FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2013, 15:31

Izvršni direktor Cardiffa, Simon Lim, pojasnio je tačke potpisanog ugovora. Cardiff, kako je Lim objasnio, u svom okviru ima snažnu fudbalsku akademiju. FK Sarajevu će pružiti svu stručnu i drugu pomoć kako bi se osnovala fudbalska akademija koja će proizvoditi fudbalske talente. Klubovi će između sebe posuđivati i razmjenjivati igrače, kako bi mladim igračima omogućili da iskuse igranje u drugim ligama. Također, klubovi će jedni drugima pružati tehničku pomoć te organizirati prijateljske utakmice između i tokom sezona.

Ovaj glavno "BRKO" vec izlazi iz ovih okvira i kolko vidim ugladnom pominje ulaganja i investiranja prije svega u drzavu,a tu smo negdje valjda i mi :mrgreen:
Dolazim iz Malezije i, pored toga što sam vlasnik Cardiffa, bitno je što dolazim iz zemlje koja je prijateljski nastrojena prema BiH. Ova veza je posebno bitna zbog odnosa bivšeg premijera Malezije, Mahatira, koji jako voli BiH i u proteklih 20-ak godina mnogo toga je uradio da ovoj zemlji pomogne na različite načine. I sadašnji premijer Malezije, Najib Razak, želi da nađe način da se investira u BiH. U mnogim razgovorima, koje smo ranije imali, razgovarali smo o mogućnostima investiranja i pomoći BiH. Drago mi je da sam u prilici da na ovaj način pomognem kako državi, tako i Fudbalskom klubu Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 jul 2013, 15:40

champions1921 je napisao/la:
F.G.R je napisao/la:
bagra je napisao/la:Hahah bas ce vam doci Kajkut nema sta :D :D :D :D
idi kopaj temelje za Mercedes arenu
Kakve ti paranoje imas :lol:
F.G.R je napisao/la:Ti mijesaj malter
Ovaj @bagra ti za Celik navija paranojo :lol:
BUDI ŽELJO !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2013, 15:48

"Zadovoljan sam sa ovim što smo uradili. Radi se o operacionalizaciji jedne ideje koju već dugo držimo u sebi i koja je, na neki način, predstavljena kroz novi statut koji smo donijeli prije godinu dana. Nadam se da je ovo početak jednog uzbudljivog putovanja na koje krećemo sa gospodom iz Cardiffa. Mislim da ovo otvara svijetlu budućnost za FK Sarajevo, a našim igračima nove perspektive. Sarajevo je klub velike tradicije i velikog imena, koje je proizvelo mnogo slavnih fudbalera. Mislim da je pravi potez to što su investirali u jedan ovakav klub", rekao je Edis Kusturica

Ostavi majstore bar za spica kakvog i nista vise nemoras :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 14 jul 2013, 15:58

Hahah dobri ste Pitarcici, oslonite se na Melunovica ili vratite Obucu iz benzije, mozda i Zeku Turkovica :D
Limvo Likce

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 jul 2013, 16:00

opa, filijala se postalo, čestitam i niste nizašta bolje.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2013, 16:01

bagra je napisao/la:Hahah dobri ste Pitarcici, oslonite se na Melunovica ili vratite Obucu iz benzije, mozda i Zeku Turkovica :D
Daj decko ne smaraj,popusti vise. :oops:

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 14 jul 2013, 16:07

Ovo što je klub danas uradio..nije nijedan u ovoj napačenoj BiH. Ipak za stolom ti sjedi vlasnik Cardiffa "težak" , 1,2 milijarde € nije mala stvar. Ovo će biti dobra saradnja vidječete.
ps..kažu da je voljan konama dati kredit sa kamatom od 25% za novu Mečka arenu

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 14 jul 2013, 16:08

muXmania je napisao/la:opa, filijala se postalo, čestitam i niste nizašta bolje.
Svaka cast! :roll:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2013, 16:09

muXmania je napisao/la:opa, filijala se postalo, čestitam i niste nizašta bolje.

Fakat si upravu cuj filijala tamo nekom milijarderu, i klubu iz Engleske Premijer Lige. :lol: Pa mnoge zemlje sa Balkana bi rado bile filijala,ovako bogatom covjeku. :idea: Pa mi iz Premije lige BiH,ne mozemo doci u priliku odigrati prijateljsku tekmu sa iole ozbiljnim klubom,i ti pises o nekoj filijali.Da Bog mili sacuva,sta covjek nece sve ovde procitati. :roll:

AZIJSKI MILIJARDER VEĆ JE RANIJE BORAVIO U NAŠOJ ZEMLJI
Znate li šta sve u BiH želi kupiti Tan Vincent, vlasnik Cardiffa i novi partner Sarajeva?

Tan Sri Vincent, čelnik i većinski vlasnik malezijske kompanije Berjaya Corporation, još 2006. je pokazao interes za ulaganje u Međugorje te kupovinu zemljišta na području Sarajeva i Visokog.

Prema onome što se zna njegova kompanija u Maleziji uglavnom se bavi ulaganjem u nekretnine, hotelijerstvom i turizmom te upravljanjem kockarnicama.

Ukupan godišnji prihod premašuje milijardu dolara, a raspolažu s ukupnom aktivom od 3 milijarde dolara i zapošljava preko 20.000 radnika.

Tan Sri Vincent već ranije je boravio u Bosni i Hercegovini kao član grupe od 11 malezijskih biznismena, koje je predvodio bivši premijer Malezije Mahatir Mohamad.

Malezijski investitori su još tada pokazali interes za ulaganja u turizam, punionicu pitke vode te gradnju hidroelektrana i termoelektrana.

Malezijci su bili zainteresirani i za ulaganje u gradnju novog aerodroma kraj Visokog, zajedno sa bh. Amerikancem Muradifom Pajtom, ali se o ovom projektu već godinama ne govori previše u BiH.

Tan Sri Vincent je tokom radne posjete BiH svojevremeno posjetio i Fondaciju Arheološki Park:“Bosanska piramida Sunca“ te se sreo sa Semirom Osmanagićem

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 14 jul 2013, 16:18

cim se on sreo sa Osmanagicem ublehom piramida bosanski :D veci izgleda ublehas id njega, a cuj jos zeli da pravi aoredrom ovdje kakav je ovo ublehas Boga pitaj.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 14 jul 2013, 16:20

svaka cast za bilo kakvu saradnju sa vlasnikom i klubom koji ce se takmicit u EPL-u. detalji nisu poznati ali nece se nista raditi na stetu fk sarajeva vec u korist fk sarajeva na bilo kakav nacin. oni kadeta da posalju u plbih bio bi jedan od bolji igaca :lol:

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 14 jul 2013, 16:21

i fol ti nešto čestitaju kad dobiješ neku tekmu...milon postova sa čestitkama i lijepim željama. A onda napraviš baš dobar ugovor sa likom koji ne zna šta ima...i košpe počnu pokazivati pravo lice. LICE ČEMERA, JADA,TUGE

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 jul 2013, 16:23

Oprostite im, to ljubomora progovara iz njih. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 14 jul 2013, 16:27

ma kakva ljubomora pa frajer se sreo s osmanagicem ublehasom. nije se sreo ni s jednim ozbiljnim covjekom u bh da bi se moglo sta napisati da je dobro. selimovic i osmanagic poznati ublehasi, ovaj prvi vam obecava titulu ima 3 godine, igraci odlaze nakon pola godine, kakav ba kardif, spustite se. cuj ljubomorni kao vi na mercedes arenu usta stvar :D

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 14 jul 2013, 16:29

Rano je da se ovo sve komentariše, mada teško da ugovor sa milijarderom može da se okarakteriše kao loša stvar.Možda je ovo prvi korak ka izlaženju iz finansijske krize, a možda još samo jedan propao pokušaj uprave da se nešto uradi, vidjećemo.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 14 jul 2013, 16:32

@Keno Rob
Ne može biti na štetu FCS-a ..nikako. Može biti samo benefit za klub. Pa lik ima para da kupi i nas i želju ..zajedno i da onda ugasi oba kluba..jer konta da mu ne trebaju. Biće tu dolaska igrača u fcs tj onih koji nisu u prvom planu kod njihovog šefa stručnog štaba..onda nekih posjeta i turneja itd.. Previše smo sitni da bi mi njemu nešto valjali. Ako je zainteresiran za Radovca i misli da je to igrač koji njemu treba...bujrum, iskipaš koliko klub traži za njega (400 000€) i vodi ga. Ionako ovdje nema hajra ni za koga.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jul 2013, 16:34

Sacekajmo ljudi malo, previse puta nam se veliko ocekivanje obilo o glavu nadam se da sad nece. Nemojmo dopustiti da nam se na kraju kaze: Mi smo vam govorili a vi naivci niste vjerovali! Samo lakapo...Idemo mi proci ove albance pa onda dalje lagano.. ;) ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 14 jul 2013, 16:38

Joj dusmana meni ovo ne ide u glavu,svaki sportski kolektiv u drzavi da je uradio nesto slicno meni bi bilo drago,na ovaj nacin ce privuci to je vec sigurno investitore iz Malezije zivi bili pa vidjeli

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jul 2013, 16:39

MI SMO DIVOVI!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 14 jul 2013, 16:39

@limonene..
Čitam tvoj forum sinoć i vidim kako te "tvoji" ispljuvaše plus ti jedan reče da se ne bi sve na riječima završilo ..kad bi te sreo.
Pačeniće ludi sjaši sa ove teme. Tvoji te pljuju i čak ti prijete. Onda kontaš ovdje pamet prosipati....kakav si ti pacijent...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []