Radmilo je napisao/la:Da je on doveo npr Kajkuta, koji je potreban u napadu na poziciji defanzivnog veznog Miloša Vidovića koji je bez kluba čovjek kući u kragujevcu najbolji igrač Olimpica, pa nek diže znam da sam siguran i da se imam čemu nadat ovako ni za šta povećanje, a lošije igrače imamo.
E moj jaro ti nikad neces biti pravi navijac ZELJE ti bi dovodio te penzionere u klub i da uzimaju platu i nikad nista na njima zaradio, ja vise volim da gledam ovu nasu djecu Bajica ,Sadikovica ,Kjosovskog .... ne moraju odma biti zvjezde al sa vremenom ce i biti, cak mozda budu i bolji od Zolotica ,to je jedini pravi put,i Zeljo to upravo i radi, i dok je god tako ja ih podrzavam, nama samo da je kako doci do para i da imamo taj KAMP i da budemo nosioci u Evropi bar u ovom drugom pretkolu onda se i necemu mozemo nadat,dotad svi zajedno treba ovu djecu ,Osima podrzavamo 100% jer su na pravom putu da se dignu iz ovog sivila ,samo to ide sporo a ne kako bi mi zelili al bitno je da ide na bolje i nama ne trebaju te nazovi "zvijezde" od 30 i vise godina koji bi potpisali ugovor na pola godine il godinu
Svaka cast na ovim clanskim kartama i nek je to ugledalo svjetlo dana,svi iskreni navijaci zelje ce se rado uclaniti , ne smeta mi poskupljenje karte jer i treba tako da bude za ove pljuvace sto docu na par utakmica nek plate vise para il nek nikako i ne dolaze bolje i manje raje nego da cujemo samo psovke a toliko uspjeha smo vidjeli zadnji par godina, i nikad necu zaboraviti Njukastl na kosevu kolko je raje bilo i kolko je pitara bilo na tekmi, i ti isti pljuvaci su otjerali Osima koji bi sigurno za godinu dvije igrao i grupnu fazu, i ponovo to isto rade,al sad je gospodin pametniji pa sreca ne slusa ove pametnjakovice i radi svoj posao najbolje sto moze pa cemo i za par godina igrati grupe,i biti do zime u Evropi
Svak kome je ZELJO u srcu ce se snaci za pare, da bi uzeo clansku i kupio kartu

ja cu biti jedan od tih i podrzvati ovu nasu djecu i nadati se da ce uskoro imati svoj kamp