Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nema, al' da hoće doć'.
Volim modernizaciju, meni dosadi jedno te isto. Nek mijenja
Ja sam osmislio u photoshopu neki "win8" stil za fejs
hoću reći na takav fazon
s pločicama kao na start screenu
i aplikacijama 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kod mene na mobu win8... Dosta brzi od androida.Nokia se polahko vraca na mjesto stare slave 8)
@Otelo evo http://www.speedyshare.com/cy4qs/Act.K.J-121103.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
@HZ sistem je revolucionaran. Odavno nisam imao nešto bolje, a fakat mi ne "jede" toliko RAM i procesor kao WIN7
@HZ sistem je revolucionaran. Odavno nisam imao nešto bolje, a fakat mi ne "jede" toliko RAM i procesor kao WIN7
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha i ja isto volim. Nije bitn sta samo neka se mijenja. Ja vise XP ne mogu smislit, koristio sam ga 4-5 godina, dsadio mi a evo i win 7 mi dosadio.iVar je napisao/la:Nema, al' da hoće doć'.Volim modernizaciju, meni dosadi jedno te isto. Nek mijenja
hoću reći na takav fazon
i aplikacijama
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@ivar hvala
Win8 je lud sto se tice metroa.Onaj sportski dio je fantastican,sve na par koraka.Ne moras da trazis po netu i jos da upitam ivara jel se updatuju vijesti same?
Win8 je lud sto se tice metroa.Onaj sportski dio je fantastican,sve na par koraka.Ne moras da trazis po netu i jos da upitam ivara jel se updatuju vijesti same?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sve se samo apdejtuje, samo ti isključi windows update (automatski mod). Kasnije kad aktiviraš vrlo lako možeš odabrati određene apdejte da skidaš.
Skini Skype preko "Store" pa ćeš da svršiš!
samo je limitiran drama
izazov su mi linux sistemi sad 
onaj XP sam prekuc'o. nema šta mu nisam radioUnofficialpage je napisao/la:Hahaha i ja isto volim. Nije bitn sta samo neka se mijenja. Ja vise XP ne mogu smislit, koristio sam ga 4-5 godina, dsadio mi a evo i win 7 mi dosadio.iVar je napisao/la:Nema, al' da hoće doć'.Volim modernizaciju, meni dosadi jedno te isto. Nek mijenja
hoću reći na takav fazon
i aplikacijama
Kako da iskljucim to?
A skinuos sam taj Skype al ne mogu da nadjem kontakte jer je preko msn-a a ja koristim ovaj preko fb pa sam se odlucio za desktop skype
A skinuos sam taj Skype al ne mogu da nadjem kontakte jer je preko msn-a a ja koristim ovaj preko fb pa sam se odlucio za desktop skype
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BritishCore
- Kontakt:
De nemoj te me nafuravat da skinem i ja sebi taj WIN8

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Kad si na desktopu pritisni Windows dugme na keyboard i slovo C i pojaviće ti se s desne strane ono "start" i tako....otvori "Settings" i vidjećeš "Control Panel" dalje sam znašOtelo je napisao/la:Kako da iskljucim to?
A jbg, skype je mašina
Macani zipa ovoBritishCore je napisao/la:De nemoj te me nafuravat da skinem i ja sebi taj WIN8![]()

- BritishCore
- Kontakt:
Šaljite linkove za download ovog namah !
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Win8 je za mene bez veze. Čim se pojavio prijatelj mi je skinuo i instalirao sebi na laptop i mislim na pc. Meni se lično ne sviđa.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zafrkava me sad Moja TV da bi ovo instalisao. Je li iko ovo instalisao a da ima Moja TV? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Al mali fm 2012 razvaljuje 
Mi ga u školi imamo, to sam ja brzo prekuco i savlado, al mi nije nešto, nervira me pravo
Mi ga u školi imamo, to sam ja brzo prekuco i savlado, al mi nije nešto, nervira me pravo
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dobićeš preko PPBritishCore je napisao/la:![]()
![]()
Šaljite linkove za download ovog namah !
Zašto? Zbog dizajna? Meni bi bilo još draže da imam touch ekran, da se igram k'o čovjekNeutral je napisao/la:Win8 je za mene bez veze. Čim se pojavio prijatelj mi je skinuo i instalirao sebi na laptop i mislim na pc. Meni se lično ne sviđa.
A što se tiče rada, pa više sam im'o problema sa win7. Stane, šteka, baguje, prekine operaciju. A Win8 radi k'o singerica
- BritishCore
- Kontakt:
To kralju moj. 
Da, zbog dizajna. Osjećao sam se kao da šupam po nekom mobitelu a ne pc.
U mene je starinski xp, win7 također ne volim radi mnogo toga. Xp je tako jednostavan, ne volim previše modernih stvari. 90's fan
U mene je starinski xp, win7 također ne volim radi mnogo toga. Xp je tako jednostavan, ne volim previše modernih stvari. 90's fan
Neutral, jel ti velika želja da te prebacimo kroz vrijeme pa da tamo svršiš
win8 meni preglup, al hajd, Linux dominira
win8 meni preglup, al hajd, Linux dominira
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
@Uno šta sam ti rek'o
jel se priča o WIN8

@Neutral da ja mogu xp ušminkat grafički bez onih stardock sra.nja bilo bi kul. tj. da preko **** editora izmjenjam grafiku ali nisam uspio
ne volim staromodne stvari
@Neutral da ja mogu xp ušminkat grafički bez onih stardock sra.nja bilo bi kul. tj. da preko **** editora izmjenjam grafiku ali nisam uspio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.