tek vidim ovo
Cijena ulaznice za Jug će biti 6 KM, za Sjever 10 KM i za Zapad 20 KM.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Upravo tako!ipetm je napisao/la:Radmilo je napisao/la:Polako sa kupovinom i plaćanjem da mi vidimo kako ćemo krenuti u LP i sezoni koja je pred nama, pa će onda biti lakše dati pare, ne unaprijed daš, a igra nikakva i šta da ja kao navijač i gledalac gledam na tom stadionu.
Dovoljno si o sebi rekao.
Mene interesuje šta je sa penzionerima. Mislim da je penzionerima puno izdvojiti 20+50 za jug, a većina ih vjerovatno i ne dođe kad je loše vrijeme. Ne znam čini mi se da je u onom letku ovo bilo riješeno. Možda griješim. Penzioneri jedva krpe kraj sa krajem.ipetm je napisao/la:Budi Željo!
http://fkzeljeznicar.ba/budi-zeljo-clanske/5843/" onclick="window.open(this.href);return false;
hahaha kakav si ti kontras, ne mogu da vjerujemRadmilo je napisao/la:Polako sa kupovinom i plaćanjem da mi vidimo kako ćemo krenuti u LP i sezoni koja je pred nama, pa će onda biti lakše dati pare, ne unaprijed daš, a igra nikakva i šta da ja kao navijač i gledalac gledam na tom stadionu.
Nemo ti ni kupovati ni dolaziti na tekme svega ti! Bolje je za sviju.Radmilo je napisao/la:Ne zaboga, ovo je moja ironija sa onim koji su većina i ovako razmišljaju to je tako i 100 %, mada i ja tako sad razmišljam da vidim šta ću i kako gledati pa da onda mogu dati pare.
Koji je portal?amko27 je napisao/la:Evo citam na drugom portalu Koldzo, Zeljkovic i ostali vjerovatno opet bacali suplju Osimu i ostalima oko stadiona.
Evo poslušat ću tebe neću više kupovati ni dolaziti ima bh radio 1, ili tv bih i arena.ŽELJO_4_life je napisao/la:Nemo ti ni kupovati ni dolaziti na tekme svega ti! Bolje je za sviju.Radmilo je napisao/la:Ne zaboga, ovo je moja ironija sa onim koji su većina i ovako razmišljaju to je tako i 100 %, mada i ja tako sad razmišljam da vidim šta ću i kako gledati pa da onda mogu dati pare.
Kako Dinamo nikad nema navijača na utakmici bude po 50 navijača max bez obzira ko igrao, pa ljudi rasturaju u svemu?zumba je napisao/la:Ja mislim da je skroz ok da se poveća cijena ulaznica,odakle drugo do para?
Stanic, Svraka i B. ColicZeman je napisao/la:Ko sve nema pravo nastupa u Plzenu?
E pa za to povecanje karte su obezbjedili i poboljsanje uslova, vjerovatno broj stolice, cistu stolicu, vc u kojem ne moras povratiti da bi usao da pisas i slicno...likusa je napisao/la:superza clanske
tek vidim ovo
Cijena ulaznice za Jug će biti 6 KM, za Sjever 10 KM i za Zapad 20 KM....ovo ne odobravam,raja nema love,standard u BiH los jos uslovi na stadionu nikakvi..bas me zanima odakle im ova ideja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.