Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

LenBias
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la LenBias » 13 jul 2013, 23:51

BernardBarnjak je napisao/la:
LenBias je napisao/la:izgleda da smo zainteresovani dovesti artesta za minimalac, mozda i ne bi bilo lose :lol:

Meni se to ne svidja... Zaista nema potrebe za njim...
bilo bi zanimljivije gledati jer on je lud, toga smo svi svjesni :mrgreen: istina vjerovatno nema potrebe tj nema sigurno, njegove pozicije su u heatu popunjene do kraja, slazem se
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 jul 2013, 23:05

miller amnestiran, cekamo sada ko ce nam doci, moglo bi biti pravo zanimljivo :mrgreen: hvala mu za sve i zelim mu srecu u iducem klubu, neka izgubi od nas u nekome finalu :D

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 jul 2013, 23:13

LenBias je napisao/la:miller amnestiran, cekamo sada ko ce nam doci, moglo bi biti pravo zanimljivo :mrgreen: hvala mu za sve i zelim mu srecu u iducem klubu, neka izgubi od nas u nekome finalu :D
Hvala mu za sve, ugradio je dosta u ove 2 titule, lani game 5 u finalu, ove godine trica kad smo lovili Spurse bez tenisice. Veliko hvala. Malo mi je žao što odlazi, ova ekipa je bila kao jedna obitelj
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jul 2013, 23:16

Sportfanatik je napisao/la:
LenBias je napisao/la:miller amnestiran, cekamo sada ko ce nam doci, moglo bi biti pravo zanimljivo :mrgreen: hvala mu za sve i zelim mu srecu u iducem klubu, neka izgubi od nas u nekome finalu :D
Hvala mu za sve, ugradio je dosta u ove 2 titule, lani game 5 u finalu, ove godine trica kad smo lovili Spurse bez tenisice. Veliko hvala. Malo mi je žao što odlazi, ova ekipa je bila kao jedna obitelj
Kakva ba obitelj :lol: . Hrpa ring chasera se okupila na jednom mjestu i to je to. Jedini koji su obitelj su Haslem i Wade, ovo ostalo sve ring chaseri. Obitelj su OKC, Bullsi, Spursi, pa i Memphis, Heat, Lakersi, Clippersi, Netsi, daleko su te ekipe od obitelji ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 jul 2013, 23:19

meni je takodje zao sto odlazi ali definitivno je imao preveliki ugovor, to se moram sloziti ipak na kraju i zbog toga lakse prihvatam odluku sto je otisao, sretno mu bilo ma gdje otisao (samo ne u lakerse :mrgreen: )

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 jul 2013, 23:19

daj ne seri, šta si uvijek poklopac, idi tamo navijaj za Allstarse
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jul 2013, 23:22

Sportfanatik je napisao/la:daj ne seri, šta si uvijek poklopac, idi tamo navijaj za Allstarse
Nisam uvijek poklopac, ali je smijesno ekipu poput Heata, Netsa, Clippersa i takvih, nazivati familijom. Kakva ba familija, od pocetka Wade i Haslem tu, ostalo se ring chaseri okupili. Spursi su prava familija i primjer svakome. To sto ja najivam za Allstarse, **** ga to je moje, nisam prilivoda, makar znam za koga cu navijati za 20 30, pa i 40 godina, ako dozivim takvu starost :D .

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 jul 2013, 23:23

adriano_leite je napisao/la:
Kakva ba obitelj :lol: . Hrpa ring chasera se okupila na jednom mjestu i to je to. Jedini koji su obitelj su Haslem i Wade, ovo ostalo sve ring chaseri. Obitelj su OKC, Bullsi, Spursi, pa i Memphis, Heat, Lakersi, Clippersi, Netsi, daleko su te ekipe od obitelji ;) .
Naravno, slazem se. Ekipa koja se gradila preko draftova i gdje igraci igraju godinama zajedno se moze nazvat obitelj, a ne ekipa koja igra jednu-dvije sezone zajedno i sad oni odjednom porodica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 jul 2013, 23:26

Heat je jedna velika, složna obitelj i odnosi među igračima su upravo takvi. Žao mi je Mikea, uvijek na twitteru objavljuje slike o Heatu, lipi značku Heata gdje stigne. Velik ugovor je bio problem i šta je tu je sad. Još mu jednom hvala za sve, želim mu sreću gdje god otišao, osim u Lakerse naravno.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jul 2013, 23:30

Nema ti ga sta biti zao, dobit ce svoje pare... :mrgreen:
Dobio je svoje prstenje..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 23:43

tuzlak1987 je napisao/la:Nema ti ga sta biti zao, dobit ce svoje pare... :mrgreen:
Dobio je svoje prstenje..
+1

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 jul 2013, 23:53

Sportfanatik je napisao/la:Heat je jedna velika, složna obitelj i odnosi među igračima su upravo takvi. Žao mi je Mikea, uvijek na twitteru objavljuje slike o Heatu, lipi značku Heata gdje stigne. Velik ugovor je bio problem i šta je tu je sad. Još mu jednom hvala za sve, želim mu sreću gdje god otišao, osim u Lakerse naravno.
ti se to druzio s njima pa imas inf. iz prve ruke :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jul 2013, 13:26

camby izgleda postaje slobodan, mozda ne bi bio los potez ponuditi mu minimalac jednu sezonu

libero629
Kontakt:

Post Postao/la libero629 » 18 jul 2013, 13:42

alemsa je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Nikad ne reci.nikad, a sto se tice rostera, mozda i najbolja situacija bi za njega bila u Cavsima, glede osvajanja prstena u buducnosti, mada ja ne bih volio da dodje. To je sada Irvingov tim, a ovaj bi mislio da je i dalje to njegov tim i da se nista nije desilo.
to bi moro uzet na parketu kao sto je uradio i u Heatu, u sto ne sumnjam da bi ucinio opet i u Cavsima.
Mozda se lik i vrati, nije ne moguce, cisto da razcisti racune, jos kad bi uzeo tiulu, zaboravili bi svi "the decision".
Ako Heat sada ne osvoji i James iskoristi opt-out klauzulu, 99% odlazi u Cavse, jer ako to uradi zbog nekog drugog tima, opet ce biti pod pritiskom kao prvi puta kada je otisao iz Clevelanda. Sumnjam da ce on to sebi dozvoliti, tj. svom imidzu. Vjerovatno ce odigrati tako da bude kao da je otisao da Cavsima da ono sto je obecao na pocetku karijere, a to je prsten. Na taj nacin bi donekle skinuo ljagu sa svoga imena (u njegovoj glavi, ali i vjerovatno bi mu dosta fanova Cavsu oprostilo, ali sigurno ne svi). Ono sto je uradio se ne moze nicim izbrisati, ali vjerovatno u njegovoj glavi je to da ukoliko uzme prsten, sve mu je oprosteno.

Ako ode u Lakerse, Knickse, Clipperse, nebitno gdje, opet ce biti da je otisao da lovi prsten, jer ga sam ne moze osvojiti u Heatu (Bosh je 60% slabiji nego je bio, a Wade tone li tone, tako da bi James "opet" bio "sam").

Ako Wade toliko tone, onda sam ja kraljica Elizabeta, covjek ima 21 poen po utakmici pored Jamesa i Bosha, 52% suta, 5 asistencija, i 5 skokova i to povrijedjen, nadam se da nece biti povreda slijedece sezone. Sto se tice Bosha on jeste malo oslabio, ali ponovo radi ogroman posao.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 jul 2013, 18:27

libero629 je napisao/la: Ako Wade toliko tone, onda sam ja kraljica Elizabeta, covjek ima 21 poen po utakmici pored Jamesa i Bosha, 52% suta, 5 asistencija, i 5 skokova i to povrijedjen, nadam se da nece biti povreda slijedece sezone. Sto se tice Bosha on jeste malo oslabio, ali ponovo radi ogroman posao.
Dovoljno je reci da je imao najlosije brojke jos od rookie sezone ;) .

Mes Que Un Club!

libero629
Kontakt:

Post Postao/la libero629 » 18 jul 2013, 19:24

libero629 je napisao/la: Ako Wade toliko tone, onda sam ja kraljica Elizabeta, covjek ima 21 poen po utakmici pored Jamesa i Bosha, 52% suta, 5 asistencija, i 5 skokova i to povrijedjen, nadam se da nece biti povreda slijedece sezone. Sto se tice Bosha on jeste malo oslabio, ali ponovo radi ogroman posao.
Dovoljno je reci da je imao najlosije brojke jos od rookie sezone ;) .

Covjek ima pored sebe trenutno najboljeg igraca Jamesa, i pored njega Bosha, povrede ga muce, a i igra sasvim dovljno dobro da dobijaju skoro sve utakmice tako da i ne treba da se forsira previse. Da nema Jamesa i Bosha, vjeruj mi imao bi on i sad minimalno 26 poena po utakmici ako ne i vise. Ali kao i 2009 ne bi nista uspio osvojiti.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 jul 2013, 18:50

slika

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jul 2013, 23:24

Najveći šuter svih vremena.Ne mogu ga mrzit iako nas je pokopao s onom tricom :roll:
38. jbt :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 jul 2013, 23:28

LBJ MVP je napisao/la:Najveći šuter svih vremena.Ne mogu ga mrzit iako nas je pokopao s onom tricom :roll:
38. jbt :roll:
Još će donit koju titulu i lipo u penziju
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 jul 2013, 12:27

Sportfanatik je napisao/la:Malo mi je žao što odlazi, ova ekipa je bila kao jedna obitelj
:lol: :lol: u svom stilu, ko maxim
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.