FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dejane svaka cast tvoja 2 gola..da se hoces povrijediti do cetvrtka,a ove ostale u karantin do revansa..tuzno drugo poluvrijeme.
Joj koje lopate
pa vi necete u PL biti ni medju prvih pet ,da mi je samo znati gdje nadjoste ova pojacanja i ovaj otpad
fuj fuj fuj

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
2.5budzak je napisao/la:Dejane svaka cast tvoja 2 gola..da se hoces povrijediti do cetvrtka,a ove ostale u karantin do revansa..tuzno drugo poluvrijeme.
onaj prvi dijeli s radulovicem
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako igraju preko qurca ba nije mi jasno.
Yebem te ligo i ko je ovom Bandovicu konkurencija, šta i kad odigra ovako floperski može hladit jaja kad ga nema ko zamijenit.
Yebem te ligo i ko je ovom Bandovicu konkurencija, šta i kad odigra ovako floperski može hladit jaja kad ga nema ko zamijenit.
opet tvrdim da su nk buhtla retrdirana ekipa i da nije bilo idiota bandovića završilo bi X
ovo će biti prolaz na koševu milion %...sa nekih 2-0
ovo će biti prolaz na koševu milion %...sa nekih 2-0
Za njega smo i ja i ti Ronaldo i Van Persi.Kevin je napisao/la:za ovog Melunovića je Roskam Ronaldo
Ne zna se koji su gori, kud ces dalje kad je Lazar najbolje izgledao na terenu. A ne znam koju vi kvalitetu vidite u Suljicu, u najmanju ruku smijesan igrac. Ko' pile. Po utakmici izgubi jedno 10 lopti.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ovo je sramota i odron BH FUDBALA! Pekari vas dobise, ljudi danas u 15:00 h pripremali lepine za iftara...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Kakvi debili majko poremeceni....
Pickeeeeee!!!!!!, dabogda niko ne doso kuci a u revansu ces vidjeti posjetu za ovo ne treba uopste ici.!
Pickeeeeee!!!!!!, dabogda niko ne doso kuci a u revansu ces vidjeti posjetu za ovo ne treba uopste ici.!
04.10.2009 !!
Bezobrazno loše, traljavo, bezidejno, nema epiteta kojim se može opisati neigra večeras, pa kako ih nije stid....
Kažu oni iz San Marina amateri...Ma ovi su večeras izgledali kao djeca iz moje mahale, Asmir je jedini nešto pokušvao ali sa žutim je sve uprskao...Ko će igrati u revanšu, bez lijevog beka, bez najraspoloženijeg igrača do sad....
Idemo se pripremati za domaće takmičenje i moliti Boga da ne ispadnemo...Pa bilo koja ozbiljnija ekipa bi nam večeras zabila sedam komada.

Kažu oni iz San Marina amateri...Ma ovi su večeras izgledali kao djeca iz moje mahale, Asmir je jedini nešto pokušvao ali sa žutim je sve uprskao...Ko će igrati u revanšu, bez lijevog beka, bez najraspoloženijeg igrača do sad....
Idemo se pripremati za domaće takmičenje i moliti Boga da ne ispadnemo...Pa bilo koja ozbiljnija ekipa bi nam večeras zabila sedam komada.

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 18 jul 2013, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Radulovicu j*** te onaj ko te dovede u klub da igras i da nosis taj sveti dres.
Ti si opet šampion !
SAD ZAPRAVO VIDIM DA JE JOVIC DZABE OTJERAN,ISTI JE DJAVO KO GOD DA JE TRENER KAD SU NAM IGRACI LEVATI

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sarajevo, volimo te mi i dalje.
♥
♥
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad sam ja ovo govorio, od prvog dana kada se napadalo Jovica.Sabinho je napisao/la:SAD ZAPRAVO VIDIM DA JE JOVIC DZABE OTJERAN,ISTI JE DJAVO KO GOD DA JE TRENER KAD SU NAM IGRACI LEVATI![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Jedna od najcudnijih utakmica ikada odigranih u fudbalu, siguran sam.
Albanci nisu ni za opstanka u BH ligi, Zeta recimo je Bayern za njih, fkt su ljudi losi do bola i 3 gola su dali a nemaju pojma ni oni kako. Ali Sarajevo u drugom dijelu je odigralo najgorih 45 minuta unazad 10 godina barem. Melunovic definitivno ne smije biti prvi pik u dolazecoj sezoni, obrukat cete se s njim. Bandovic je dobar golman ali ovo danas je bilo kriminalno. Kod prvog gola uzasna komunikacija sa Radulovicem (ako ne fulam prezime onog levata), kod treceg je bio faul ali je morao prije na sekund pokupiti oni loptu, u ruke mu je padala. Kod treceg me podjetio na susret Manchestera i Deportiva u Ligi prvaka kada Barthez dribla Valerona a ovaj mu lagano uzima loptu i pokloni se za 3:2 (ako se dobro sjecam rezultata), sta je Bandovic htio u onom momentu vjerovatno ni sam ne zna.
Sve u svemu uzasno "uigrano" komsije, uzasno fkt. Ako se ta rijec i moze iskoristiti na ova 3 Evropska nastupa za sada.
Albanci nisu ni za opstanka u BH ligi, Zeta recimo je Bayern za njih, fkt su ljudi losi do bola i 3 gola su dali a nemaju pojma ni oni kako. Ali Sarajevo u drugom dijelu je odigralo najgorih 45 minuta unazad 10 godina barem. Melunovic definitivno ne smije biti prvi pik u dolazecoj sezoni, obrukat cete se s njim. Bandovic je dobar golman ali ovo danas je bilo kriminalno. Kod prvog gola uzasna komunikacija sa Radulovicem (ako ne fulam prezime onog levata), kod treceg je bio faul ali je morao prije na sekund pokupiti oni loptu, u ruke mu je padala. Kod treceg me podjetio na susret Manchestera i Deportiva u Ligi prvaka kada Barthez dribla Valerona a ovaj mu lagano uzima loptu i pokloni se za 3:2 (ako se dobro sjecam rezultata), sta je Bandovic htio u onom momentu vjerovatno ni sam ne zna.
Sve u svemu uzasno "uigrano" komsije, uzasno fkt. Ako se ta rijec i moze iskoristiti na ova 3 Evropska nastupa za sada.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Evolution87
- Kontakt:
ŠAMPIONI! 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Semir BAYERN
- Kontakt:
ma naš nogomet tapka u mjestu, dok drugi rapidno furaju kraj nas, kako Europa, samim tim i naš komšiluk 

Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
brko ponesi batinu i rastjeraj ove invalide..kad njih ne mogu motivisati ovakvi navijaci na gostujucem terenu i ne zasluzuje vecina njih ni da nosi Bordo dres!!! sta da slucajno prodju i zapadne nas neko iz lige petice..ovakav pristu i zijan smo bar 5-6 komada..slasticari zabili tri bez ijedne sanse!
Sad bih povratio na one price da ce ih Husref dovesti u red,da ce se boriti lafo ovo ono.Ma hoce qrac moj svega bi ja bi srcanije odigrao. I STA AMER OSMANAGIC RADI NA KLUPI EBEM MU ZIVOT VISE?Bosniacum Lilium je napisao/la:kad sam ja ovo govorio, od prvog dana kada se napadalo Jovica.Sabinho je napisao/la:SAD ZAPRAVO VIDIM DA JE JOVIC DZABE OTJERAN,ISTI JE DJAVO KO GOD DA JE TRENER KAD SU NAM IGRACI LEVATI![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Eeeeee Bosanske lige i smeca tuznooooooooooooo
mislim da ce sarajevo proci ove Slasticare i Buregdzije ali kad udarimo na ove ekipe sto u stvari profesionalno igraju fudbal bojim se da ne budemo predmet sprdnje i viceva u Evropi ove igrace treba natjerati pjeske za Sarajevo bijednici i sramota za Bosnu

Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, juka55 i 54 gosta.