FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ta smiješna ekipa od sinoć nakraju će opet biti prva,a Husref se više nikad neće vratiti u bordo ekipu !
- champions1921
Da Suljic i Tadejevic nisu imali zute iz proslogodisnjih tekmi pa je mozda Marijan i te racunao.. On rece "jedina dvojica kojima je prijetila suspenzija"??
BUDI ŽELJO !!!
Evo kazu malezijac gledao utakmicu i poderao ugovor. Ja mislim da ce covjek i svoje ime promjenit, i ime kluba, uradit plasticnu operaciju samo da nam zavara trag 
Ovo je odron, al jbg i mi smo krivi Igraj Sarajevo igraj Sarajevo, nema veze nema veze i onda njima svejedno kako ce odigrati

Ovo je odron, al jbg i mi smo krivi Igraj Sarajevo igraj Sarajevo, nema veze nema veze i onda njima svejedno kako ce odigrati

[youtube][/youtube]Anamarija je napisao/la:Ta smiješna ekipa od sinoć nakraju će opet biti prva,a Husref se više nikad neće vratiti u bordo ekipu !
Majketi kako se ono ti dva put zoves

Salu na stranu uopste nisam skontao sta si napisao-la

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vratite nam Jovića !
-
- Kontakt:
sekunda mi je falila da prebacim na rukomet
Ove albance cete proci jer su odron od tima, ali naredno pretkolo (kada dolazi jaca ekipa) cete biti devastirani.
Melunović je igrac manjka na terenu, lik je obicno drvo od kojeg nemate koristi.
I da, Bandoviću odmah veceras uzeti platu....ako je Lazar poklonio jedan gol vama, Bandović je poklonio njima dva
Melunović je igrac manjka na terenu, lik je obicno drvo od kojeg nemate koristi.
I da, Bandoviću odmah veceras uzeti platu....ako je Lazar poklonio jedan gol vama, Bandović je poklonio njima dva

Zadnja izmjena: 111, dana/u 18 jul 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
- samoposteno
- Kontakt:
jos kad potpise kajkut bice super umjesto melunovica da igrastadion je napisao/la:@samopošteno
da nisi glup bio bi šega ovako si samo još jedan u nizu glupana

Tri je poklonio i prvi je njegov kolko i od onoga dadula radula,plus onaj u San Marinu koji takodjer njemu na dusu ide, 100% ucinak 4 od 4 savrsenstvo,mlad je naucit ce tek mu je tries111 je napisao/la:Ove albance cete proci jer su odron od tima, ali naradno pretkolo (kada dolazi jaca ekipa) cete biti devastirani.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja mislim da vas ne boli poraz ko poraz nego sto je dosao od odron ekipe,koju ce te izbaciti ali boli amaterski pristup I igra vaseg tima.praveci paralelu sa zeljinom igrom.mogu reci da mi je zeljo djelovao puno ozbiljnije od sarajeva.s tim da su odbrane oba tima dosta lose.ne moguse oteti dojmu da ovi albanci ne bi gola dali da su odbrana I golman sarajeva bili na nivou.sarajevo I ovakvo kilavo I bezidejno je klasa za ove albance.ali poslije albanaca bice tesko ko god da dodje .
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
pozdrav za bordoglavog kiklopa !nukleusmember je napisao/la:sekunda mi je falila da prebacim na rukomet
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Upravo tobarbarez je napisao/la:Ja mislim da vas ne boli poraz ko poraz nego sto je dosao od odron ekipe,koju ce te izbaciti ali boli amaterski pristup I igra vaseg tima.
Ti si opet šampion !
hebo me svak ako moj komšomiky_hz je napisao/la:Tri je poklonio i prvi je njegov kolko i od onoga dadula radula,plus onaj u San Marinu koji takodjer njemu na dusu ide, 100% ucinak 4 od 4 savrsenstvo,mlad je naucit ce tek mu je tries111 je napisao/la:Ove albance cete proci jer su odron od tima, ali naradno pretkolo (kada dolazi jaca ekipa) cete biti devastirani.

Imali ste ih na 2-1 i trebali završiti posao još jednim golom i tako sebi stvoriti miran revanš...bolja ste ocito ekipa od ovih albanaca, proci cete ih u revanšu, ali imate brate par debila kakvih nema ni u nižim ligama.
Melunovic, Radulovic, Bandovic - da Bog sacuva....ograniceni ljudi mentalno....jbg, za fudbala (kao i za bilo koji sport) treba malo klikera u glavi.
I na kraju mi žao Husrefa (kojeg cijenim ko covjeka iako je pitar), bezveze troši svoje narušeno zdravlje radi par idiota od kojih se ne mogu napraviti igraci.
Ovaj tim mu je nametnut od strane Irfana i kompanije.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 18 jul 2013, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
vvvbk
pusa pasa
pusa pasa

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
111@
šra ti ba znaš ko je nametno i je li uopšte neko nametno tim husrefu
vrati se pod okrilje gospodara familije i uživaj slaveči golove..pa i Lazu je glavonja doveo ili mu je neko možda nametnuo
vrati se pod okrilje gospodara familije i uživaj slaveči golove..pa i Lazu je glavonja doveo ili mu je neko možda nametnuo
pa zna se da mu je pola tima nametnutostadion je napisao/la:111@

Necemo se praviti naivni sad
- TMmanija2012
- Kontakt:
Veceras ste sami sebe pobjedili..Radulovic i golman nevjerovatni..prolazite ove levate..sretno u revansu
Kad budete kontali onda če te i vi jednom biti prvaci ?miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]Anamarija je napisao/la:Ta smiješna ekipa od sinoć nakraju će opet biti prva,a Husref se više nikad neće vratiti u bordo ekipu !
Majketi kako se ono ti dva put zoves![]()
Salu na stranu uopste nisam skontao sta si napisao-la
Objektivan komentar,medjutim prijatelju mi nekako bolje igramo sa jacim timovima.barbarez je napisao/la:Ja mislim da vas ne boli poraz ko poraz nego sto je dosao od odron ekipe,koju ce te izbaciti ali boli amaterski pristup I igra vaseg tima.praveci paralelu sa zeljinom igrom.mogu reci da mi je zeljo djelovao puno ozbiljnije od sarajeva.s tim da su odbrane oba tima dosta lose.ne moguse oteti dojmu da ovi albanci ne bi gola dali da su odbrana I golman sarajeva bili na nivou.sarajevo I ovakvo kilavo I bezidejno je klasa za ove albance.ali poslije albanaca bice tesko ko god da dodje .
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema nije prevoz vec FKS!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, enzo1, Google Adsense [Bot], HyperOS, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, PeppermintSA, Rule_hz, skoJaa i 113 gostiju.