Jel to ti stvarno??legy je napisao/la:Nije tacno , nego sto su povezivali delije sa arkanom i ratnim zlocinimarob do bagro je napisao/la:Delijama nisu pustili da ih intervjuise...Zasto??
Zato sti je se proculo da je prije njih pricao sa Grobarima
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Serie A
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
steve-o je napisao/la:daffy je napisao/la:
glupane pa i englezi i argentinci su ga pustili.. btw. Drughe oni nisu pratili, samo mali interview..
tisina sramoto od covjeka!daffy je napisao/la:samo mi je zao sto nisam rodjeni talijan!..
ps: nijedna prava grupa nije dala onome majmunu da ih intervjuise, delije, TB'95 , LPH, nijedna ozbiljna firma svabska nije htjela da cuje za ovog majmuna plus one engleze sto je intervjuiso su vecinom old timersi. zato pokrij se po usima i nemoj vise da seres talijano' !
jedna od tih NEOZBILJNIH FIRMI je nabola pun qrac engleza na noz zbog njihovog qrcenja pa su mislili da ce ih murija cuvati dok seru po nacionalnoj zastavi , ali ta NEOZBILJNA FIRMA se nije dala zaustaviti i onda neki kao ti dodju da to brane papke koji su naucili da razbiju par flasa sve zajebavaju i zato sto su englezi odu kuci pijani i bez batina
da imam avatar picketine te tvoje materazzi-a ja mislim da bih se objesio ko mussolini. sto se tice navijacke scene, tebi sam vec jednom rekao da se manis toga....legy je napisao/la: jedna od tih NEOZBILJNIH FIRMI je nabola pun qrac engleza na noz zbog njihovog qrcenja pa su mislili da ce ih murija cuvati dok seru po nacionalnoj zastavi , ali ta NEOZBILJNA FIRMA se nije dala zaustaviti i onda neki kao ti dodju da to brane papke koji su naucili da razbiju par flasa sve zajebavaju i zato sto su englezi odu kuci pijani i bez batina
ps: prave ste gazde svog grada

Cekaj malo care! Ti prizivas moderatore, a pogledaj kakve postove pises. Da sam na tvom mjestu, ja ih ne bih zvao.
A sto se tice tog Calcia... Pa jedino sto moze uzbuditi Talijane su te bakljade, nasilje i huligani. Sta drugo da ih uzbudi kad nemaju nista vidjeti na terenu? Potpuno te shvatam. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ebote sve neki Jefersony i Mc Donaldsi ili su Toto Skilaci ili mozda Kutinjo.
A kad se probude,cujes iz kuhinje Mehooooo hajd bolan donesi kantu cumura iz supe
Daj ljudi mante mi se svsravanja na muftace to jest strance.
Ako ima kakva novost iz Serije ZNJ ok.Ovako rasprdzavate a ni prozora niste otvorili pa vi sad gledajte.
A kad se probude,cujes iz kuhinje Mehooooo hajd bolan donesi kantu cumura iz supe

Daj ljudi mante mi se svsravanja na muftace to jest strance.
Ako ima kakva novost iz Serije ZNJ ok.Ovako rasprdzavate a ni prozora niste otvorili pa vi sad gledajte.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
znam ja sto su protiv engleza jarane, pa naravno da boli to da su u nogometu svjetlosni godina iza engleza i spanjolaca, a uskoro mozda i iza svaba, vec da nebude sutra Odio JuveTrasimaco je napisao/la:Cekaj malo care! Ti prizivas moderatore, a pogledaj kakve postove pises. Da sam na tvom mjestu, ja ih ne bih zvao.A sto se tice tog Calcia... Pa jedino sto moze uzbuditi Talijane su te bakljade, nasilje i huligani. Sta drugo da ih uzbudi kad nemaju nista vidjeti na terenu? Potpuno te shvatam.

@omer: hoce garant legy, vidis da je nesto ratoboran veceras

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
na ovom bi se topicu možda neko i osjetio prozvanim da postoji neka engleska liga, ali poštoji samo money barclay premiership u kojem su svi značajniji treneri stranci i svi značajniji igrači stranci-plaćenici, ja neznam o čemu ovaj lik priča, koji je to engleski klub sa engleskim trenerom i engleskim vlasnicima bio šampion engleske u zadnjih 10-15 godina, pa to je sad sve samo ne engleska liga al ipak ima budala koji se busaju kako su englezi zakon, pa bez talijana se ne mogu ni na jedno prvenstvo plasirati. hajd navedi mi nešto englesko u manutd, liverpoolu, arsenalu il chelseau pa da imamo o čemu pričati?
dok npr. u seriji a su svi klubovi u vlasništvu talijana, u svim klubovima većina trenera su kroz istoriju bili italijani (zajedno sa onima koji vode dvije najjače otočke reprezentacije), rezultati reprezentacije Italije su neusporedivi s rezultatima pirgavih i potomaka robova, svi reprezentativci su talijani (camoranezi rođen u argentini ali je potomak talijana, balotelija usvojili talijani kao klinca), dok pola reprezentacije engleske sa engleskom imaju veze otprilike kao ja(ili čak i malo manje jer sa njima bar djelim zajednički kontinet dok ovi čak ni to), pozdravljam te liče, živi sretno i dalje u svom svijetu bajki gdje je engleska nešto bitno u svijetu fudbala, a gdje su talijani žabari koji se uvijek provuku na sreću, iako svi rezultati govore suprotno, ali ti to ne vidiš, jer si zaluđen s bht 1 i prenosima njihovih kvazikomentatora, živ bio!
dok npr. u seriji a su svi klubovi u vlasništvu talijana, u svim klubovima većina trenera su kroz istoriju bili italijani (zajedno sa onima koji vode dvije najjače otočke reprezentacije), rezultati reprezentacije Italije su neusporedivi s rezultatima pirgavih i potomaka robova, svi reprezentativci su talijani (camoranezi rođen u argentini ali je potomak talijana, balotelija usvojili talijani kao klinca), dok pola reprezentacije engleske sa engleskom imaju veze otprilike kao ja(ili čak i malo manje jer sa njima bar djelim zajednički kontinet dok ovi čak ni to), pozdravljam te liče, živi sretno i dalje u svom svijetu bajki gdje je engleska nešto bitno u svijetu fudbala, a gdje su talijani žabari koji se uvijek provuku na sreću, iako svi rezultati govore suprotno, ali ti to ne vidiš, jer si zaluđen s bht 1 i prenosima njihovih kvazikomentatora, živ bio!
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- sarajlija89
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Cekaj malo care! Ti prizivas moderatore, a pogledaj kakve postove pises. Da sam na tvom mjestu, ja ih ne bih zvao.A sto se tice tog Calcia... Pa jedino sto moze uzbuditi Talijane su te bakljade, nasilje i huligani. Sta drugo da ih uzbudi kad nemaju nista vidjeti na terenu? Potpuno te shvatam.
pa vjerovatno si primjetio da se zaebavam i da nikog ne vrjedjam a moderatori nek odluce ko je ovdje provokator

ucite od najboljih i tisu.....ipak je to calcio...VISE OD IGRE....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisam procitao taj tvoj post, ali vjerujem da si nabacao svasta.
Samo cu ti reci jednu stvar... Pogledaj malo bolje taj grb Milana.

- tony-mortale
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Nisam procitao taj tvoj post, ali vjerujem da si nabacao svasta.![]()
osnovali ga englezi i to niko i ne spori, a tako sad fino trebate i vi priznati da današnja "engleska" premier liga nema ništa englesko osim naziva i mirna bosna
Ovaj post jesam procitao.sarajlija89 je napisao/la:pa vjerovatno si primjetio da se zaebavam i da nikog ne vrjedjam a moderatori nek odluce ko je ovdje provokator...ma kume boli mene briga ba vidis da se smijem uvijek
.....ja znam ko je cetverostruki svjetski prvak
ja znam ko je evropski prvak bio...ja znam koja liga je dala najbolje igrace svih vremena...ja znam ko se divi necijoj taktici...ja znam ciji su klubovi najuspjesniji u evropi i sire....znam i koja je liga godinama najca bila...znam i gdje je najaca atmosfera na stadionu...znam i gdje je takav naboj na tribinama i terenu kad su velke tekme u pitanju ali i male...znam da i skoro svako kolo ima jedan veliki derby.....a znam ida vam je capello selektor hhhhh
![]()
ucite od najboljih i tisu.....ipak je to calcio...VISE OD IGRE....![]()
![]()

A za ovo boldovano...

- tony-mortale
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Ovaj post jesam procitao.sarajlija89 je napisao/la:pa vjerovatno si primjetio da se zaebavam i da nikog ne vrjedjam a moderatori nek odluce ko je ovdje provokator...ma kume boli mene briga ba vidis da se smijem uvijek
.....ja znam ko je cetverostruki svjetski prvak
ja znam ko je evropski prvak bio...ja znam koja liga je dala najbolje igrace svih vremena...ja znam ko se divi necijoj taktici...ja znam ciji su klubovi najuspjesniji u evropi i sire....znam i koja je liga godinama najca bila...znam i gdje je najaca atmosfera na stadionu...znam i gdje je takav naboj na tribinama i terenu kad su velke tekme u pitanju ali i male...znam da i skoro svako kolo ima jedan veliki derby.....a znam ida vam je capello selektor hhhhh
![]()
ucite od najboljih i tisu.....ipak je to calcio...VISE OD IGRE....![]()
![]()
Ma ja uvijek istu pricu slusam, ali nigdje se to vise ne ostvaruje. Malo realnosti ne bi bilo na odmet. Ne osvajaju se titule nabojem, atmosferom i bakljadama. Nesto drugo je potrebno.
A za ovo boldovano...Care, moj selektor je Ciro. Kakav god da je, nas je.
za osvojiti titulu u engleskoj što se tiče jedinstva iz mančestera potrebno je samo hrpetina američkih dolara koje će dati neki likovi koji ni ne znaju pravila fudbala ili sokera kako ga oni zovu i to je to ukratko
I ja ponekad zavidim boljim od sebe. Priznajem.tony-mortale je napisao/la:osnovali ga englezi i to niko i ne spori, a tako sad fino trebate i vi priznati da današnja "engleska" premier liga nema ništa englesko osim naziva i mirna bosna

Ali ne kukam okolo zbog toga, nego se trudim da budem bolji. Dobro razmisli o ovome.

- tony-mortale
- Kontakt:
post ti je nigdje veze, daj koji argument, reci šta nije istina što sam rekao, jel vam to englez vlasnik, jel vam englez trener i jesu li vam to većinom engleski igrači igrali, vidi postotak domaćih igrača u seriji a i vidi u barclays moneyshipu, google je tvoj prijatelj pomoće ti u tome
Mozda je do mene, ali vjerujem da je United postojao i osvajao trofeje i prije Amera.tony-mortale je napisao/la:za osvojiti titulu u engleskoj što se tiče jedinstva iz mančestera potrebno je samo hrpetina američkih dolara koje će dati neki likovi koji ni ne znaju pravila fudbala ili sokera kako ga oni zovu i to je to ukratko

Regularno, naravno.

- tony-mortale
- Kontakt:
[quote="tony-mortale"]na ovom bi se topicu možda neko i osjetio prozvanim da postoji neka engleska liga, ali poštoji samo money barclay premiership u kojem su svi značajniji treneri stranci i svi značajniji igrači stranci-plaćenici, ja neznam o čemu ovaj lik priča, koji je to engleski klub sa engleskim trenerom i engleskim vlasnicima bio šampion engleske u zadnjih 10-15 godina,
znači sa ovim se slažeš pošto ne vidim neki kontra argument
znači sa ovim se slažeš pošto ne vidim neki kontra argument
Pa sta ti ja imam objasnjavati? Ti mislis da Juve , Milan i Inter nemaju novca? Itekako imaju, ali koja korist od toga? To ti je isto kao kad das djetetu lovu da kupi sebi odjecu, a on to potrosi na igrice i slicne gluposti. A nezamljiva liga jos vise smanjuje broj investitora. I opet, nekako mi je draze vidjeti da Englezi imaju tiket nekih "bogatasa" koji su im zavidni postavili, pa tako osvajaju titule, nego da osvajaju titule prevarama i korupcijom.tony-mortale je napisao/la:post ti je nigdje veze, daj koji argument, reci šta nije istina što sam rekao, jel vam to englez vlasnik, jel vam englez trener i jesu li vam to većinom engleski igrači igrali, vidi postotak domaćih igrača u seriji a i vidi u barclays moneyshipu, google je tvoj prijatelj pomoće ti u tome
- tony-mortale
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la: Samo cu ti reci jednu stvar... Pogledaj malo bolje taj grb Milana.
i šta vidiš na njemu?? to što ti laički zaključuješ da je na njemu jedan dio engleska zastava je naivo i laički pošto naravno ti neznaš ta je zastava lombardije (kojoj je milano glavni grad) apsolutno identična, i to na grbu naravno predstavlja zastavu lombardije al et nek si mi ti pokušao spustiti (naravno totalno neuspješno), a to što nisi ni pročitao to što sam u prvom postu napisao i što nisi dao nikakav argument u kojem dokazuješ da sam u krivu sve govori o tebi da si jedan obični troll i anglofil.
- tony-mortale
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Pa sta ti ja imam objasnjavati? Ti mislis da Juve , Milan i Inter nemaju novca? Itekako imaju, ali koja korist od toga? To ti je isto kao kad das djetetu lovu da kupi sebi odjecu, a on to potrosi na igrice i slicne gluposti. A nezamljiva liga jos vise smanjuje broj investitora. I opet, nekako mi je draze vidjeti da Englezi imaju tiket nekih "bogatasa" koji su im zavidni postavili, pa tako osvajaju titule, nego da osvajaju titule prevarama i korupcijom.tony-mortale je napisao/la:post ti je nigdje veze, daj koji argument, reci šta nije istina što sam rekao, jel vam to englez vlasnik, jel vam englez trener i jesu li vam to većinom engleski igrači igrali, vidi postotak domaćih igrača u seriji a i vidi u barclays moneyshipu, google je tvoj prijatelj pomoće ti u tome
pitanje je bilo šta je to englesko u "engleskoj " premier ligi, i konkretno kako je to klub čiji grb imaš u avataru engleski, pa čak su i istinski i pravi navijači mufc osnovali svoj klub koji se takmiči u nekoj od nižih liga jer je taj tvoj rađe prodavao preskupe karte azijskim turistima nego pravim navijačima iz svog grada, ti to sigurno znaš, ali nešto ti jednostavno to neda priznati, jasno je da je ta liga koju simpatiziraš postalo jedno globalističko njesra
kad pocnu navijaci zabarski klubova pricati o parama i etici ima da mi se smuci. alo' covjece, pa taj tvoj milan je sankcionisan radi korupcije i morao da igra u Serie B radi ti nedjela, da negovorim o vlasniku tvog kluba koji je najveci prevarant u cijeloj italiji. i ti sad ovdje predavas o etici i parama 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.