FC BAYERN je napisao/la:Prije svega cestitke igracima sto su se borili kao lavovi i naravno Amaru Osimu, koji se nisu usrali Plzena, kao pojedini navijaci Zelje koji su skinuli gace unaprijed i cekali da im razvale smrdljivi supak, i onda ti isti dolaze ovdje na forum poslje tolkio bljuvotina koje su napisali o Zelji i Zeljinim igracima i ocekuju sad prolazak u trece predkolo, a da smo dozivili katastrofalni rezultat kao sto su mnogi najavljivali dosli bi ovdje na forum i citirali bi sami svoje postove kao kako su oni upravu, i kako su veliki fudbalski znalci, i za Jamaka se svasta govorilo pa mnogi su ga i tjerali od Zelje sto dalje a sada ga vecina dizu u nebesa, ee sram da vas bude narkomancine s juga vi ste kita od navijaca.CAST IZUZETCIMA ima vas mnogo hvala bogu pravih navijaca a ima ovih sto mi toliko idu na **** narkomancine jedne obicne!
Vidjelo se dosta da su bolji od nas i po kvaliteti i po svemu, primjetio sam da nismo pali kao sto inace izdrzimo do 60min i onda igraci nemogu da disu tu smo se dosta popravili i vidi se da je im je Osim dao dobar kondicioni trenig dosta smo se popravili trkacki sto je veoma pozitivno.Opet se stvorila ta euforija, Bosnjo ko Bosnjo i tacka nikad se promjeniti nece, bice tesko jako tesko, ovu utakmnicu smo imali neku ludu srecu i svaki sut koji smo opalili po golu je uslo,a golman je vadio nemoguce a i oni su se isfulali, a i oni su nas malo neozbiljno shvatili i pustali da sutamo kao ma sta ce levati znaju samo da se brane, sada ce da se nabriju gazili su oni velike klubove kao sto je napoli,atletikom s milanom igrali nerjeseno itd itd..Bice jos teze na Kosevu ali opet nije nemoguce izvuci rezultat od 1-0 ili 2-1, nikad ne reci nikad, ma da sada ne treba dizati euforiju naravno treba popuniti kosevo i derati grla i dlanove i dati podrsku pa sta bude bude neka se momci samo bore kao ovu utakmnicu i ja zadovoljan treba biti realan i reci da su oni puno kvalitetni i bolji i da njihov najskuplji igrac Dariva vrijedi vise nego citav Zeljo, ali desavaju se iznenadzenja treba da se nadamo ali ne sad ocekivati svasta pa poslje opet da se pljuje po ZELJI!
Izvini molim te a ti si očekivao našu pobjedu ili povoljan rezultat naravno na osnovu kvaliteta naših igrača, na osnovu pripremnih utakmica, na osnovu uslova treniranja, na osnovu vrjednosti timova????? nemoj se prosipati i furat sad, sad se nešto praviš pametan, lako se moglo desiti da nas ljudi natrpaju po prilikama i pritisku koji su imali. Realno imali smo dosta sreće i da zabijemo one golove kada bi sigurno psihicki pali i primili još koji. A sad da ti kažem to što napadaš ljude i navijače Želje narkomančine sa juga, znači nema navijača niti simpatizera našeg kluba koji nije u sebi prizeljkivao i potajno se nadao dobrom rezultatu to da bude svima jasno, znači da igramo protiv reala svi bi se mi negdje u sebi nadali. A sad što je većina pisala kako ćemo zijaniti, to je bilo da u koliko se desi nebude preveliko razočarenje i znamo kakve su provokacije šljiptara itd itd,, mrsko mi pisati dalje, skontaćeš šta sam htio reci....