bilo bi zanimljivije gledati jer on je lud, toga smo svi svjesniBernardBarnjak je napisao/la:LenBias je napisao/la:izgleda da smo zainteresovani dovesti artesta za minimalac, mozda i ne bi bilo lose
Meni se to ne svidja... Zaista nema potrebe za njim...
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
miller amnestiran, cekamo sada ko ce nam doci, moglo bi biti pravo zanimljivo
hvala mu za sve i zelim mu srecu u iducem klubu, neka izgubi od nas u nekome finalu 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Hvala mu za sve, ugradio je dosta u ove 2 titule, lani game 5 u finalu, ove godine trica kad smo lovili Spurse bez tenisice. Veliko hvala. Malo mi je žao što odlazi, ova ekipa je bila kao jedna obiteljLenBias je napisao/la:miller amnestiran, cekamo sada ko ce nam doci, moglo bi biti pravo zanimljivohvala mu za sve i zelim mu srecu u iducem klubu, neka izgubi od nas u nekome finalu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakva ba obiteljSportfanatik je napisao/la:Hvala mu za sve, ugradio je dosta u ove 2 titule, lani game 5 u finalu, ove godine trica kad smo lovili Spurse bez tenisice. Veliko hvala. Malo mi je žao što odlazi, ova ekipa je bila kao jedna obiteljLenBias je napisao/la:miller amnestiran, cekamo sada ko ce nam doci, moglo bi biti pravo zanimljivohvala mu za sve i zelim mu srecu u iducem klubu, neka izgubi od nas u nekome finalu
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
meni je takodje zao sto odlazi ali definitivno je imao preveliki ugovor, to se moram sloziti ipak na kraju i zbog toga lakse prihvatam odluku sto je otisao, sretno mu bilo ma gdje otisao (samo ne u lakerseSportfanatik je napisao/la:Hvala mu za sve, ugradio je dosta u ove 2 titule, lani game 5 u finalu, ove godine trica kad smo lovili Spurse bez tenisice. Veliko hvala. Malo mi je žao što odlazi, ova ekipa je bila kao jedna obiteljLenBias je napisao/la:miller amnestiran, cekamo sada ko ce nam doci, moglo bi biti pravo zanimljivohvala mu za sve i zelim mu srecu u iducem klubu, neka izgubi od nas u nekome finalu
- Sportfanatik
- Kontakt:
daj ne seri, šta si uvijek poklopac, idi tamo navijaj za Allstarse
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisam uvijek poklopac, ali je smijesno ekipu poput Heata, Netsa, Clippersa i takvih, nazivati familijom. Kakva ba familija, od pocetka Wade i Haslem tu, ostalo se ring chaseri okupili. Spursi su prava familija i primjer svakome. To sto ja najivam za Allstarse, **** ga to je moje, nisam prilivoda, makar znam za koga cu navijati za 20 30, pa i 40 godina, ako dozivim takvu starostSportfanatik je napisao/la:daj ne seri, šta si uvijek poklopac, idi tamo navijaj za Allstarse
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Naravno, slazem se. Ekipa koja se gradila preko draftova i gdje igraci igraju godinama zajedno se moze nazvat obitelj, a ne ekipa koja igra jednu-dvije sezone zajedno i sad oni odjednom porodica.adriano_leite je napisao/la:Kakva ba obiteljSportfanatik je napisao/la:Hvala mu za sve, ugradio je dosta u ove 2 titule, lani game 5 u finalu, ove godine trica kad smo lovili Spurse bez tenisice. Veliko hvala. Malo mi je žao što odlazi, ova ekipa je bila kao jedna obiteljLenBias je napisao/la:miller amnestiran, cekamo sada ko ce nam doci, moglo bi biti pravo zanimljivohvala mu za sve i zelim mu srecu u iducem klubu, neka izgubi od nas u nekome finalu
. Hrpa ring chasera se okupila na jednom mjestu i to je to. Jedini koji su obitelj su Haslem i Wade, ovo ostalo sve ring chaseri. Obitelj su OKC, Bullsi, Spursi, pa i Memphis, Heat, Lakersi, Clippersi, Netsi, daleko su te ekipe od obitelji
.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Sportfanatik
- Kontakt:
Heat je jedna velika, složna obitelj i odnosi među igračima su upravo takvi. Žao mi je Mikea, uvijek na twitteru objavljuje slike o Heatu, lipi značku Heata gdje stigne. Velik ugovor je bio problem i šta je tu je sad. Još mu jednom hvala za sve, želim mu sreću gdje god otišao, osim u Lakerse naravno.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema ti ga sta biti zao, dobit ce svoje pare... 
Dobio je svoje prstenje..
+1tuzlak1987 je napisao/la:Nema ti ga sta biti zao, dobit ce svoje pare...
ti se to druzio s njima pa imas inf. iz prve rukeSportfanatik je napisao/la:Heat je jedna velika, složna obitelj i odnosi među igračima su upravo takvi. Žao mi je Mikea, uvijek na twitteru objavljuje slike o Heatu, lipi značku Heata gdje stigne. Velik ugovor je bio problem i šta je tu je sad. Još mu jednom hvala za sve, želim mu sreću gdje god otišao, osim u Lakerse naravno.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
camby izgleda postaje slobodan, mozda ne bi bio los potez ponuditi mu minimalac jednu sezonu
adriano_leite je napisao/la:Ako Heat sada ne osvoji i James iskoristi opt-out klauzulu, 99% odlazi u Cavse, jer ako to uradi zbog nekog drugog tima, opet ce biti pod pritiskom kao prvi puta kada je otisao iz Clevelanda. Sumnjam da ce on to sebi dozvoliti, tj. svom imidzu. Vjerovatno ce odigrati tako da bude kao da je otisao da Cavsima da ono sto je obecao na pocetku karijere, a to je prsten. Na taj nacin bi donekle skinuo ljagu sa svoga imena (u njegovoj glavi, ali i vjerovatno bi mu dosta fanova Cavsu oprostilo, ali sigurno ne svi). Ono sto je uradio se ne moze nicim izbrisati, ali vjerovatno u njegovoj glavi je to da ukoliko uzme prsten, sve mu je oprosteno.alemsa je napisao/la:to bi moro uzet na parketu kao sto je uradio i u Heatu, u sto ne sumnjam da bi ucinio opet i u Cavsima.adriano_leite je napisao/la: Nikad ne reci.nikad, a sto se tice rostera, mozda i najbolja situacija bi za njega bila u Cavsima, glede osvajanja prstena u buducnosti, mada ja ne bih volio da dodje. To je sada Irvingov tim, a ovaj bi mislio da je i dalje to njegov tim i da se nista nije desilo.
Mozda se lik i vrati, nije ne moguce, cisto da razcisti racune, jos kad bi uzeo tiulu, zaboravili bi svi "the decision".
Ako ode u Lakerse, Knickse, Clipperse, nebitno gdje, opet ce biti da je otisao da lovi prsten, jer ga sam ne moze osvojiti u Heatu (Bosh je 60% slabiji nego je bio, a Wade tone li tone, tako da bi James "opet" bio "sam").
Ako Wade toliko tone, onda sam ja kraljica Elizabeta, covjek ima 21 poen po utakmici pored Jamesa i Bosha, 52% suta, 5 asistencija, i 5 skokova i to povrijedjen, nadam se da nece biti povreda slijedece sezone. Sto se tice Bosha on jeste malo oslabio, ali ponovo radi ogroman posao.
- adriano_leite
- Kontakt:
Dovoljno je reci da je imao najlosije brojke jos od rookie sezonelibero629 je napisao/la: Ako Wade toliko tone, onda sam ja kraljica Elizabeta, covjek ima 21 poen po utakmici pored Jamesa i Bosha, 52% suta, 5 asistencija, i 5 skokova i to povrijedjen, nadam se da nece biti povreda slijedece sezone. Sto se tice Bosha on jeste malo oslabio, ali ponovo radi ogroman posao.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Dovoljno je reci da je imao najlosije brojke jos od rookie sezonelibero629 je napisao/la: Ako Wade toliko tone, onda sam ja kraljica Elizabeta, covjek ima 21 poen po utakmici pored Jamesa i Bosha, 52% suta, 5 asistencija, i 5 skokova i to povrijedjen, nadam se da nece biti povreda slijedece sezone. Sto se tice Bosha on jeste malo oslabio, ali ponovo radi ogroman posao..
Covjek ima pored sebe trenutno najboljeg igraca Jamesa, i pored njega Bosha, povrede ga muce, a i igra sasvim dovljno dobro da dobijaju skoro sve utakmice tako da i ne treba da se forsira previse. Da nema Jamesa i Bosha, vjeruj mi imao bi on i sad minimalno 26 poena po utakmici ako ne i vise. Ali kao i 2009 ne bi nista uspio osvojiti.
Najveći šuter svih vremena.Ne mogu ga mrzit iako nas je pokopao s onom tricom
38. jbt
38. jbt
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Još će donit koju titulu i lipo u penzijuLBJ MVP je napisao/la:Najveći šuter svih vremena.Ne mogu ga mrzit iako nas je pokopao s onom tricom![]()
38. jbt
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sportfanatik je napisao/la:Malo mi je žao što odlazi, ova ekipa je bila kao jedna obitelj
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.