FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
eh da igramo u dolini... no nema veze, **** malog plzena

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
neroazzuro
- Kontakt:
Meni se cini da je besplatan ulaz za vlasnike godisnjih,a ne clanskih.TeaM87 je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:24000 ce bit premalo,Boga mi! Svi su nabrijani na utakmicu. Nadam se da ce otvorit i dio sjevera,sta ima veze...
Nego,imal razlike u cijeni karata za clanove i neclanove? Mislio sam clansku izvadit tek u utorak na dan tekme kad dodjem u Sa. Moci ce tad,jelde?!
nema razlike u cijeni karata jer ce clanovi moci besplatno uci
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- delpiero502
- Kontakt:
Evo Svrake na Pinku.
ne znam majkemneroazzuro je napisao/la:Meni se cini da je besplatan ulaz za vlasnike godisnjih,a ne clanskih.TeaM87 je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:24000 ce bit premalo,Boga mi! Svi su nabrijani na utakmicu. Nadam se da ce otvorit i dio sjevera,sta ima veze...
Nego,imal razlike u cijeni karata za clanove i neclanove? Mislio sam clansku izvadit tek u utorak na dan tekme kad dodjem u Sa. Moci ce tad,jelde?!
nema razlike u cijeni karata jer ce clanovi moci besplatno uci
FKŽ !
neroazzuro je u pravu.Citajte malo bolje.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nemamo, ali u svakom slucaju ja sam ponosan na ono sto su napravili do sad i treba se boriti opet svih 90 minuta inace ce nas nabiti! Puno smireni ulazim u prvenstvo kad vidim kakvi su ostali.bistrikboy je napisao/la:Realno mi nemamo nikakve sanse,ali jbga ako se igraci nafuraju uz publiku svasta se moze desiti...pile87 je napisao/la:Ja i dalje mislim da sarajevo ima vece sanse od nas da prodje, po meni je razlika izmedju nas i viktorije prevelika mada ako budemo imali srece i bude pun lavor sve je moguce.Ali mi moramo biti bolji nego sto smo bili u Plzenu.
Hajde Lazareeeeeeee lik im da gol fore i onda ih pobjedi !
HADE LJAZARE
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- corleone87
- Kontakt:
Realno prije pocetka ove prve utakmice u Ceskoj nismo imali sanse ali sad nakon ovakvog rezultata govoriti "realno nemamo sanse" smijesno.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Prema danasnjem treningu Zeljkovic ce opet pocet utakmicu, Benjo ceka sansu s klupe.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- karlovacko
- Kontakt:
Ne bi' bilo fer ostavit' ga na klupi poslije onakve partije .exbabilon je napisao/la:Prema danasnjem treningu Zeljkovic ce opet pocet utakmicu, Benjo ceka sansu s klupe.
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
To je dobro, to je dobro.exbabilon je napisao/la:Prema danasnjem treningu Zeljkovic ce opet pocet utakmicu, Benjo ceka sansu s klupe.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Svraka postao megapopularan na ovom pinku...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
pink, glam blam i bosna na ilidži, a loptu ko hebe.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jaoooo koje ce ludilo biti na Hadisonu u utorak... Strah me je i zamisliti... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Neg kakve ste poklone dobili uz clanske
u utorak izgleda ludilo
stalno neko salje poruke imal mjesta za prevoz 
u utorak izgleda ludilo
Željeznicar za život cijeli !
Moglo se birati izmedju one gumene narukvice i kasike za cipele...likusa je napisao/la:Neg kakve ste poklone dobili uz clanske![]()
u utorak izgleda ludilostalno neko salje poruke imal mjesta za prevoz
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cudno, nema nikakvih teorija u vezi Lazarovog autogola...Ako nekad igrac Radnika ili Rudara onako zabije u utakmici protiv Zelje, nadoknadit ce i za ovo...
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 18 jul 2013, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
amerosm je napisao/la:Moglo se birati izmedju one gumene narukvice i kasike za cipele...likusa je napisao/la:Neg kakve ste poklone dobili uz clanske![]()
u utorak izgleda ludilostalno neko salje poruke imal mjesta za prevoz
Na početku je bilo i sjedalica.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- corleone87
- Kontakt:
Eh eto jos jedan dan manje do utakmice.Hajde Boze budi drug pa ubrzaj koji krug. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.