FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
2.5budzak je napisao/la:Dejane svaka cast tvoja 2 gola..da se hoces povrijediti do cetvrtka,a ove ostale u karantin do revansa..tuzno drugo poluvrijeme.
onaj prvi dijeli s radulovicem
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Yebem te ligo i ko je ovom Bandovicu konkurencija, šta i kad odigra ovako floperski može hladit jaja kad ga nema ko zamijenit.
ovo će biti prolaz na koševu milion %...sa nekih 2-0
Za njega smo i ja i ti Ronaldo i Van Persi.Kevin je napisao/la:za ovog Melunovića je Roskam Ronaldo
Pickeeeeee!!!!!!, dabogda niko ne doso kuci a u revansu ces vidjeti posjetu za ovo ne treba uopste ici.!
Kažu oni iz San Marina amateri...Ma ovi su večeras izgledali kao djeca iz moje mahale, Asmir je jedini nešto pokušvao ali sa žutim je sve uprskao...Ko će igrati u revanšu, bez lijevog beka, bez najraspoloženijeg igrača do sad....
Idemo se pripremati za domaće takmičenje i moliti Boga da ne ispadnemo...Pa bilo koja ozbiljnija ekipa bi nam večeras zabila sedam komada.

https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
♥
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad sam ja ovo govorio, od prvog dana kada se napadalo Jovica.Sabinho je napisao/la:SAD ZAPRAVO VIDIM DA JE JOVIC DZABE OTJERAN,ISTI JE DJAVO KO GOD DA JE TRENER KAD SU NAM IGRACI LEVATI![]()

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Albanci nisu ni za opstanka u BH ligi, Zeta recimo je Bayern za njih, fkt su ljudi losi do bola i 3 gola su dali a nemaju pojma ni oni kako. Ali Sarajevo u drugom dijelu je odigralo najgorih 45 minuta unazad 10 godina barem. Melunovic definitivno ne smije biti prvi pik u dolazecoj sezoni, obrukat cete se s njim. Bandovic je dobar golman ali ovo danas je bilo kriminalno. Kod prvog gola uzasna komunikacija sa Radulovicem (ako ne fulam prezime onog levata), kod treceg je bio faul ali je morao prije na sekund pokupiti oni loptu, u ruke mu je padala. Kod treceg me podjetio na susret Manchestera i Deportiva u Ligi prvaka kada Barthez dribla Valerona a ovaj mu lagano uzima loptu i pokloni se za 3:2 (ako se dobro sjecam rezultata), sta je Bandovic htio u onom momentu vjerovatno ni sam ne zna.
Sve u svemu uzasno "uigrano" komsije, uzasno fkt. Ako se ta rijec i moze iskoristiti na ova 3 Evropska nastupa za sada.
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Evolution87
- Kontakt:

i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Semir BAYERN
- Kontakt:

Sad bih povratio na one price da ce ih Husref dovesti u red,da ce se boriti lafo ovo ono.Ma hoce qrac moj svega bi ja bi srcanije odigrao. I STA AMER OSMANAGIC RADI NA KLUPI EBEM MU ZIVOT VISE?Bosniacum Lilium je napisao/la:kad sam ja ovo govorio, od prvog dana kada se napadalo Jovica.Sabinho je napisao/la:SAD ZAPRAVO VIDIM DA JE JOVIC DZABE OTJERAN,ISTI JE DJAVO KO GOD DA JE TRENER KAD SU NAM IGRACI LEVATI![]()
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Trenutno korisnika/ca: adoado, ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, AuroraBorealis, Beli98, bordospartanac, bosnas_, budzak, bvsic, Cautinho, Combattente87, edinedin, ErosViverosViv, fera, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], HZbec, insimadop, jasmin10, johntravolta123, jurisicduska, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, MSOZ101, muhamedhulk, OzmoodPinglewood, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Proximic, Riziko, roccosiffredi, samoFKS, sassari, Serha, Sinfoc1986, spezial, StevieG8, tenpenny, USB, Vrhbosnian, zagorski i 339 gostiju.