Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zato ja ključam slike, da mi kvare remek-djela 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
I ja ozb razmisljam o toj opciji
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
preveliki indeks misicne mase, premalo sala. Dehidrirao,povracao, devastirao zeludac, glava, citavo tijelo. Znaci uso u fazu kad su misici poceli sami sebe da jedu (rijeci doktora). A ne mozes da jedes, svaki ti zalogaj ko kamen. Tobejarabi, drugi put zbog posta da zavrsim u hitnoj, nek' mi Allah oprosti, ja stvarno vise ne mogu. Nikad mi nije bilo lose ko vecerasUnofficialpage je napisao/la:Sta je bilo pa si zavrsio u hitnoj?Bosniacum Lilium je napisao/la:evo iftarim sad, nakon dolaska iz hitne i KUMZnaci zamalo mi dusa ispala. Btw. Cega sam se sad nagledao. Sarajevo je stvarno wilder than the west
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 14 jul 2013, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je reko Gile, imal klip

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako je mene učio dedo, oprošteno ti je, veći ti je grijeh patiti tijeloBosniacum Lilium je napisao/la:preveliki indeks misicne mase, premalo sala. Dehidrirao,povracao, devastirao zeludac, glava, citavo tijelo. Znaci uso u fazu kad su misici poceli sami sebe da jedu (rijeci doktora). A ne mozes da jedes, svaki ti zalogaj ko kamen. Tobejarabi, drugi put zbog posta da zavrsim u hitnoj, nek' mi Allah oprosti, ja stvarno vise ne mogu. Nikad mi nije bilo lose ko vecerasUnofficialpage je napisao/la:Sta je bilo pa si zavrsio u hitnoj?Bosniacum Lilium je napisao/la:evo iftarim sad, nakon dolaska iz hitne i KUMZnaci zamalo mi dusa ispala. Btw. Cega sam se sad nagledao. Sarajevo je stvarno wilder than the west
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Pa šta ljiljane uradi od sebe
Ja sam se prošle godine onesvijestio dok sam postio, i to u 11 ujutro, a usto u 10
Ja sam se prošle godine onesvijestio dok sam postio, i to u 11 ujutro, a usto u 10
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma kralju, nisam znao sta me snaslo. Evo leukociti mi za 2 iznad granice, ali nema upale slijepog crijeva, znaci da imam neko žarište u tijelu, to odmah idem provjeravat' u ponedeljak. Nego dodje momak pretucen, preoteli mu auto na AP
Znas kako mi ga zao Allaha mi kad sam vidio i cuo sta je bilo. Moje me muke sve prosle. Tobejarabi gdje mi zivimo
#JaSeUŠkoliUSredRamazanskePriredbeBacioUBandak #Ljepota #AttentionWhoringLevelRamazan 
Š'o ja ne mogu tog krkanluka. I onda neko kaže ACAB. Pa Vikićevce bi posl'o da ih gaze...
#JaSamNaRamazanskojPriredbiUOsnovnojPjevaoIlahiju #NekMirišuAvlije
#OnoKadSamSolista
#JaSamNaRamazanskojPriredbiUOsnovnojPjevaoIlahiju #NekMirišuAvlije
Steph prekuco sve 
Pa krivo im ACAB, što ih hapse, lika prebiju na mrtvo ime i ACAB
Pa krivo im ACAB, što ih hapse, lika prebiju na mrtvo ime i ACAB
Bosniacum Lilium je napisao/la:ma kralju, nisam znao sta me snaslo. Evo leukociti mi za 2 iznad granice, ali nema upale slijepog crijeva, znaci da imam neko žarište u tijelu, to odmah idem provjeravat' u ponedeljak. Nego dodje momak pretucen, preoteli mu auto na APZnas kako mi ga zao Allaha mi kad sam vidio i cuo sta je bilo. Moje me muke sve prosle. Tobejarabi gdje mi zivimo
Je l' rek'o koje aVto?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma kakve ACAB furke, to su sve pubertetski folovi. Samo udarat klosare i mafiju. Sta mislis od tog momka stari koliko je npr. crncio da sinu kupi auto i sl. Dodju neku nehljebovici i preotmu mu auto. Pa Allaha mi ja bi ga uhvatio i gulio bi mu kozu i sijeko ga dio po dio i palio vatrom i gasio ... pa sve ispocetka...makar dozivno robijao
@pitarko
ne
@pitarko
ne
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 14 jul 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Jbt jeste neizdržljivi
Oooooo đesi solista

Oooooo đesi solista
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
evo ti male na skype online, što je ne pritješiš? valjda se s trudnoćom izborit'legenda reala je napisao/la: Oooooo đesi solista![]()
A legenda pola ramazana u bolnici provede
Tako je jedan mom dajdži htio obit auto i frajer ga ufati na djelu, ubio frajer Boga u njemu, reko mu ako sljedeći put dođe bit će još gore
Tako je jedan mom dajdži htio obit auto i frajer ga ufati na djelu, ubio frajer Boga u njemu, reko mu ako sljedeći put dođe bit će još gore
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
To imas traume iz djetinstva ? ACAB , PROBLEM ?iVar je napisao/la:Š'o ja ne mogu tog krkanluka. I onda neko kaže ACAB. Pa Vikićevce bi posl'o da ih gaze...
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja kume nisam neizdrzljiv, ja trosim 3 puta vise kalorija dok sjedim
Salo se ne treba nicim hraniti, misicno tkivo zahtijeva redovnu opskrbu vodom i bjelancevinama. Legendo nemoj nacinjat' teme u koje se ne razumijes 
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ooo, gdje si ti Mujo?Otelo je napisao/la: Redsicee javi see
Čudo si se sjetio mene
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja koliko se razumijem u vjeru, nisi duzan postit. Allah ti ne zeli otezat, ako mozes posti. Gori ti je grijeh da sam sebe unistit, da se razbolis.Bosniacum Lilium je napisao/la:preveliki indeks misicne mase, premalo sala. Dehidrirao,povracao, devastirao zeludac, glava, citavo tijelo. Znaci uso u fazu kad su misici poceli sami sebe da jedu (rijeci doktora). A ne mozes da jedes, svaki ti zalogaj ko kamen. Tobejarabi, drugi put zbog posta da zavrsim u hitnoj, nek' mi Allah oprosti, ja stvarno vise ne mogu. Nikad mi nije bilo lose ko vecerasUnofficialpage je napisao/la:Sta je bilo pa si zavrsio u hitnoj?Bosniacum Lilium je napisao/la:evo iftarim sad, nakon dolaska iz hitne i KUMZnaci zamalo mi dusa ispala. Btw. Cega sam se sad nagledao. Sarajevo je stvarno wilder than the west
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne volim kad se neko sili bez potrebe. Nisam jednom bio predmet maltretiranja i svjedočio istom kad su nekog maltretirali, tako da bi bez pardona razbio svakog ko se tako ponaša. (jeste trauma je, nije me stid priznat', tukli su me u osnovnoj jer nisam bio "k'o oni" )AgresivnoDjubre je napisao/la:To imas traume iz djetinstva ? ACAB , PROBLEM ?iVar je napisao/la:Š'o ja ne mogu tog krkanluka. I onda neko kaže ACAB. Pa Vikićevce bi posl'o da ih gaze...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.