Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dex
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dex » 14 jul 2013, 01:11

Zato ja ključam slike, da mi kvare remek-djela :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 jul 2013, 01:12

I ja ozb razmisljam o toj opciji 8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jul 2013, 01:12

Unofficialpage je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:evo iftarim sad, nakon dolaska iz hitne i KUM :roll: Znaci zamalo mi dusa ispala. Btw. Cega sam se sad nagledao. Sarajevo je stvarno wilder than the west :oops:
Sta je bilo pa si zavrsio u hitnoj?
preveliki indeks misicne mase, premalo sala. Dehidrirao,povracao, devastirao zeludac, glava, citavo tijelo. Znaci uso u fazu kad su misici poceli sami sebe da jedu (rijeci doktora). A ne mozes da jedes, svaki ti zalogaj ko kamen. Tobejarabi, drugi put zbog posta da zavrsim u hitnoj, nek' mi Allah oprosti, ja stvarno vise ne mogu. Nikad mi nije bilo lose ko veceras
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 14 jul 2013, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jul 2013, 01:13

Šta je reko Gile, imal klip :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 jul 2013, 01:16

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:evo iftarim sad, nakon dolaska iz hitne i KUM :roll: Znaci zamalo mi dusa ispala. Btw. Cega sam se sad nagledao. Sarajevo je stvarno wilder than the west :oops:
preveliki indeks misicne mase, premalo sala. Dehidrirao,povracao, devastirao zeludac, glava, citavo tijelo. Znaci uso u fazu kad su misici poceli sami sebe da jedu (rijeci doktora). A ne mozes da jedes, svaki ti zalogaj ko kamen. Tobejarabi, drugi put zbog posta da zavrsim u hitnoj, nek' mi Allah oprosti, ja stvarno vise ne mogu. Nikad mi nije bilo lose ko veceras
Kako je mene učio dedo, oprošteno ti je, veći ti je grijeh patiti tijelo :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 14 jul 2013, 01:16

Pa šta ljiljane uradi od sebe :?
Ja sam se prošle godine onesvijestio dok sam postio, i to u 11 ujutro, a usto u 10 :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jul 2013, 01:20

ma kralju, nisam znao sta me snaslo. Evo leukociti mi za 2 iznad granice, ali nema upale slijepog crijeva, znaci da imam neko žarište u tijelu, to odmah idem provjeravat' u ponedeljak. Nego dodje momak pretucen, preoteli mu auto na AP :| Znas kako mi ga zao Allaha mi kad sam vidio i cuo sta je bilo. Moje me muke sve prosle. Tobejarabi gdje mi zivimo

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 14 jul 2013, 01:22

#JaSeUŠkoliUSredRamazanskePriredbeBacioUBandak #Ljepota #AttentionWhoringLevelRamazan :lol:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 jul 2013, 01:24

Š'o ja ne mogu tog krkanluka. I onda neko kaže ACAB. Pa Vikićevce bi posl'o da ih gaze...

#JaSamNaRamazanskojPriredbiUOsnovnojPjevaoIlahiju #NekMirišuAvlije :mrgreen: #OnoKadSamSolista

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 14 jul 2013, 01:25

Steph prekuco sve :lol:
Pa krivo im ACAB, što ih hapse, lika prebiju na mrtvo ime i ACAB :mrgreen:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 jul 2013, 01:29

Bosniacum Lilium je napisao/la:ma kralju, nisam znao sta me snaslo. Evo leukociti mi za 2 iznad granice, ali nema upale slijepog crijeva, znaci da imam neko žarište u tijelu, to odmah idem provjeravat' u ponedeljak. Nego dodje momak pretucen, preoteli mu auto na AP :| Znas kako mi ga zao Allaha mi kad sam vidio i cuo sta je bilo. Moje me muke sve prosle. Tobejarabi gdje mi zivimo

Je l' rek'o koje aVto? :roll:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jul 2013, 01:29

Ma kakve ACAB furke, to su sve pubertetski folovi. Samo udarat klosare i mafiju. Sta mislis od tog momka stari koliko je npr. crncio da sinu kupi auto i sl. Dodju neku nehljebovici i preotmu mu auto. Pa Allaha mi ja bi ga uhvatio i gulio bi mu kozu i sijeko ga dio po dio i palio vatrom i gasio ... pa sve ispocetka...makar dozivno robijao

@pitarko

ne
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 14 jul 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jul 2013, 01:29

Jbt jeste neizdržljivi :roll: :roll:

Oooooo đesi solista :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 jul 2013, 01:30

legenda reala je napisao/la: Oooooo đesi solista :lol: :lol:
evo ti male na skype online, što je ne pritješiš? valjda se s trudnoćom izborit' :P

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 14 jul 2013, 01:31

A legenda pola ramazana u bolnici provede :mrgreen:
Tako je jedan mom dajdži htio obit auto i frajer ga ufati na djelu, ubio frajer Boga u njemu, reko mu ako sljedeći put dođe bit će još gore :lol:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 14 jul 2013, 01:32

iVar je napisao/la:Š'o ja ne mogu tog krkanluka. I onda neko kaže ACAB. Pa Vikićevce bi posl'o da ih gaze...
To imas traume iz djetinstva ? ACAB , PROBLEM ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jul 2013, 01:32

ja kume nisam neizdrzljiv, ja trosim 3 puta vise kalorija dok sjedim ;) Salo se ne treba nicim hraniti, misicno tkivo zahtijeva redovnu opskrbu vodom i bjelancevinama. Legendo nemoj nacinjat' teme u koje se ne razumijes :)

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 14 jul 2013, 01:32

Otelo je napisao/la: Redsicee javi see
Ooo, gdje si ti Mujo? :P
Čudo si se sjetio mene :roll:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 jul 2013, 01:36

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ja koliko se razumijem u vjeru, nisi duzan postit. Allah ti ne zeli otezat, ako mozes posti. Gori ti je grijeh da sam sebe unistit, da se razbolis.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 jul 2013, 01:37

AgresivnoDjubre je napisao/la:
iVar je napisao/la:Š'o ja ne mogu tog krkanluka. I onda neko kaže ACAB. Pa Vikićevce bi posl'o da ih gaze...
To imas traume iz djetinstva ? ACAB , PROBLEM ?
Ne volim kad se neko sili bez potrebe. Nisam jednom bio predmet maltretiranja i svjedočio istom kad su nekog maltretirali, tako da bi bez pardona razbio svakog ko se tako ponaša. (jeste trauma je, nije me stid priznat', tukli su me u osnovnoj jer nisam bio "k'o oni" )

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.