FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Npr. registrujete auto u BSO imate 10% popusta to je najmanje 50KM, godinju ste otplatili. I biće još 10 takvih sponzora. Astra Borovo je već 5%...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
kome se ne svidja nek ne kupi i cao, uvijek mozete gledati tika taku na tv-u
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
fino ti cura kaze da nema prihoda i da ne moze, a ti ko mutav skupljaj po 1km. odakle ce skupljati ako nema prihoda, ako ti imas svaki dan nema neko drugi, ne pravi se previse pametan. katastrofalan potez uprave. nema wc, nisu ocistili stolice 200 godina niti ce ih cistiti, uslovi na stadionu nula, ekipa nula, uprave nemamo, svi otisli to je razlog da se povecaju karte.DzoleZeljo je napisao/la:Je li to frka sto ces biti u sistemu pa vise "neces" moci psovati i vrijedati igrace ili kojim slucajem baklje paliti?Limonene je napisao/la:ma lopovi sta drugo reci. ako se uclanis platis 50 plus 10KM minumun izade te 60KM, ako se ne uclanis dodete te 80KM jug. cisti lopovluk, nema druge rijeci za ovakav potez i ljudi su ogorceni.likusa je napisao/la:lako je pricati kad imas lovu,odakle mi 70 km ..prvo meni pa ostaloj raji.. nit imam prihoda ni nista,jedino da ne idem na fax jedan mjesec il da ne jedem nista da odem na utakmicua pogledaj strukturu navijaca vecinom su to nezaposleni studenti,ucenici
sad ako su pokusali da zarade ovako pare, nece im uspjeti jer nece raja kupiti. a raja ce ici samo na jace utakmice, a vitez, slavija, podgrmec to ce im biti 50 ljudi. aplauz za upravu.bravo i za osima.
da ja placam njegove fule sto je smajicu davao 10.000km, sto je davao nespososnom adilu 10.000 pa sad ga ne moze prodati ni u moscanicu pa da na meni uzima lovu. nece moci. opet baklje palit kazne dobijati, nek dode telibecirevic i bicu miran, a ne ovako da mi dizu pritisak bezobraznici.
kazem ti za clansku imam lovu,cuvam je od kako su letke podjeliliDzoleZeljo je napisao/la:Ne kontam te, ako si do sada davala za voljeni klub 50 KM godisnje (bez prevoza i ostali zajebancija) posto si iz Visokog, pa valjda mozes evo danas poceti odvajati po marku i do pocetka sezone ces skupiti 20 KM za clansku. Bezbolno prode, e sada je pitanje samo volje ljude? Da li ce prilagoditi svoj guz radi necega drugog? Ko voli, hoce, ko imaginarno voli, sigurno ce jadikovati danima ovdje.likusa je napisao/la:lako je pricati kad imas lovu,odakle mi 70 km ..prvo meni pa ostaloj raji.. nit imam prihoda ni nista,jedino da ne idem na fax jedan mjesec il da ne jedem nista da odem na utakmicua pogledaj strukturu navijaca vecinom su to nezaposleni studenti,ucenici
Vidi nesto, sranje je tesko u drzvati, znam, ne osporav te, ali iskreno po 1 KM da odvojis do pocetka sezone, mozes realno skupiti za clansku i eto te opet na proslogodisnjoj potrosnji za FK Zeljeznicar.

"Jel vas stid ? Majku vam lopovsku opet vama treba palit baklje odma na evropi nek vam sloze kaznu 100.000e pa kurcu svirajte smetljari jedni pogani.fuj" - jedan od komentara na poskupljenje ...ako vecina misli ovako gotovi smo

NEKI SU MENE SHVATILI POGRESNO !! VECINA NEMA LOVE KAO I JA NPR. AL JA CU NAC NACINA PA MAKAR MORALA OTIC MOLITI NEKIM SPONZORIMA ZA SEZONSKU...al vecina nema poznanstava i nacina da skupi lovu pa cemo puniju Grbavicu gledati samo kad dodje celik,siroki,sarajevo..
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 12 jul 2013, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Davno je sezona zavrsila,mogli ste svaki dan ostavljati po 2 KM i mogli ste skupiti 70 KM za godisnju i clansku.
Ja cu je uzeti ako Bog da kao i prethodne 3 sezone.
Ja cu je uzeti ako Bog da kao i prethodne 3 sezone.

Što ne mogu ove priče, od čega da uštedi? Dobiješ na dan 2KM i da uštediš 1KM. To bi značilo da oni koji rade mogu uštediti pola plate mjesečno. 70 Km nije puno za one koji imaju stalne prihode i takvi trebaju da pomognu klubu.TeaM87 je napisao/la:da si od kraja prosle sezone svaki dan ustedila samo markicu do pocetka sezone bi sigurno imala 70 KMlikusa je napisao/la:lako je pricati kad imas lovu,odakle mi 70 km ..prvo meni pa ostaloj raji.. nit imam prihoda ni nista,jedino da ne idem na fax jedan mjesec il da ne jedem nista da odem na utakmicua pogledaj strukturu navijaca vecinom su to nezaposleni studenti,ucenici
Da je on doveo npr Kajkuta, koji je potreban u napadu na poziciji defanzivnog veznog Miloša Vidovića koji je bez kluba čovjek kući u kragujevcu najbolji igrač Olimpica, pa nek diže znam da sam siguran i da se imam čemu nadat ovako ni za šta povećanje, a lošije igrače imamo.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema nitko takav prihoda ispada, ali imaju svaki dan prihoda za kavu vjerovatno i ostale ''popratne sadrzaje'' na gradskoj spici, ima za izlazak, obnovu odjece, cigarete, bonove ili sto vec da je kome interesantno u toj studentsko-ucenickoj populaciji?Limonene je napisao/la:
fino ti cura kaze da nema prihoda i da ne moze, a ti ko mutav skupljaj po 1km. odakle ce skupljati ako nema prihoda, ako ti imas svaki dan nema neko drugi, ne pravi se previse pametan. katastrofalan potez uprave. nema wc, nisu ocistili stolice 200 godina niti ce ih cistiti, uslovi na stadionu nula, ekipa nula, uprave nemamo, svi otisli to je razlog da se povecaju karte.
da ja placam njegove fule sto je smajicu davao 10.000km, sto je davao nespososnom adilu 10.000 pa sad ga ne moze prodati ni u moscanicu pa da na meni uzima lovu. nece moci. opet baklje palit kazne dobijati, nek dode telibecirevic i bicu miran, a ne ovako da mi dizu pritisak bezobraznici.
Na ovaj nacin pomazes klubu, odnosno, vise je poanta tu da si ti svoje uradio, uzeo si kartu, ti si ''miran'' sto se tebe tice, svoju ''duznost'' si obavio, ono malo sto mozes sam napraviti za voljeni klub, a na dalje utjecati ne mozes nazalost.
...Život za Široki...
da, od 2KM ustedi svaki dan 1KM i imaces za oboje, sve se moze kad se hoceSemper je napisao/la:Što ne mogu ove priče, od čega da uštedi? Dobiješ na dan 2KM i da uštediš 1KM. To bi značilo da oni koji rade mogu uštediti pola plate mjesečno. 70 Km nije puno za one koji imaju stalne prihode i takvi trebaju da pomognu klubu.TeaM87 je napisao/la:da si od kraja prosle sezone svaki dan ustedila samo markicu do pocetka sezone bi sigurno imala 70 KMlikusa je napisao/la:lako je pricati kad imas lovu,odakle mi 70 km ..prvo meni pa ostaloj raji.. nit imam prihoda ni nista,jedino da ne idem na fax jedan mjesec il da ne jedem nista da odem na utakmicua pogledaj strukturu navijaca vecinom su to nezaposleni studenti,ucenici
FKŽ !
Bolje mi je npr kupit 3 kile teletine pa zapeć i pojest sa djecom kad skontaš neg davat u besposlicu.
Zadnja izmjena: Radmilo, dana/u 12 jul 2013, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921

Nece se nikad roditi onaj ko ce nama svima ugoditi..
BUDI ŽELJO !!!
eto vidjet cemo kad pocne sezona kolko nas stedi,a kolko ne
..vi ne shvatae poentu ili necete da shvatite..bolesnici koji dolaze i sada i dolazili su stedit ce jer njih srce zaboli kad ne mogu na tekmu..druga strana koju treba privuci one sto dodju nekad..sjetite se derbija,a sjetite se proslave mislite da ce oni umjesto cigara,dopune ili necega treceg ostavljati lovu i stedit jasta ce
ko ima lovu kupit ce,ko nema (osim zagrizenih koji dolaze i sada) nema sanse da stede pa da kupe godisnju ili clansku

Željeznicar za život cijeli !
Vecina vas je jedna velika SRAMOTA za klub.
Pa kako vas nije stid. Samo kukate, cvilite i provocirate.
Ako su se povecele cijene, NEKA SU, PRVACI SMO, NAJBOLJI SMO !!!! Sta vam vise nije jasno.
Ko je do sada dolazio dolazit ce i davat ce 1KM vise.
Treba moliti Boga da neko iz kluba ne cita ovaj forum, koji je postao toliko "ofucan" zbog pojedinaca koji jedva cekaju da pljuju !!!
Ako su se povecele cijene, NEKA SU, PRVACI SMO, NAJBOLJI SMO !!!! Sta vam vise nije jasno.
Treba moliti Boga da neko iz kluba ne cita ovaj forum, koji je postao toliko "ofucan" zbog pojedinaca koji jedva cekaju da pljuju !!!
nismo mi bezobrazni nego je klub. da ce n meni sad dovesti par igraca platio bi ja njemu kartu 200KM jug ako treba, skupio bih se, ali da mu dajem pare a znam da nece nikog dovesti reci ce da za nas nema igraca, nece moci.champions1921 je napisao/la:![]()
A silne li ljubavi prema Zelji a zao vam 60-90KM dati klubu za godinu dana.. A svi kukamo kako nema kvalitetnih pojacanja.. 5-8KM mjesecno puno a klubu nebi trebalo biti puno dati 100.000 za neko prosjecno pojacanje.. Fakat ovdje je mnogima svrha iskljucivo pljuvanje i sirenje neke negativne atmosvere, a to uredno rade pravdajuci se da je to njihovo misljenje.. To nije "misljenje" vec obican bezobrazluk i licemjerstvo..
- champions1921
Pa nemoj ni placati.. Tjera li te neko? Samo se onda zavuci u misju rupu i nemoj glumiti nekoga ko voli Zelju i ko je zabrinut za klub.. Postedi nas onda tih prica..Limonene je napisao/la:nismo mi bezobrazni nego je klub. da ce n meni sad dovesti par igraca platio bi ja njemu kartu 200KM jug ako treba, skupio bih se, ali da mu dajem pare a znam da nece nikog dovesti reci ce da za nas nema igraca, nece moci.champions1921 je napisao/la:![]()
A silne li ljubavi prema Zelji a zao vam 60-90KM dati klubu za godinu dana.. A svi kukamo kako nema kvalitetnih pojacanja.. 5-8KM mjesecno puno a klubu nebi trebalo biti puno dati 100.000 za neko prosjecno pojacanje.. Fakat ovdje je mnogima svrha iskljucivo pljuvanje i sirenje neke negativne atmosvere, a to uredno rade pravdajuci se da je to njihovo misljenje.. To nije "misljenje" vec obican bezobrazluk i licemjerstvo..
BUDI ŽELJO !!!
Najviše me je obradovala činjenica da postoje JUNIOR članske karte za djecu do 14 godina po cijeni od 10KM. Šta želim reći?
U Kantonu Sarajevo egzistira 66 osnovnih škola. Postoji najmanje 9 odjeljenja. Kada bi samo jedan učenik u odjeljenju kupio člansku kartu, na taj način bi se prodale 594 članske karte. Svi znamo da svaki razred ima više odjeljenja, Samim tim bi i broj prodatih članskih karata bio veći. Ta djeca neće doči na stadion i kupiti člansku. Željo treba otići njima na noge i prodati im te karte. Do sda su uglavnom ta djeca ulazila na stadion besplatno, a sada bi bili ponosni što su članovi i sa sobom bi obavezno došao i roditelj/staratelj, koji bi platio ulaznicu na utakmicu. Ovo bi bio projekat za budućnost i on se može realizirati kada počne školska godina. Ljudi iz Želje trebaju otići u svaku osnovnu školu i na taj način stvoriti navijačku bazu za budućnost.
O ovome sam pisao i prije par godina. Uvjeren sam da bi neko (par ljudi) iz grupe TM87, volonterski "odradio" za svoj Klub ovu prodaju članskih karata, uz plaćeno gorivo za automobil. Ko želi ovu moju ideju može proslijediti i u Klub i pokušati je realizovati.
U Kantonu Sarajevo egzistira 66 osnovnih škola. Postoji najmanje 9 odjeljenja. Kada bi samo jedan učenik u odjeljenju kupio člansku kartu, na taj način bi se prodale 594 članske karte. Svi znamo da svaki razred ima više odjeljenja, Samim tim bi i broj prodatih članskih karata bio veći. Ta djeca neće doči na stadion i kupiti člansku. Željo treba otići njima na noge i prodati im te karte. Do sda su uglavnom ta djeca ulazila na stadion besplatno, a sada bi bili ponosni što su članovi i sa sobom bi obavezno došao i roditelj/staratelj, koji bi platio ulaznicu na utakmicu. Ovo bi bio projekat za budućnost i on se može realizirati kada počne školska godina. Ljudi iz Želje trebaju otići u svaku osnovnu školu i na taj način stvoriti navijačku bazu za budućnost.
O ovome sam pisao i prije par godina. Uvjeren sam da bi neko (par ljudi) iz grupe TM87, volonterski "odradio" za svoj Klub ovu prodaju članskih karata, uz plaćeno gorivo za automobil. Ko želi ovu moju ideju može proslijediti i u Klub i pokušati je realizovati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Poruka navijačima Želje koji su studenti ili nezasposleni:Ako želite gledati Želju nemojte izaći iz kuće 70 dana ili izađite i gledajte kuda sunce hoda i moći ćete kupiti godišnju kartu. Priča vam je glupa, cijena godišje karte je previsoka za ljude bez stalnih prihoda.Ali ne mora svako ni ići na utakmice svako ima pravo izbora.
- corleone87
- Kontakt:
Nikad docekati ovu utakmicu,sporo ovo vrijeme prolazi.
PA PA PARANOJA
PA PA PARANOJA
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 12 jul 2013, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
fossil je napisao/la:Vecina vas je jedna velika SRAMOTA za klub.

Također je i @ ŠB_Fidelis rekao pametnu stvar, ako vam je žao dati marku više za jug ili 20 KM za člansku, kakvi ste vi onda navijači?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Hajde ti fino pročitaj sve što dobiješ dodatno za to članstvo. Npr dobiješ popuste kod partnera. To ti znači da ćeš uštediti sigurno tih 20 maraka i više pa ti onda dođe da ćeš dobiti člansto džaba a da će ti biti godišnja i jeftinija nego prošle godine. To što je pojedinačna karta skuplja neka je, jer će to biti za one koji nisu redovni na tekmama. Ti i takvi i treba da plate skuplje kad odđu jednom u po godine. Iskrno ovdje je dino problem što moraš odjednom dati 70KM št o je možda nekima problem. 10KM minimum nije tačno jer je to čkanska za djecu koja sa njom ulaze na sve tekme bez kupovine dodatne karte. minimum je 20 KM i to mi govori da nisi dobro pročitao. Hajd polako saberi se, razmisli i onda napiši. Iskreno ni ja nisam odmah vidio drugi link gdje u detalje pišu pogodnosti pa sam napisao da bi pored penzionera i djeca trebala dobiti karte ali onda sam to ispravio brže bolje.Limonene je napisao/la:ma lopovi sta drugo reci. ako se uclanis platis 50 plus 10KM minumun izade te 60KM, ako se ne uclanis dodete te 80KM jug. cisti lopovluk, nema druge rijeci za ovakav potez i ljudi su ogorceni.likusa je napisao/la:lako je pricati kad imas lovu,odakle mi 70 km ..prvo meni pa ostaloj raji.. nit imam prihoda ni nista,jedino da ne idem na fax jedan mjesec il da ne jedem nista da odem na utakmicua pogledaj strukturu navijaca vecinom su to nezaposleni studenti,ucenici
sad ako su pokusali da zarade ovako pare, nece im uspjeti jer nece raja kupiti. a raja ce ici samo na jace utakmice, a vitez, slavija, podgrmec to ce im biti 50 ljudi. aplauz za upravu.bravo i za osima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, Bing [Bot], Cwirek, Manijakdolopate, mavi, Sarajevskigigant1921 i 51 gost.