Dex je napisao/la:Ne mogu zabraniti, jer u gradu ne žive samo muslimani, ne možeš drugim ljudima kršit ljudska prava
nekad se i to može
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
uschtipak je napisao/la:Ni'e fora u tome da ti zabrani, nego da se sam sjetis da ispostujes i da to ne radis, da pokazes koliko si savjestan. Mada, mene licno, zaboli djon od patike za tim hoce li neko piti, gdje ce piti i kad ce piti.
Religiju nikada neću poštovati, čovjeka je druga stvar, a ovo s utokom imaju običaj veliku muslimani u mojoj čaršiji...uschtipak je napisao/la:Ni'e fora u tome da ti zabrani, nego da se sam sjetis da ispostujes i da to ne radis, da pokazes koliko si savjestan. Mada, mene licno, zaboli djon od patike za tim hoce li neko piti, gdje ce piti i kad ce piti.
Nije pitanje smetanja vec necije kulture, odgoja. Da li je uredu da ti pored dzamije sjedis i pijes pivu usred Ramazana? Kod kuce mozes radit sta hoces, ali pored vjerskih objekata mozes ispostovati to. T je ono najmanje sto mozes uradit.Heller je napisao/la:Da mi je vidjet mudonju koji ce mi zabranit da u 3 popodne ispijam pivu u Checku iza one džamije kod česme
Zašto muslimanima smeta moja piva? Jel mu guram pod nos, jel ga tjeram da pije? Za cigare je vec drukcije jer je tu i dim.
Unofficialpage je napisao/la:Nije pitanje smetanja vec necije kulture, odgoja. Da li je uredu da ti pored dzamije sjedis i pijes pivu usred Ramazana? Kod kuce mozes radit sta hoces, ali pored vjerskih objekata mozes ispostovati to. T je ono najmanje sto mozes uradit.Heller je napisao/la:Da mi je vidjet mudonju koji ce mi zabranit da u 3 popodne ispijam pivu u Checku iza one džamije kod česme
Zašto muslimanima smeta moja piva? Jel mu guram pod nos, jel ga tjeram da pije? Za cigare je vec drukcije jer je tu i dim.
Hoš da ti se izvinem na pm? Šta ću šupak samuschtipak je napisao/la:@Heller
Ja bar kad citam tvoje postove, koliko god oni bili iz zezancije (pokvareni) ili ozbiljni (i dalje pokvareni), imam osjecaj da si kivan na cijeli svijet. Tol'ko zlobe u nekome jos ne vidjeh, na forumu. Svaki post je provokacija nekoga/necega, ali svaki.
Vjeruj da ima i takvih budalafilip13 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Nije pitanje smetanja vec necije kulture, odgoja. Da li je uredu da ti pored dzamije sjedis i pijes pivu usred Ramazana? Kod kuce mozes radit sta hoces, ali pored vjerskih objekata mozes ispostovati to. T je ono najmanje sto mozes uradit.Heller je napisao/la:Da mi je vidjet mudonju koji ce mi zabranit da u 3 popodne ispijam pivu u Checku iza one džamije kod česme
pa bukvalno pored džamije vjerovatno neće niko piti alkohol,to bi samo budala radila,ali ne smije biti zabrane
Trenutno korisnika/ca: enobarca, VivaLaStella i 5 gostiju.