FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Anamarija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anamarija » 18 jul 2013, 22:34

Ta smiješna ekipa od sinoć nakraju će opet biti prva,a Husref se više nikad neće vratiti u bordo ekipu !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jul 2013, 22:35

Da Suljic i Tadejevic nisu imali zute iz proslogodisnjih tekmi pa je mozda Marijan i te racunao.. On rece "jedina dvojica kojima je prijetila suspenzija"??
BUDI ŽELJO !!!

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 18 jul 2013, 22:35

Evo kazu malezijac gledao utakmicu i poderao ugovor. Ja mislim da ce covjek i svoje ime promjenit, i ime kluba, uradit plasticnu operaciju samo da nam zavara trag :D

Ovo je odron, al jbg i mi smo krivi Igraj Sarajevo igraj Sarajevo, nema veze nema veze i onda njima svejedno kako ce odigrati :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2013, 22:36

Anamarija je napisao/la:Ta smiješna ekipa od sinoć nakraju će opet biti prva,a Husref se više nikad neće vratiti u bordo ekipu !
[youtube][/youtube]

Majketi kako se ono ti dva put zoves :lol:

Salu na stranu uopste nisam skontao sta si napisao-la :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 18 jul 2013, 22:37

Vratite nam Jovića !

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 jul 2013, 22:38

sekunda mi je falila da prebacim na rukomet

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 18 jul 2013, 22:38

Ove albance cete proci jer su odron od tima, ali naredno pretkolo (kada dolazi jaca ekipa) cete biti devastirani.
Melunović je igrac manjka na terenu, lik je obicno drvo od kojeg nemate koristi.
I da, Bandoviću odmah veceras uzeti platu....ako je Lazar poklonio jedan gol vama, Bandović je poklonio njima dva :o
Zadnja izmjena: 111, dana/u 18 jul 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 18 jul 2013, 22:39

stadion je napisao/la:@samopošteno
da nisi glup bio bi šega ovako si samo još jedan u nizu glupana
jos kad potpise kajkut bice super umjesto melunovica da igra :lol: hvala na lijepim rijecima :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2013, 22:39

111 je napisao/la:Ove albance cete proci jer su odron od tima, ali naradno pretkolo (kada dolazi jaca ekipa) cete biti devastirani.
Melunović je igrac manjka na terenu, lik je obicno drvo od kojeg nemate koristi.
I da, Bandoviću odmah veceras uzeti platu....ako je Lazar poklonio jedan gol vama, Bandović je poklonio njima dva :o
Tri je poklonio i prvi je njegov kolko i od onoga dadula radula,plus onaj u San Marinu koji takodjer njemu na dusu ide, 100% ucinak 4 od 4 savrsenstvo,mlad je naucit ce tek mu je tries :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jul 2013, 22:41

Ja mislim da vas ne boli poraz ko poraz nego sto je dosao od odron ekipe,koju ce te izbaciti ali boli amaterski pristup I igra vaseg tima.praveci paralelu sa zeljinom igrom.mogu reci da mi je zeljo djelovao puno ozbiljnije od sarajeva.s tim da su odbrane oba tima dosta lose.ne moguse oteti dojmu da ovi albanci ne bi gola dali da su odbrana I golman sarajeva bili na nivou.sarajevo I ovakvo kilavo I bezidejno je klasa za ove albance.ali poslije albanaca bice tesko ko god da dodje .
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 jul 2013, 22:42

nukleusmember je napisao/la:sekunda mi je falila da prebacim na rukomet
pozdrav za bordoglavog kiklopa !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 jul 2013, 22:45

barbarez je napisao/la:Ja mislim da vas ne boli poraz ko poraz nego sto je dosao od odron ekipe,koju ce te izbaciti ali boli amaterski pristup I igra vaseg tima.
Upravo to
Ti si opet šampion !

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 18 jul 2013, 22:47

miky_hz je napisao/la:
111 je napisao/la:Ove albance cete proci jer su odron od tima, ali naradno pretkolo (kada dolazi jaca ekipa) cete biti devastirani.
Tri je poklonio i prvi je njegov kolko i od onoga dadula radula,plus onaj u San Marinu koji takodjer njemu na dusu ide, 100% ucinak 4 od 4 savrsenstvo,mlad je naucit ce tek mu je tries :lol:
hebo me svak ako moj komšo :mrgreen: mali Plakalo ne bi bolje branio veceras...one greške golmana su retardirane, blago receno.
Imali ste ih na 2-1 i trebali završiti posao još jednim golom i tako sebi stvoriti miran revanš...bolja ste ocito ekipa od ovih albanaca, proci cete ih u revanšu, ali imate brate par debila kakvih nema ni u nižim ligama.
Melunovic, Radulovic, Bandovic - da Bog sacuva....ograniceni ljudi mentalno....jbg, za fudbala (kao i za bilo koji sport) treba malo klikera u glavi.

I na kraju mi žao Husrefa (kojeg cijenim ko covjeka iako je pitar), bezveze troši svoje narušeno zdravlje radi par idiota od kojih se ne mogu napraviti igraci.
Ovaj tim mu je nametnut od strane Irfana i kompanije.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 18 jul 2013, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 jul 2013, 22:47

vvvbk

pusa pasa :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 18 jul 2013, 22:55

111@
šra ti ba znaš ko je nametno i je li uopšte neko nametno tim husrefu
vrati se pod okrilje gospodara familije i uživaj slaveči golove..pa i Lazu je glavonja doveo ili mu je neko možda nametnuo

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 18 jul 2013, 22:56

stadion je napisao/la:111@
šra ti ba znaš ko je nametno i je li uopšte neko nametno tim husrefu
vrati se pod okrilje gospodara familije i uživaj slaveči golove..pa i Lazu je glavonja doveo ili mu je neko možda nametnuo
pa zna se da mu je pola tima nametnuto ;) javna tajna.
Necemo se praviti naivni sad

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 jul 2013, 22:56

Veceras ste sami sebe pobjedili..Radulovic i golman nevjerovatni..prolazite ove levate..sretno u revansu

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 18 jul 2013, 22:59

miky_hz je napisao/la:
Anamarija je napisao/la:Ta smiješna ekipa od sinoć nakraju će opet biti prva,a Husref se više nikad neće vratiti u bordo ekipu !
[youtube][/youtube]

Majketi kako se ono ti dva put zoves :lol:

Salu na stranu uopste nisam skontao sta si napisao-la :|
Kad budete kontali onda če te i vi jednom biti prvaci ?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jul 2013, 23:00

barbarez je napisao/la:Ja mislim da vas ne boli poraz ko poraz nego sto je dosao od odron ekipe,koju ce te izbaciti ali boli amaterski pristup I igra vaseg tima.praveci paralelu sa zeljinom igrom.mogu reci da mi je zeljo djelovao puno ozbiljnije od sarajeva.s tim da su odbrane oba tima dosta lose.ne moguse oteti dojmu da ovi albanci ne bi gola dali da su odbrana I golman sarajeva bili na nivou.sarajevo I ovakvo kilavo I bezidejno je klasa za ove albance.ali poslije albanaca bice tesko ko god da dodje .
Objektivan komentar,medjutim prijatelju mi nekako bolje igramo sa jacim timovima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2013, 23:02

Tema nije prevoz vec FKS!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”