Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

filip13

Re: Chat

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 17:28

Dex je napisao/la:Ne mogu zabraniti, jer u gradu ne žive samo muslimani, ne možeš drugim ljudima kršit ljudska prava

nekad se i to može

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 17:29

Da mi je vidjet mudonju koji ce mi zabranit da u 3 popodne ispijam pivu u Checku iza one džamije kod česme ;)

Zašto muslimanima smeta moja piva? Jel mu guram pod nos, jel ga tjeram da pije? Za cigare je vec drukcije jer je tu i dim.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 12 jul 2013, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 17:30

Bosniacum Lilium je napisao/la:filip ne znas sta je zdrava diskusija i sta je tolerancija. Nema potrebe da vise iko odg. na tvoje postove. Samo ignore :D

pozz

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jul 2013, 17:30

pa nema jos tog strucnjaka koji ce tebi objasniti sta znaci postovat drugo i drugacije :D

cigare, alkohol? slicna stvar. Ti se napijes, ne znas gdje udaras, izvadis utoku i meni sanzer u celo. Gudbaj Čarli

Sto je Banjalučanima smetala Ferhadija? ("Zašto muslimanima smeta moja piva?")

Smijesni su ti argumenti, ono malo je reci :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 jul 2013, 17:34

Ni'e fora u tome da ti zabrani, nego da se sam sjetis da ispostujes i da to ne radis, da pokazes koliko si savjestan. Mada, mene licno, zaboli djon od patike za tim hoce li neko piti, gdje ce piti i kad ce piti. :roll:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 17:37

uschtipak je napisao/la:Ni'e fora u tome da ti zabrani, nego da se sam sjetis da ispostujes i da to ne radis, da pokazes koliko si savjestan. Mada, mene licno, zaboli djon od patike za tim hoce li neko piti, gdje ce piti i kad ce piti. :roll:

lijepo je ispoštovati to da je komšiji ramazan i ne piti,ali ne smije biti zabrane

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2013, 17:38

Gdje živiš Filipe ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 17:40

Less than 3 hours 8-)

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 jul 2013, 17:41

Ne piti pred njim, al u svojoj kući nek radi šta hoće, ni pola muslimana to ne poštuje kako treba
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2013, 17:42

Neutral je napisao/la:Less than 3 hours 8-)
:lol:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 17:43

uschtipak je napisao/la:Ni'e fora u tome da ti zabrani, nego da se sam sjetis da ispostujes i da to ne radis, da pokazes koliko si savjestan. Mada, mene licno, zaboli djon od patike za tim hoce li neko piti, gdje ce piti i kad ce piti. :roll:
Religiju nikada neću poštovati, čovjeka je druga stvar, a ovo s utokom imaju običaj veliku muslimani u mojoj čaršiji...
Mogo sam se i hrane u gradu odreć´ i vode, i omotno postiti s tobom, sta tebe briga sta je u mojoj krigli?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 12 jul 2013, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 jul 2013, 17:43

Heller je napisao/la:Da mi je vidjet mudonju koji ce mi zabranit da u 3 popodne ispijam pivu u Checku iza one džamije kod česme ;)

Zašto muslimanima smeta moja piva? Jel mu guram pod nos, jel ga tjeram da pije? Za cigare je vec drukcije jer je tu i dim.
Nije pitanje smetanja vec necije kulture, odgoja. Da li je uredu da ti pored dzamije sjedis i pijes pivu usred Ramazana? Kod kuce mozes radit sta hoces, ali pored vjerskih objekata mozes ispostovati to. T je ono najmanje sto mozes uradit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 17:44

bagrcavi je napisao/la:Gdje živiš Filipe ?

zenica

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 17:47

Unofficialpage je napisao/la:
Heller je napisao/la:Da mi je vidjet mudonju koji ce mi zabranit da u 3 popodne ispijam pivu u Checku iza one džamije kod česme ;)

Nije pitanje smetanja vec necije kulture, odgoja. Da li je uredu da ti pored dzamije sjedis i pijes pivu usred Ramazana? Kod kuce mozes radit sta hoces, ali pored vjerskih objekata mozes ispostovati to. T je ono najmanje sto mozes uradit.

pa bukvalno pored džamije vjerovatno neće niko piti alkohol,to bi samo budala radila,ali ne smije biti zabrane

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 jul 2013, 17:47

@Heller

Ja bar kad citam tvoje postove, koliko god oni bili iz zezancije (pokvareni) ili ozbiljni (i dalje pokvareni), imam osjecaj da si kivan na cijeli svijet. Tol'ko zlobe u nekome jos ne vidjeh, na forumu. Svaki post je provokacija nekoga/necega, ali svaki. :roll:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 17:50

uschtipak je napisao/la:@Heller

Ja bar kad citam tvoje postove, koliko god oni bili iz zezancije (pokvareni) ili ozbiljni (i dalje pokvareni), imam osjecaj da si kivan na cijeli svijet. Tol'ko zlobe u nekome jos ne vidjeh, na forumu. Svaki post je provokacija nekoga/necega, ali svaki. :roll:
Hoš da ti se izvinem na pm? Šta ću šupak sam ;)

Naravno da me ljuti kad mi neko u demokratiji koju toliko zagovara govori da ne bi zbog muslimana trebo da pijem napolju ;) Nije moj problem i gotovo ;)

P.S. Ni ja toliko preseravanja :)
Nullius in verba

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 jul 2013, 18:00

filip13 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:

pa bukvalno pored džamije vjerovatno neće niko piti alkohol,to bi samo budala radila,ali ne smije biti zabrane
Vjeruj da ima i takvih budala :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 jul 2013, 18:07

@Heller

Ma ne samo sad, nego i inace, vidis da sam napisala 'svaki post'. Vazda ides uz dlaku. Kome inatis? Sebi? :D

Ne bih ja to nazvala preseravanje, vise za*ebancija, ali postujem iskrenost. :)
LANET OLSUN!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2013, 18:09

Ma samo ti cugaj..bilo iza ,ispred ili daleko od dzamije svakako ces fasovat cirozu..uzdravlje.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 18:11

Dosadno mi preko dana kad ustanem prije podne ;) Neg nije mi nikako jasno kako vam je alkohol (grijeh) problem samo za vrijeme ramazana :?

To s pivom bi naprimjer mogao ispostovati u Neutralovom i Hendersonovom drustvu jer kako znam nikad ne piju :?
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.