Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

bagrcavi
Kontakt:

Re: Facebook i ostalo..

Post Postao/la bagrcavi » 17 jul 2013, 02:04

Ima i normalnih cura nemojte griješiti dušu.Ja ih nisam vidio, ali kruže priče da je par primjeraka viđeno u Perućici sa Ristom Podvožnjakom.
DRUG NEBI TI PUNCA

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 17 jul 2013, 02:05

Dex je napisao/la:Lože se na kvazipločice, one što imaju po 50 kg, pa ja bi s toliko kila imo twelve pack :mrgreen: Nemoj samo za biceps 8-) Lože se na one što furaju hlače tirkizne boje, one što se ubijaju drogom svaki dan, ko face jer se smiju pobit sa svakim, a inače se udaraju 13 na 1 i tako
Eh , to su likovi i kad pokazuje pločice uvije se ko Toranj u Pizi i još 15 stepeni ... i fajt je glavni , vazda preko neta prijeti , smije se pobiti , kreneš se šorat' čeka te njegovih 10. Stvarno nisam odavno vidio tuču da je bilo 1 na 1 rukama , vazda su 5 na 1 , plus palice , bokseri , flaše . Prije su i tuče bile bolje :lol: A glavno mi je za biceps kad napišu biceps k'o lubenica a biceps mu , ko gumica od po marke .. :lol:
Tako blizu, a tako daleko.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 jul 2013, 02:06

Dex je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:zato sam ja odlucio da ispusem malo. Namjerno otrovo zeludac :roll: Ne mozes opstat' od fuksi :mrgreen: :lol:
Od muških :lol: :lol: no hard feelings :D
nazalost ima i tu neke istine :cry: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 jul 2013, 02:07

bagrcavi je napisao/la:Ima i normalnih cura nemojte griješiti dušu.Ja ih nisam vidio, ali kruže priče da je par primjeraka viđeno u Perućici sa Ristom Podvožnjakom.
To su opet sedamdesete/osamdesete. Nešto kontam, možda te "prave" šetaju sokacima u Vojkovićima, Foči, Čevljanovićima, Ilijašu... Ove gradske furačice pravo su odbojne za nas retro frajere.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 jul 2013, 02:09

insider je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ima i normalnih cura nemojte griješiti dušu.Ja ih nisam vidio, ali kruže priče da je par primjeraka viđeno u Perućici sa Ristom Podvožnjakom.
To su opet sedamdesete/osamdesete. Nešto kontam, možda te "prave" šetaju sokacima u Vojkovićima, Foči, Čevljanovićima, Ilijašu... Ove gradske furačice pravo su odbojne za nas retro frajere.
Nije tol'ko loše ovo današnje vrijeme, kupite sve što možete, k'o može nek' kupi i po 2-3 u isto vrijeme i elhamdulillah.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 jul 2013, 02:10

vjeruj mi one se lupaju mozda vise nego gradske fufare :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 jul 2013, 02:11

Takve šetaju na Svitavi, jer tamo ko da nema civilizacije :mrgreen:

One u zabačenim selima se najviše lupaju, provjerena informacija :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 17 jul 2013, 02:11

Steph je napisao/la:
insider je napisao/la:
Nije tol'ko loše ovo današnje vrijeme, kupite sve što možete, k'o može nek' kupi i po 2-3 u isto vrijeme i elhamdulillah.
:mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 17 jul 2013, 02:12

insider je napisao/la: Ove gradske furačice pravo su odbojne za nas retro frajere.
Ja sam 95' ali od boja nosim samo plavo , crno , bijelo , kaže meni mama šta da ti kupim crvene , zelene pantole :roll: rek'o slobodno sebi u potare stavi

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 17 jul 2013, 02:13

Civa je napisao/la: To su već malo starije te se bar lože na te romatične filmove , a ove mlađe svima je neki interes pločica , biceps ovo ono . Ne hvalim , se bavim se sportom (rukomet) , imam finu građu ali curu brate neću svakakvu koja hoće da se loži na moje tijelo jbt ta cura ... Hvala Bogu , naš'o sam jednu finu , mirnu , nije znala ni šta je 69 :lol: pa samo lagano :D
+1
Šta bi dao da imam 27/28 godina, da se druzim s ovim starijim curama :? Lakše mi pričat' s jednom djevojkom od 28 godina, nego s ovim 19-20, a o 16-17 da ne govorim :roll:

Nabijem ja svaku na kolac (seoski) kojoj je bitna pločica.
Dex je napisao/la:Lože se na kvazipločice, one što imaju po 50 kg, pa ja bi s toliko kila imo twelve pack :mrgreen: Nemoj samo za biceps 8-) Lože se na one što furaju hlače tirkizne boje, one što se ubijaju drogom svaki dan, ko face jer se smiju pobit sa svakim, a inače se udaraju 13 na 1 i tako
Znam jednog lika iz gradića pored Sarajeva. Nema 14 kila zajedno s telefonom, to neki trbusni i ima 294704 slika sa curama i otkrivena majica, a u facu ne mo'š pogledat' normalno da ne kažeš "a nosa k'o skakaonica na Planici" :mrgreen:
Civa je napisao/la: Eh , to su likovi i kad pokazuje pločice uvije se ko Toranj u Pizi i još 15 stepeni ... i fajt je glavni , vazda preko neta prijeti , smije se pobiti , kreneš se šorat' čeka te njegovih 10. Stvarno nisam odavno vidio tuču da je bilo 1 na 1 rukama , vazda su 5 na 1 , plus palice , bokseri , flaše . Prije su i tuče bile bolje :lol: A glavno mi je za biceps kad napišu biceps k'o lubenica a biceps mu , ko gumica od po marke .. :lol:
fakat, ukrive se k'o upitnik majke mi. al' najjači su kad organizuju fajt, njih 10 i opet imaju nekakve specijalke, homemade boksere od olova (i to sam vidio, ne d'o bog opucan u sta s onim, sve prste sje.bat) hahahaahaahah cuj od po' marke gumica :lol: :lol:

@Steph jarane nekom nije fazon u životu nalupat' recki kol'ko ima gradi na toplomjeru...ali izgleda da će se ploča obrnut..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 jul 2013, 02:13

iVar je napisao/la:@Steph jarane nekom nije fazon u životu nalupat' recki kol'ko ima gradi na toplomjeru...ali izgleda da će se ploča obrnut..
Nije ni meni bio prije 2 godine :mrgreen:

Sad' su samo seksualni objekti i zamjene za desanku. :mrgreen:

Pardon, i za ubijanje vremena, chataš sa jedno 5-6 u isto vrijeme i taman ti prođe dan.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 17 jul 2013, 02:20

iVar je napisao/la:
Šta bi dao da imam 27/28 godina, da se druzim s ovim starijim curama :? Lakše mi pričat' s jednom djevojkom od 28 godina, nego s ovim 19-20, a o 16-17 da ne govorim :roll:
Ja sam na moru upozn'o curu ima 25 godina , ono prefina djevojka , ima i atributa , i danas se čujemo , sve ona meni duša i to , ali 7 godina razlike između nas i valja joj čekati još minimalno 5-6 . Nek' se ne nada :lol:
A kad ste kod treba kome samo da je zitGu , nek' ide u Brezu :lol: :lol:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 17 jul 2013, 02:24

Ma ja znam ba skoro većinu starijih, uh jedna što je 6ta godina medicine 8-) plavka, al' handre me godine ;) a cura za 10, ufuranost 0 bodova kod nje..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 17 jul 2013, 02:44

Civa je napisao/la: A kad ste kod treba kome samo da je zitGu , nek' ide u Brezu :lol: :lol:
my man :mrgreen:
odakle si kralju, mozda se i znamo hhhahha :lol:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 jul 2013, 02:47

iVar je napisao/la:Ma ja znam ba skoro većinu starijih, uh jedna što je 6ta godina medicine 8-) plavka, al' handre me godine ;) a cura za 10, ufuranost 0 bodova kod nje..
Što te handre? Mlad, jak, mo'š gurat' cijelu noć.. :mrgreen:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 17 jul 2013, 02:53

E jbg sad, nije to cilj, al' uz sva načela, ne bi bjež'o ni od tog' :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 jul 2013, 02:57

iVar je napisao/la:E jbg sad, nije to cilj, al' uz sva načela, ne bi bjež'o ni od tog' :mrgreen:
Čuj nije to cilj. Šta je cilj, čitat joj poeziju šetajući uz Savu? :lol:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 17 jul 2013, 07:19

smorili ste :)

aj sad objavite jos kakvih tigrica , zebrica,morskih krava, ima nas koji ne postimo :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 jul 2013, 08:34

Steph je napisao/la::shock: :lol:

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0751_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo za vas maloljetnike, naletih na fejsu :lol: :mrgreen:
Vidi Amele jeste fina

:smile:

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jul 2013, 11:10

kako izaći ,odjaviti se,ono da više ne koristiš,iz nekih aplikacija na facebooku,npr. farmville i slično?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []