Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Meni se cini da je besplatan ulaz za vlasnike godisnjih,a ne clanskih.TeaM87 je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:24000 ce bit premalo,Boga mi! Svi su nabrijani na utakmicu. Nadam se da ce otvorit i dio sjevera,sta ima veze...
Nego,imal razlike u cijeni karata za clanove i neclanove? Mislio sam clansku izvadit tek u utorak na dan tekme kad dodjem u Sa. Moci ce tad,jelde?!
nema razlike u cijeni karata jer ce clanovi moci besplatno uci
ne znam majkemneroazzuro je napisao/la:Meni se cini da je besplatan ulaz za vlasnike godisnjih,a ne clanskih.TeaM87 je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:24000 ce bit premalo,Boga mi! Svi su nabrijani na utakmicu. Nadam se da ce otvorit i dio sjevera,sta ima veze...
Nego,imal razlike u cijeni karata za clanove i neclanove? Mislio sam clansku izvadit tek u utorak na dan tekme kad dodjem u Sa. Moci ce tad,jelde?!
nema razlike u cijeni karata jer ce clanovi moci besplatno uci
Nemamo, ali u svakom slucaju ja sam ponosan na ono sto su napravili do sad i treba se boriti opet svih 90 minuta inace ce nas nabiti! Puno smireni ulazim u prvenstvo kad vidim kakvi su ostali.bistrikboy je napisao/la:Realno mi nemamo nikakve sanse,ali jbga ako se igraci nafuraju uz publiku svasta se moze desiti...pile87 je napisao/la:Ja i dalje mislim da sarajevo ima vece sanse od nas da prodje, po meni je razlika izmedju nas i viktorije prevelika mada ako budemo imali srece i bude pun lavor sve je moguce.Ali mi moramo biti bolji nego sto smo bili u Plzenu.
Hajde Lazareeeeeeee lik im da gol fore i onda ih pobjedi !
Ne bi' bilo fer ostavit' ga na klupi poslije onakve partije .exbabilon je napisao/la:Prema danasnjem treningu Zeljkovic ce opet pocet utakmicu, Benjo ceka sansu s klupe.
To je dobro, to je dobro.exbabilon je napisao/la:Prema danasnjem treningu Zeljkovic ce opet pocet utakmicu, Benjo ceka sansu s klupe.
Moglo se birati izmedju one gumene narukvice i kasike za cipele...likusa je napisao/la:Neg kakve ste poklone dobili uz clanske![]()
u utorak izgleda ludilostalno neko salje poruke imal mjesta za prevoz
amerosm je napisao/la:Moglo se birati izmedju one gumene narukvice i kasike za cipele...likusa je napisao/la:Neg kakve ste poklone dobili uz clanske![]()
u utorak izgleda ludilostalno neko salje poruke imal mjesta za prevoz
Trenutno korisnika/ca: elSaik, Levin, Napaceni87, sassari i 55 gostiju.