Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
to je njihov dress codetyler durden je napisao/la:pa kad momciluk obuce roza ili lljubicaste hlace, naravno da je derpe
Zaboravio si još 2 vrste patika, Adidas Predator i Adidas F50iVar je napisao/la:lik nabaci kilu gela, šuškavac, dole pantOle (jeans s pijace naravno), maxice ili one puma ferrari, satić k'o kugla na lijevoj i ka'e "**** nose sat na desnoj, trebaš bit' muško pa nosit' na lijevoj" a u njemu nema ni 30 kila i 100 gr s tim satom..
fuj kad obuju ove zadnje, al ne oni na to obucu trenerku i uvucu je u patike. I onda kazu nesto **** a gori od njihDex je napisao/la:Zaboravio si još 2 vrste patika, Adidas Predator i Adidas F50iVar je napisao/la:lik nabaci kilu gela, šuškavac, dole pantOle (jeans s pijace naravno), maxice ili one puma ferrari, satić k'o kugla na lijevoj i ka'e "**** nose sat na desnoj, trebaš bit' muško pa nosit' na lijevoj" a u njemu nema ni 30 kila i 100 gr s tim satom..
HAHAHAH to Elegant! Zna se kako muškarac izgleda bez tih fazonaElegant je napisao/la:Jos kad nabace frizuru kao Hamsik i El Shaarawy nema im mjere.
Pa eno npr denial, "zvijezda" s hayata na kojeg 80% treba iz bih rasprskava vaginalne sokove ima perfektne, ali i sasvim ofirno pocupane obrveEvolution87 je napisao/la:zaboravili ste reci za cupanje obrva
gledam neki hajd nazvat cu ih muskarci imaju bolje obrve od treba
Mene onakve patike stid nosit na fudbal bogami, neki dan otišao sebi kupit da imam za termina i po mahali kad igramo na betonu, sve nešto šareno sija isto da sam cestar na autoputu, nema vise jednobojnih majkemi.shzna je napisao/la:Al nema ništa smješnije kad ode papak sa Adidas F50 u grad
Jarke boje![]()