fino ti cura kaze da nema prihoda i da ne moze, a ti ko mutav skupljaj po 1km. odakle ce skupljati ako nema prihoda, ako ti imas svaki dan nema neko drugi, ne pravi se previse pametan. katastrofalan potez uprave. nema wc, nisu ocistili stolice 200 godina niti ce ih cistiti, uslovi na stadionu nula, ekipa nula, uprave nemamo, svi otisli to je razlog da se povecaju karte.DzoleZeljo je napisao/la:Je li to frka sto ces biti u sistemu pa vise "neces" moci psovati i vrijedati igrace ili kojim slucajem baklje paliti?Limonene je napisao/la:ma lopovi sta drugo reci. ako se uclanis platis 50 plus 10KM minumun izade te 60KM, ako se ne uclanis dodete te 80KM jug. cisti lopovluk, nema druge rijeci za ovakav potez i ljudi su ogorceni.likusa je napisao/la:lako je pricati kad imas lovu,odakle mi 70 km ..prvo meni pa ostaloj raji.. nit imam prihoda ni nista,jedino da ne idem na fax jedan mjesec il da ne jedem nista da odem na utakmicua pogledaj strukturu navijaca vecinom su to nezaposleni studenti,ucenici
sad ako su pokusali da zarade ovako pare, nece im uspjeti jer nece raja kupiti. a raja ce ici samo na jace utakmice, a vitez, slavija, podgrmec to ce im biti 50 ljudi. aplauz za upravu.bravo i za osima.
da ja placam njegove fule sto je smajicu davao 10.000km, sto je davao nespososnom adilu 10.000 pa sad ga ne moze prodati ni u moscanicu pa da na meni uzima lovu. nece moci. opet baklje palit kazne dobijati, nek dode telibecirevic i bicu miran, a ne ovako da mi dizu pritisak bezobraznici.