Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

iVar
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la iVar » 13 jul 2013, 14:24

Nema, al' da hoće doć'. :) Volim modernizaciju, meni dosadi jedno te isto. Nek mijenja 8-) Ja sam osmislio u photoshopu neki "win8" stil za fejs :D hoću reći na takav fazon :D s pločicama kao na start screenu :D i aplikacijama :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 jul 2013, 14:25

Isti sam 8-)

Idel taj upload?
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 13 jul 2013, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 jul 2013, 14:26

Kod mene na mobu win8... Dosta brzi od androida.Nokia se polahko vraca na mjesto stare slave 8)

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 13 jul 2013, 14:29

@Otelo evo http://www.speedyshare.com/cy4qs/Act.K.J-121103.rar" onclick="window.open(this.href);return false;

@HZ sistem je revolucionaran. Odavno nisam imao nešto bolje, a fakat mi ne "jede" toliko RAM i procesor kao WIN7
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jul 2013, 14:31

iVar je napisao/la:Nema, al' da hoće doć'. :) Volim modernizaciju, meni dosadi jedno te isto. Nek mijenja 8-) Ja sam osmislio u photoshopu neki "win8" stil za fejs :D hoću reći na takav fazon :D s pločicama kao na start screenu :D i aplikacijama :mrgreen:
Hahaha i ja isto volim. Nije bitn sta samo neka se mijenja. Ja vise XP ne mogu smislit, koristio sam ga 4-5 godina, dsadio mi a evo i win 7 mi dosadio. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 jul 2013, 14:33

@ivar hvala

Win8 je lud sto se tice metroa.Onaj sportski dio je fantastican,sve na par koraka.Ne moras da trazis po netu i jos da upitam ivara jel se updatuju vijesti same?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 13 jul 2013, 14:37

Sve se samo apdejtuje, samo ti isključi windows update (automatski mod). Kasnije kad aktiviraš vrlo lako možeš odabrati određene apdejte da skidaš. ;) Skini Skype preko "Store" pa ćeš da svršiš! :mrgreen:
Unofficialpage je napisao/la:
iVar je napisao/la:Nema, al' da hoće doć'. :) Volim modernizaciju, meni dosadi jedno te isto. Nek mijenja 8-) Ja sam osmislio u photoshopu neki "win8" stil za fejs :D hoću reći na takav fazon :D s pločicama kao na start screenu :D i aplikacijama :mrgreen:
Hahaha i ja isto volim. Nije bitn sta samo neka se mijenja. Ja vise XP ne mogu smislit, koristio sam ga 4-5 godina, dsadio mi a evo i win 7 mi dosadio. :mrgreen:
onaj XP sam prekuc'o. nema šta mu nisam radio :lol: samo je limitiran drama :? izazov su mi linux sistemi sad 8-)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 jul 2013, 14:41

Kako da iskljucim to?

A skinuos sam taj Skype al ne mogu da nadjem kontakte jer je preko msn-a a ja koristim ovaj preko fb pa sam se odlucio za desktop skype ;)

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 13 jul 2013, 14:44

De nemoj te me nafuravat da skinem i ja sebi taj WIN8 :? :?
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 13 jul 2013, 14:55

Otelo je napisao/la:Kako da iskljucim to?

A skinuos sam taj Skype al ne mogu da nadjem kontakte jer je preko msn-a a ja koristim ovaj preko fb pa sam se odlucio za desktop skype ;)
Kad si na desktopu pritisni Windows dugme na keyboard i slovo C i pojaviće ti se s desne strane ono "start" i tako....otvori "Settings" i vidjećeš "Control Panel" dalje sam znaš 8-)

A jbg, skype je mašina 8-)

BritishCore je napisao/la:De nemoj te me nafuravat da skinem i ja sebi taj WIN8 :? :?
Macani zipa ovo :mrgreen:
slika

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 13 jul 2013, 14:59

:o :o

Šaljite linkove za download ovog namah !
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 15:00

Win8 je za mene bez veze. Čim se pojavio prijatelj mi je skinuo i instalirao sebi na laptop i mislim na pc. Meni se lično ne sviđa.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jul 2013, 15:01

Zafrkava me sad Moja TV da bi ovo instalisao. Je li iko ovo instalisao a da ima Moja TV? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 jul 2013, 15:01

Al mali fm 2012 razvaljuje :mrgreen:
Mi ga u školi imamo, to sam ja brzo prekuco i savlado, al mi nije nešto, nervira me pravo
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 13 jul 2013, 15:03

BritishCore je napisao/la::o :o

Šaljite linkove za download ovog namah !
Dobićeš preko PP ;)
Neutral je napisao/la:Win8 je za mene bez veze. Čim se pojavio prijatelj mi je skinuo i instalirao sebi na laptop i mislim na pc. Meni se lično ne sviđa.
Zašto? Zbog dizajna? Meni bi bilo još draže da imam touch ekran, da se igram k'o čovjek 8-)
A što se tiče rada, pa više sam im'o problema sa win7. Stane, šteka, baguje, prekine operaciju. A Win8 radi k'o singerica

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 13 jul 2013, 15:05

To kralju moj. :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 15:07

Da, zbog dizajna. Osjećao sam se kao da šupam po nekom mobitelu a ne pc.

U mene je starinski xp, win7 također ne volim radi mnogo toga. Xp je tako jednostavan, ne volim previše modernih stvari. 90's fan :mrgreen:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 jul 2013, 15:09

Neutral, jel ti velika želja da te prebacimo kroz vrijeme pa da tamo svršiš :mrgreen: :D
win8 meni preglup, al hajd, Linux dominira 8-)
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 13 jul 2013, 15:10

@Uno šta sam ti rek'o :D jel se priča o WIN8 :lol: :lol: :lol: :lol:

@Neutral da ja mogu xp ušminkat grafički bez onih stardock sra.nja bilo bi kul. tj. da preko **** editora izmjenjam grafiku ali nisam uspio ;) ne volim staromodne stvari

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.