poveća cijena ulaznica,odakle drugo do para?
-
- Kontakt:
Stanic, Svraka i B. ColicZeman je napisao/la:Ko sve nema pravo nastupa u Plzenu?
SWRA
E pa za to povecanje karte su obezbjedili i poboljsanje uslova, vjerovatno broj stolice, cistu stolicu, vc u kojem ne moras povratiti da bi usao da pisas i slicno...likusa je napisao/la:superza clanske
tek vidim ovo
Cijena ulaznice za Jug će biti 6 KM, za Sjever 10 KM i za Zapad 20 KM....ovo ne odobravam,raja nema love,standard u BiH los jos uslovi na stadionu nikakvi..bas me zanima odakle im ova ideja
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Clanske karte odlican potez, poskupljenje karata totalno nelogican, ne mogu naci nijedno opravdanje za taj postupak u ovom trenutku.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.