Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Ima i normalnih cura nemojte griješiti dušu.Ja ih nisam vidio, ali kruže priče da je par primjeraka viđeno u Perućici sa Ristom Podvožnjakom.
DRUG NEBI TI PUNCA
Eh , to su likovi i kad pokazuje pločice uvije se ko Toranj u Pizi i još 15 stepeni ... i fajt je glavni , vazda preko neta prijeti , smije se pobiti , kreneš se šorat' čeka te njegovih 10. Stvarno nisam odavno vidio tuču da je bilo 1 na 1 rukama , vazda su 5 na 1 , plus palice , bokseri , flaše . Prije su i tuče bile boljeDex je napisao/la:Lože se na kvazipločice, one što imaju po 50 kg, pa ja bi s toliko kila imo twelve packNemoj samo za biceps
Lože se na one što furaju hlače tirkizne boje, one što se ubijaju drogom svaki dan, ko face jer se smiju pobit sa svakim, a inače se udaraju 13 na 1 i tako
Tako blizu, a tako daleko.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nazalost ima i tu neke istineDex je napisao/la:Od muškihBosniacum Lilium je napisao/la:zato sam ja odlucio da ispusem malo. Namjerno otrovo zeludacNe mozes opstat' od fuksi
![]()
![]()
no hard feelings
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To su opet sedamdesete/osamdesete. Nešto kontam, možda te "prave" šetaju sokacima u Vojkovićima, Foči, Čevljanovićima, Ilijašu... Ove gradske furačice pravo su odbojne za nas retro frajere.bagrcavi je napisao/la:Ima i normalnih cura nemojte griješiti dušu.Ja ih nisam vidio, ali kruže priče da je par primjeraka viđeno u Perućici sa Ristom Podvožnjakom.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nije tol'ko loše ovo današnje vrijeme, kupite sve što možete, k'o može nek' kupi i po 2-3 u isto vrijeme i elhamdulillah.insider je napisao/la:To su opet sedamdesete/osamdesete. Nešto kontam, možda te "prave" šetaju sokacima u Vojkovićima, Foči, Čevljanovićima, Ilijašu... Ove gradske furačice pravo su odbojne za nas retro frajere.bagrcavi je napisao/la:Ima i normalnih cura nemojte griješiti dušu.Ja ih nisam vidio, ali kruže priče da je par primjeraka viđeno u Perućici sa Ristom Podvožnjakom.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vjeruj mi one se lupaju mozda vise nego gradske fufare 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Takve šetaju na Svitavi, jer tamo ko da nema civilizacije
One u zabačenim selima se najviše lupaju, provjerena informacija
One u zabačenim selima se najviše lupaju, provjerena informacija
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- BritishCore
- Kontakt:
Steph je napisao/la:Nije tol'ko loše ovo današnje vrijeme, kupite sve što možete, k'o može nek' kupi i po 2-3 u isto vrijeme i elhamdulillah.insider je napisao/la:To su opet sedamdesete/osamdesete. Nešto kontam, možda te "prave" šetaju sokacima u Vojkovićima, Foči, Čevljanovićima, Ilijašu... Ove gradske furačice pravo su odbojne za nas retro frajere.bagrcavi je napisao/la:Ima i normalnih cura nemojte griješiti dušu.Ja ih nisam vidio, ali kruže priče da je par primjeraka viđeno u Perućici sa Ristom Podvožnjakom.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Ja sam 95' ali od boja nosim samo plavo , crno , bijelo , kaže meni mama šta da ti kupim crvene , zelene pantoleinsider je napisao/la: Ove gradske furačice pravo su odbojne za nas retro frajere.
+1Civa je napisao/la: To su već malo starije te se bar lože na te romatične filmove , a ove mlađe svima je neki interes pločica , biceps ovo ono . Ne hvalim , se bavim se sportom (rukomet) , imam finu građu ali curu brate neću svakakvu koja hoće da se loži na moje tijelo jbt ta cura ... Hvala Bogu , naš'o sam jednu finu , mirnu , nije znala ni šta je 69pa samo lagano
Šta bi dao da imam 27/28 godina, da se druzim s ovim starijim curama
Nabijem ja svaku na kolac (seoski) kojoj je bitna pločica.
Znam jednog lika iz gradića pored Sarajeva. Nema 14 kila zajedno s telefonom, to neki trbusni i ima 294704 slika sa curama i otkrivena majica, a u facu ne mo'š pogledat' normalno da ne kažeš "a nosa k'o skakaonica na Planici"Dex je napisao/la:Lože se na kvazipločice, one što imaju po 50 kg, pa ja bi s toliko kila imo twelve packNemoj samo za biceps
Lože se na one što furaju hlače tirkizne boje, one što se ubijaju drogom svaki dan, ko face jer se smiju pobit sa svakim, a inače se udaraju 13 na 1 i tako
fakat, ukrive se k'o upitnik majke mi. al' najjači su kad organizuju fajt, njih 10 i opet imaju nekakve specijalke, homemade boksere od olova (i to sam vidio, ne d'o bog opucan u sta s onim, sve prste sje.bat) hahahaahaahah cuj od po' marke gumicaCiva je napisao/la: Eh , to su likovi i kad pokazuje pločice uvije se ko Toranj u Pizi i još 15 stepeni ... i fajt je glavni , vazda preko neta prijeti , smije se pobiti , kreneš se šorat' čeka te njegovih 10. Stvarno nisam odavno vidio tuču da je bilo 1 na 1 rukama , vazda su 5 na 1 , plus palice , bokseri , flaše . Prije su i tuče bile boljeA glavno mi je za biceps kad napišu biceps k'o lubenica a biceps mu , ko gumica od po marke ..
@Steph jarane nekom nije fazon u životu nalupat' recki kol'ko ima gradi na toplomjeru...ali izgleda da će se ploča obrnut..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nije ni meni bio prije 2 godineiVar je napisao/la:@Steph jarane nekom nije fazon u životu nalupat' recki kol'ko ima gradi na toplomjeru...ali izgleda da će se ploča obrnut..
Sad' su samo seksualni objekti i zamjene za desanku.
Pardon, i za ubijanje vremena, chataš sa jedno 5-6 u isto vrijeme i taman ti prođe dan.
Ja sam na moru upozn'o curu ima 25 godina , ono prefina djevojka , ima i atributa , i danas se čujemo , sve ona meni duša i to , ali 7 godina razlike između nas i valja joj čekati još minimalno 5-6 . Nek' se ne nadaiVar je napisao/la:
Šta bi dao da imam 27/28 godina, da se druzim s ovim starijim curamaLakše mi pričat' s jednom djevojkom od 28 godina, nego s ovim 19-20, a o 16-17 da ne govorim
![]()
A kad ste kod treba kome samo da je zitGu , nek' ide u Brezu
Ma ja znam ba skoro većinu starijih, uh jedna što je 6ta godina medicine
plavka, al' handre me godine
a cura za 10, ufuranost 0 bodova kod nje..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- BritishCore
- Kontakt:
my manCiva je napisao/la: A kad ste kod treba kome samo da je zitGu , nek' ide u Brezu![]()
odakle si kralju, mozda se i znamo hhhahha
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Što te handre? Mlad, jak, mo'š gurat' cijelu noć..iVar je napisao/la:Ma ja znam ba skoro većinu starijih, uh jedna što je 6ta godina medicineplavka, al' handre me godine
a cura za 10, ufuranost 0 bodova kod nje..
E jbg sad, nije to cilj, al' uz sva načela, ne bi bjež'o ni od tog' 
Čuj nije to cilj. Šta je cilj, čitat joj poeziju šetajući uz Savu?iVar je napisao/la:E jbg sad, nije to cilj, al' uz sva načela, ne bi bjež'o ni od tog'
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- tyler durden
- Kontakt:
smorili ste 
aj sad objavite jos kakvih tigrica , zebrica,morskih krava, ima nas koji ne postimo
aj sad objavite jos kakvih tigrica , zebrica,morskih krava, ima nas koji ne postimo
Vidi Amele jeste finaSteph je napisao/la:![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0751_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo za vas maloljetnike, naletih na fejsu![]()
kako izaći ,odjaviti se,ono da više ne koristiš,iz nekih aplikacija na facebooku,npr. farmville i slično?
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Maestro^^ i 7 gostiju.