GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Bertone7
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 21:37

gerdmuller je napisao/la:
Procitao sam prvu recenicu i vise ne.Nema smisla vodit raspravu s nekim balavcem poput tebe.
Ne, nego nemaš šta napisati, pa se povlačiš. ;)
gerdmuller je napisao/la: 8-)
Obična jeftina demagogija i montaža. Sramotno jer je Vođa plakao u toj emisiji zbog pokojnog oca.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 jul 2013, 21:39

Insect_terminator je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Nevjerojatna mi je cinjenica da uopce postoje ljudi koji su na strani ratnog profitera :roll: Osobi koja je unistila nekdasnji hrvatski ponos,hrvatski klupski nogomet a na najboljem je putu i da nam unisti reprezentaciju :twisted:
Recimo da je istina ovo za ratnog profitera (nije nogometna tema), pojasni malo bolje kako je unistio Dinamo, reprezentaciju i opcenito klupski nogomet.
Dinamo je nekad bio nogometni klub a sada je Mamiceva firma,klupski nogomet tako sto je tisucama navijaca ubijo strast za nogometom a reprezentaciju tako sto zbog njegovih Stimaca i Sammira necemo otic na svjetsko prvenstvo.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 15 jul 2013, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 21:40

Znamo svi koliko je Zdravko Mamić pomagao braniteljima i Domovini u teškim trenucima ranih 90-tih.
Da nije bilo njega Hrvatska bi se branila praćkama.

slika

Ali neka je Čermak nacionalni heroj, a Mamić zločinac.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 21:43

Dinamo je nekad bio nogometni klub a sada je Mamiceva firma,klupski nogomet tako sto je tisucama navijaca ubijo strast za nogometom a reprezentaciju tako sto zbog njegovih Stimaca i Sammira necemo otic na svjetsko prvenstvo.
:lol: :lol: :lol:
Jadni navijači. Stadioni bi bili krcati kao prije da nije tog zločinca Mamića koji svima brani pristup stadionu. :mrgreen: Opće je poznato da je prosjek gledatelja prije Mamića bio 25000.

Hrvatska će ići na SP, ako Zdravko tako kaže onda će to i biti tako. Srbiju ćemo pregaziti u Beogradu i čekati kiks Belgije. Ako ništa kroz baraž ćemo se prošetati kao protiv Turaka.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 jul 2013, 21:52

Bertone7 je napisao/la:
Jadni navijači. Stadioni bi bili krcati kao prije da nije tog zločinca Mamića koji svima brani pristup stadionu. :mrgreen: Opće je poznato da je prosjek gledatelja prije Mamića bio 25000.

Hrvatska će ići na SP, ako Zdravko tako kaže onda će to i biti tako. Srbiju ćemo pregaziti u Beogradu i čekati kiks Belgije. Ako ništa kroz baraž ćemo se prošetati kao protiv Turaka.
Ne znam jel me pokusavas provocirati ali pretpostavljam,pa odmah da ti u startu kazem nista od toga dupeliscu ratnog profitera.

350 000 ljudi pogledalo ruganje ratnog profitera 8-) " onclick="window.open(this.href);return false; Sta je bilo glavati? Gdje su muda :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 jul 2013, 21:53

U svakom slucaju moze se reci da iako se radi o udruzi to je na neki nacin firma kao i bilo koji drugi nogometni klub (trguje se na veliko :) ). Da je ljudim ubio strast za nogometom isto se mgou sloziti jer Dinamo poprilicno dominira tak da vise nije interesantno od te domace dominacije :) . Ali ovo za reprezentaciju se ne slazem niti 1% ali to je vise stvar slobodnog uvjerenja, nekome je krivo sto Sammir igra, nekom sto Kranjcar ne igra, nekome smeta sto Boban nije izbornik i tako mozemo do sutra nitko nece biti 100% zadovoljan.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 21:57

350 000 ljudi pogledalo ruganje ratnog profitera 8-) " onclick="window.open(this.href);return false; Sta je bilo glavati? Gdje su muda :lol:
Mario Hrnjak (ovaj "glavni" huligan) - par puta razbojništvo, oštećenje tuđe imovine, narušavanje javnog reda i mira (policijski dosjei).
Ne znam zašto postavljaš ovog okorjelog kriminalca ovdje?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 jul 2013, 22:01

Bertone7 je napisao/la:

Mario Hrnjak (ovaj "glavni" huligan) - par puta razbojništvo, oštećenje tuđe imovine, narušavanje javnog reda i mira (policijski dosjei).
Ne znam zašto postavljaš ovog okorjelog kriminalca ovdje?
- Karl-Heinz Rummenigge

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 22:04

Apsolutno nebitno kako se taj huligan, propalitet i klošar zove.

Inače evo još jedna slika, da ne kažete da pravim foto-montaže:

slika

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 15 jul 2013, 22:21

ja ne vjerujem da covjek moze ovak orazmislajt :roll:

boze dragi, na cemu si ti, ali reci iskreno. jbem ti ako je ovo normalno.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2013, 22:29

@Ovca
Mene je sram koliko si ti limitiran.Ozbiljno.Crvenim se na najjače.I i dalje pokušavaš tu nešto opravdat,a ni najmanje potrebe nema za time,jel tako?Pa tebi i tebi sličnima je sve super,kaj ne?Miglioni su na računu,puni ste ko brod,naslovi su tu,ispred gayduka ste,punite stadione svako kolo,pravi ste navijači,kaj te boli kuki za nas hejtere.Čemu se objašnjavaš?Nešto te ipak je*e i neda ti mira,a?Ne mozes podnijet da ima normalnih ljudi koji se zalažu za civiliziran klub?Jbg,nemaju svi te kmetovske komplekse.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2013, 22:37

Bertone7 je napisao/la:Slobodno pročitaj još jednom što sam napisao.
Bod u ovoj LP vrijedi kao 10 bodova u LP iz 90-tih kada je jedan Hajduk igrao četvrtfinale LP.

Zanima me da li je onda Canjuga dobar pošto je on bio predsjednik Croatie iz tih vremena?
Canjuga je bio potrckalo. To isto da sad krenemo na Barisica, bez obzira na funkciju on je nitko i nista, bas kao i taj Canjuga. Ako cemo porediti gazde danas i onda, poredimo Mamica i Tudjmana, ali mislim da je nezahvalno raspravljati o mrtvima, pa ti slobodno obavi jedan dijalog, ja o tome nebi.

I LP iz 1994. i LP iz sezona kad je Dinamo igrao nije za poredjenje. Hajduk je imao jedno pretkolo u kojem je razmontirao Legiju. Moze se reci da im je sistem natjecanja omogucio da udju u grupnu fazu, bas kao i Dinamu sad. Dobili su najlaksu grupu, izbjegli su Manchester, Barcu, Bayern, Milan i Ajaxa koji je osvojio titulu, ali su bili u grupi s tada jakom Steauom. Nakon grupe se islo odmah u cetvrtfinale, nije bilo osmine finala, jer su bile samo cetiri grupe sto se kasnije mijenjalo.

Sistem se promjenio 1997./98., tada Dinamo ispada od Newcastela, ali sezonu kasnije izbacuje Celtica i ulazi u grupnu fazu u kojoj zavrsava drugi, ali je dalje isao samo jedan klub i Dinamo tu zavrsava svoj europski put.

Sezonu kasnije sistem se mijenja. Tri pretkola, bez podjela, grupna faza iz koje 2 idu dalje, a treci u tadasnji Kup UEFA. Tada je u trecem pretkolu stradao MTK, u grupi se uzelo pet bodova protiv Manchestera, Marseillea i Ajaxa. Tada je bila ona druga faza s grupama, igrala se do 2002./03., a nakon toga se vise nista nije mijenjalo osim pretkola.

HNL je u to doba bio 13. na listi koeficijenata, u sezoni 1999./2000. kvalifikacije LP su igrali Dinamo i Rijeka, a sezonu kasnije Hajduk i Dinamo. I ti umanjujes to, pa nisu igrali opcinsku ligu i u njoj nabijali koeficijent, igrali su LP koja je imala sistem tezi od danasnjeg, a osvajani su mnogi bodovi. Pobijediti tada Ajaxa u Amsterdamu ili uzeti bod na Old Trafordu je manje bitno nego uzeti bod Dynamu iz Kieva? Daj, molim te.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2013, 22:42

Žalosno je uopće što se ovakve stvari još uvijek moraju objašnjavat.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 15 jul 2013, 22:53

Bertone7 je napisao/la:Znamo svi koliko je Zdravko Mamić pomagao braniteljima i Domovini u teškim trenucima ranih 90-tih.
Da nije bilo njega Hrvatska bi se branila praćkama.
Mamić- otac nacije!
NAPRIJED NARODE!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jul 2013, 23:19

SiamoNoi je napisao/la:Žalosno je uopće što se ovakve stvari još uvijek moraju objašnjavat.
Imate Bertonea na pdf, a sa vjetrenjačama i nije lahko, čovjek je zalutali metak definitivno, iznosi neistine i laži, a Kasalo je narkoman, živio sam u Tratinskoj...treba dalje...?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 jul 2013, 23:37

Nije otac nacije vec ovog atomskog Dinama :)

Inace da se nadovezem malo na ovo sto Bertone pise. Istina je da su se poprilicno promijenili uvijeti ranih 90-tih i danasnje vrijeme tu mislim nakon sredine 90-tih tj od perioda kada su klubovi iz liga petice poceli imat vise predstavnika u LP. Jednostavno prije novac nije bio iskljucivo mjerilo uspjeha danas gotovo onaj tko ima vise novaca taj ima bolje igrace i uglavnom rezultat. Nadje se neki klub poput BVB-a ili APOELA koji mozda nije bogat poput ostalih ali uglavnom gledamo vise manje istu LP svake godine. Chelsea, Real, Barca, Utd, Bajern. Najbolji primjer su talijani, oni vise nemaju novaca pa ih sve manje gledamo u polufinalima umjesto njih ce doci PSG i Monaco.
Ako cemo ici raditi takve usporedbe onda mogu reci da je uspjeh Apoela od prije dvije god i njihvo 1/4 finale LP dosta veci uspjeh od Hajdukovog 94.

Dinamov 1 bod je mizerija u LP ali gazda je ove sezone doveo poprilicno kvalitetne i sto je bitno iskusne igrace te ako je suditi po prvim utakmicama slozio dosta solidnu momcad.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 jul 2013, 23:47

Bertone7 je napisao/la:
Apsolutno nebitno kako se taj huligan, propalitet i klošar zove.

Inače evo još jedna slika, da ne kažete da pravim foto-montaže:

slika
Nebitno jel huligan,klosar,direktor ili apostol.Bitno je da je izrugao ratnog profitera sa jednim pitanjem na kojeg naravno ratni profiter nije odgovorio.Vec sam napisao da necu ulazit u rasprave s tobom jer se vidi koliko si ogranicen a ti ulizivacu narkomana i ratnog profitera i dalje zivi u nekim uvjerenjima doticnog.
- Karl-Heinz Rummenigge

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jul 2013, 23:53

Ako cemo ici raditi takve usporedbe onda mogu reci da je uspjeh Apoela od prije dvije god i njihvo 1/4 finale LP dosta veci uspjeh od Hajdukovog 94.
Ti si stvarno zaludjen glupošću, četvrtfinale je četvrtfinale, realno, a za svakog gradjanina Hrvatske je Hajdukov uspjeh veći samim tim jer su ljudi u ono vrijeme igrali u strahu bude struje ili ne, Hrvatska nije bila slobodna dok je Hajduk bio medju osam, to je činjenica.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 16 jul 2013, 00:33

England je napisao/la:
Ti si stvarno zaludjen glupošću, četvrtfinale je četvrtfinale, realno, a za svakog gradjanina Hrvatske je Hajdukov uspjeh veći samim tim jer su ljudi u ono vrijeme igrali u strahu bude struje ili ne, Hrvatska nije bila slobodna dok je Hajduk bio medju osam, to je činjenica.
Ne kazem da nije cetvrtfinale cetvrtfinale samo tvrdim da je teze doci danas u cetvrtfinale kada imas 4 njemaca, 4 engleza i 4 spanjolca u LP nego sto je bilo tada dok je bio samo jedan klub iz tih drzava. Voda, struja i strah koji navodis su obicne gluposti.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 16 jul 2013, 00:39

@ insect termninator

To što ti nemaš pojma o vodi i struju i strahu je tvoj problem, neznanje, samo što je u ono vrijeme realnost bila drugačija, al' ti si vjerovatno sa kamena skočio, tako da pojma nemaš, tebi je Dinamo atomski iako je rekorder lige prvaka, negativan, smiješan si lik.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.