Mont0 je napisao/la:Narode, pretpostavimo da imam netflat10 BHTelecoma i koristim jos uvijek modem koji su mi donijeli njihovi tehnicari prije 4-5 godina kad sam uveo net, zelim da imam wireless u kuci, sta mi je ciniti? Da li trebam kupiti router i pozvati ih da mi to urade, ili ce oni donijeti router, ili ja nemam nista sa njima i mogu/moram sve neovisno o njima? Hvala vam gdje culi i ne culi..
Imam ja taj net, te sam u istoj poziciji kao i ti. Išao sam u poštu prije jedno mjesec dana, i treba se neki zahtjev podnijeti za taj modem (neka fina djevojka Dalila mi sve i napisala i uputila me

).
Rekli su mi da će za par dana doći neko i donijeti mi taj modem, ali evo ništa do dan danas nije bilo. Zvao sam ih jučer, navodno da im je nestalo tih modema odavno i da čekaju narednu dostavu, šta li. Možda samo kod nas u Travniku nema, ne znam odale si pa provjeri možda u drugim mjestima i ima.
Ko će njima vjerovati, čisto sumnjam da ću ikad taj modem i dobiti od njih. Vjerovatno ću ih i ja zvati još do kraja mjeseca, ako ne bude ništa, onda sebi kupiti.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.