FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kako rece onaj odvratni marijan pitar koji poredi plzen i one pekare sutra bi se trebao znati protivnik u trecem pretkolu i lige prvaka,to je nesto novo uefa uvela kaze.. mislim da ako se izvuce neko laksi,da je utakmica protiv plzena onda jedna jako jako bitna kapitalna utakmica,jer u slucaju prolaza i ako se i dalje ne nadamo sto mi je drago,mi bi zaradili para i para od ulaznica,tih faza nekih i u slucaju lakseg protivnika jer bi bili nosiocu i trecem mogli bi se nadati i necemu dalje,nas klub bi narednih 10 godina obezbjedio sebe za nasu ligu..mislim do utorka su snovi,a mozda snovi postanu i java nakon utorka ko zna 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Znas li ti odgovor ?ipetm je napisao/la:amerosm je napisao/la:Moglo se birati izmedju one gumene narukvice i kasike za cipele...likusa je napisao/la:Neg kakve ste poklone dobili uz clanske![]()
u utorak izgleda ludilostalno neko salje poruke imal mjesta za prevoz
Na početku je bilo i sjedalica.
Buu je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/fk-zelj ... -lp/109425
mi sto smo vec kupili godisnju samo se snjom pojavimo na dan utakmice i udjemo ili moramo u plavi salon podici ulaznicu ?
NO PYRO NO PARTY
SAMO KO IMA GODISNJU KARTU MOCI CE BESPLATNO UCI. KO IMA GODISNJU ZA JUG MOCI CE UCI NA JUG, KO IMA ZA ZAPADA UCI CE NA ZAPA, A KO IMA ZA SJEVER UCI CE NA ISTOK. CLANSKE NEMAJU VEZE S TIM, S CLANSKIM SE IMA POPUST PRI KUPOVINI GODISNJIH KARATA I POPUST KOD ZELJINIH PARTNERA I TO JE SVETeaM87 je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:24000 ce bit premalo,Boga mi! Svi su nabrijani na utakmicu. Nadam se da ce otvorit i dio sjevera,sta ima veze...
Nego,imal razlike u cijeni karata za clanove i neclanove? Mislio sam clansku izvadit tek u utorak na dan tekme kad dodjem u Sa. Moci ce tad,jelde?!
nema razlike u cijeni karata jer ce clanovi moci besplatno uci
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Registracija za auto kosta 450 km bar kod mene i ima se pospust 10 % ako sam dobro razumio znaci to je 45 km. Znaci da sam ustedio 25 km ako kupim clansku kartu neka me ispravi ako grijesim
.

Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 19 jul 2013, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
@MrRiccoli I to je djelimično tačno! Onaj ko kupi godišnju kartu dobiće džaba kartu za Plzen s tim ko kupi Godišnju za Jug dobiće kartu za južnu tribinu a ko kupi ostale godišnje dobiće kartu za tribinu po svom izboru. Ovo su Amarove riječi!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Puno Kosevo (pritisak s tribina),pojacani Svrakom,Amarova lucidnost i taktika su argumenti da se necemu nadamo,uz to bilo kakva pobjeda nam odgovara.pile87 je napisao/la:Ja i dalje mislim da sarajevo ima vece sanse od nas da prodje, po meni je razlika izmedju nas i viktorije prevelika mada ako budemo imali srece i bude pun lavor sve je moguce.Ali mi moramo biti bolji nego sto smo bili u Plzenu.
Hajde Lazareeeeeeee lik im da gol fore i onda ih pobjedi !
Sanse su male ali kad cemo se nadati ako necemo sada
SLOBODA NAVIJAČIMA
Zaista je nevjerovatna euforija nastala pred ovu utakmicu, ja sam uspio animirati jedno 10-tak iz svog društva koji sigurno dolaze(Zavidovići), ima tu i onih koji nisu deklarisani navijači Želje ali u utorak će to svim srcem biti. Bez obzira na konačan epilog, mislim da je Željo kao tim za koji od malih nogu skoro da i živim apsolutno uspio pridobiti i one neutralne poznavaoce i pratioce fudbala iz manjih sredina i činjenica je da moramo svi biti ponosni.
P.S Ne pišem zaista često, ali pratim forum svakodnevno već par godina pa et, čisto da se zna
P.S Ne pišem zaista često, ali pratim forum svakodnevno već par godina pa et, čisto da se zna

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Gurbeti tipa Radmilo, željooooo, kvalitet nisu tu da ni pomogli Željezničaru, nego da bi se uhljebili, al ****, zajebo ih Amar, opetBlueIsTheColor je napisao/la:Ovako, gledajuci nastupe nasih ekipa u Evropi ne mogu se oteti utisku da je nasa ekipa daleko najspremija ili najdominantnija, kako hocete... nisam gledao samo Sirokog, al Sarajevo i Zrinjski me nisu impresionirali... pogotovo Sarajevo... onom igrom tesko da mogu i medju 3, da ne spominjem trofeje... Zrinjski isto nsta specijano... Siroki vjerujem da je bolji od ove dvije ekipe i da su nam oni najveci konkurenti...
posebno mi je drago sto nema onih gnjida na forumu da pljuju i pametuju... usutkao ih je Sir Amar Osim...
a jesu i drvlje i kamenje na njega... ne dovodi nikog, koga mi da gledamo, kako Sarajevo, kako Zrinjski, a ljudi ne mogu kile sa tim "silnim" pojacanjima...
Ova nasa mlada ekipa bi mogla ponovo biti dominantna i mogla bi ponovo do trofeja i to oba... al to bi bilo bezobrazno... zar Skaljic koji nije igrao pola godine i Bucan sa 32 godine da uzmu trofej? a Sarajevo dovelo Cimitora i Radulovica, Zrinjski Savica, Popovica, Dujkovica... zar ne bi oni to trebali uzet?
joooj, kako je dosadno bez strucnjaka i stratega, ali i menadzera u jednom...
Gurbeti, javite se i izvinite se za sva ona pljuvanja i kenjanja po svemu sto je nase, a uzdizuci u nebo ostale pojacane "velikim" pojacanjima... @Anonimac, tebi svaka cast... budu ljudi u zabludi, al nemoj vise NIKAD protiv svog tima, pa kakav je takav je, tvoj je...

Sad mogu da ga sisaju narednih par godina. Amara je teško otjerati, hem ima rezultate, hem ga navijači Želje vole, hem pamte gdje smo bili. Sisajte ga levati, Amar će biti u Želji dok sam ne poželi da ode, do tada, uzalud vam trud svirači

- TMmanija2012
- Kontakt:
Znaci clanska clasic i godisnja sjever 100 kermi..djabe karta za Plzen..hvala Amare i krv svoju za PLAVU BOJU!!!
pile je dobro istakao da je razlika izmedju nas I viktorije velika,I da moramo odigrati ludo dobru tekmu.I imati srece.medjutim imajedna stvar koju sam primjetio u prvoj tekmi,zbog toga smo I primili one mrljave golove a I dali smo 3 mada smo mogli I jos da smo umjeato adila imali onu djecu ranije na terenu,a toj e,da ljudi napadaju sa 6 do 8 igraca,koliko puta se desilo da je u nasem sesnestercu bilo 6 ili 7 njihovi na4 nasa.zbog togasmo I primili 2 I 4 gol,a mogli smo jos jer sredina nije pratila do kraja.medjutim to je ostavljalo toliko prostora da smo imalinpokretljivijeg spica uz seju I selima ,svasta je moglo biti.ja kazem steta sto ara I bajic ranije ne udjose.
Na kosevu cu biti drugacije,ali cesi suu prepotentni I vuce ih naprijed da nas nabuse,sto ako bi mi zabili prvi svasta moze biti.ja samo.kzem u napadu trebamo igrace koji su brzi I imaju muda,I znaju sa loptom.ja adila ne mogu smislit,meni je odron igrac,mnogim je ok,ali ne bitno ja samo ne bi volio da zbog njegove igre upropastimo sansu za senzaciju,koliko god to malo vjerovatno bilo.ali ipak kad kazes zeljo srce uvijek vjeruje uu cuda.jer taj klub jr cudesan sam po sebi.
Na kosevu cu biti drugacije,ali cesi suu prepotentni I vuce ih naprijed da nas nabuse,sto ako bi mi zabili prvi svasta moze biti.ja samo.kzem u napadu trebamo igrace koji su brzi I imaju muda,I znaju sa loptom.ja adila ne mogu smislit,meni je odron igrac,mnogim je ok,ali ne bitno ja samo ne bi volio da zbog njegove igre upropastimo sansu za senzaciju,koliko god to malo vjerovatno bilo.ali ipak kad kazes zeljo srce uvijek vjeruje uu cuda.jer taj klub jr cudesan sam po sebi.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
barba dobro si to rek'o... jesmo vala primili nekakve mrljave golove... a na Kosevu ne smijemo srljati ipak samo je jedan gol u pitanju, polako kao u plzenu, ali im ne prepustati incijativu i doci ce gol... trebace nam brza transformacija iz napada u odbranu i obrnuto i tu ce u izrazaj doci fizicka sprema, a znamo da ih je ove godine Šef fino pripremio.... samo kad oni napadaju iza lopte ttreba da bude odmah 8-9 igrača kao u plzenu, a i ja se slazem za Zeljinu djecu da samo barem od 75. minute imali Bajica i Hodzica na terenu svasta bi bilo... kad je Bajic raspalio lijevom ono pred kraj nekad ja rek'o GOL za 4-4
Uglavnom ima nade za prolaz dalje, bice tvrda i teska tekma, a ja se nadam pobjedi bilo kakvoj, samo pametno odigraju nasi u odbrani, a prema naprijed uci ce nesto imaju mrljavu odbranu treba nam rastrcan Svraka za Bučana i Selima se ne brinem, kao ni za Jamaka + 25 000 na Koševu i loš teren ma česi ce pasti...

Joj covjece al' ovo vrijeme sporo prolazi
Uglavnom ima nade za prolaz dalje, bice tvrda i teska tekma, a ja se nadam pobjedi bilo kakvoj, samo pametno odigraju nasi u odbrani, a prema naprijed uci ce nesto imaju mrljavu odbranu treba nam rastrcan Svraka za Bučana i Selima se ne brinem, kao ni za Jamaka + 25 000 na Koševu i loš teren ma česi ce pasti...

Joj covjece al' ovo vrijeme sporo prolazi
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 19 jul 2013, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Kako bi to idealana scenario bio da izvučemo par Maribor - Birikira i u uzvratu ovi odigraju 1-1 a mi pobjedimo Plzena 2-1. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Glodaru, imaš ti kakvih problema sa mozgom? Ili pokušavaš reći nešto? Hajde ovako, sve što sam govorio, stojim iza svake svoje riječi. Nađi mi do sada nešto što si dokazao da sam slagao. Nikad nisam pisao protiv Amara, po mom mišljenju je JEDINO ON UZ IGRAČE zaslužan za ovo što se dešava zadnjih godina. Bio je tu Cviko, šteta što je otišao. Dalje, haj ti meni priznaj koliko imaš godina? Jer očigledno neke stvari nećeš da vidiš. Marketing nam je na nivou kluba iz San Marina i to FK Sarajevo puno bolje radi od nas. Hoćeš reći da nije tako? Jel lažem? Jel lažem kad kažem da su Dželo i Buki neradnici? Joj mogao bih ti pisati milione rečenica, ali haj ukratko ću još nešto pokušati, ali se bojim da nećeš shvatiti. Idemo redom, zbog tebe, jednostavno. Prvo, pozdravljam što igraju Željina djeca makar izgubila 10 razlike. Drugo, Amar je jedini koristan u klubu. Treće, mislim da se moga davno napraviti medijski pritisak na Koldžu, ali UPRAVA SPAVA. Četvrto, neki Numa, šta je to uradio? Pa više JEFTINIH ideja vidim na forumu, nego što on uradi. Peto, što se ne napravi pritisak da se bar uradi KAMP, ili za početak bar tereni za treniranje van grada? Bar to općina da finansira. Šesto, nemoj misliti da ja pričam nešto u vezi s taktikom i slično na terenu, podržavam svaki transfer dok su tu titule. Sedmo, idi se sakrij u mišju rupu, tvoji postovi uopće nisu dobronamjerni, inovativni. Pljuješ po nekim osobama (a našao si se pametan i meni koji sam tu oko kluba dugi niz godina) i pišeš da je sve extra, super, a dobro znamo da nije tako. Ako ne daj Bože ispadnemo, svi problemi će na vidjelo doći, a ti ćeš opet doći s istom pričom. Pogledaj realno nekad, klub je u finansijskoj banani, da nema Amara bilo bi svašta..Glodar je napisao/la:Gurbeti tipa Radmilo, željooooo, kvalitet nisu tu da ni pomogli Željezničaru, nego da bi se uhljebili, al ****, zajebo ih Amar, opetBlueIsTheColor je napisao/la:Ovako, gledajuci nastupe nasih ekipa u Evropi ne mogu se oteti utisku da je nasa ekipa daleko najspremija ili najdominantnija, kako hocete... nisam gledao samo Sirokog, al Sarajevo i Zrinjski me nisu impresionirali... pogotovo Sarajevo... onom igrom tesko da mogu i medju 3, da ne spominjem trofeje... Zrinjski isto nsta specijano... Siroki vjerujem da je bolji od ove dvije ekipe i da su nam oni najveci konkurenti...
posebno mi je drago sto nema onih gnjida na forumu da pljuju i pametuju... usutkao ih je Sir Amar Osim...
a jesu i drvlje i kamenje na njega... ne dovodi nikog, koga mi da gledamo, kako Sarajevo, kako Zrinjski, a ljudi ne mogu kile sa tim "silnim" pojacanjima...
Ova nasa mlada ekipa bi mogla ponovo biti dominantna i mogla bi ponovo do trofeja i to oba... al to bi bilo bezobrazno... zar Skaljic koji nije igrao pola godine i Bucan sa 32 godine da uzmu trofej? a Sarajevo dovelo Cimitora i Radulovica, Zrinjski Savica, Popovica, Dujkovica... zar ne bi oni to trebali uzet?
Gurbeti, javite se i izvinite se za sva ona pljuvanja i kenjanja po svemu sto je nase, a uzdizuci u nebo ostale pojacane "velikim" pojacanjima... @Anonimac, tebi svaka cast... budu ljudi u zabludi, al nemoj vise NIKAD protiv svog tima, pa kakav je takav je, tvoj je...Gurbeta više nema, jer imamo rezultat. Čim ne budemo imali rezultat, eto gurbeta opet, sa istim ili različitim nickovima, nebitno je, lako ih je prepoznati. Onda gurbeti povuku još par mlađih, razočaranih navijača i eto belaja, po forumima. Klasičan pokušaj destabilizacije kluba.
Sad mogu da ga sisaju narednih par godina. Amara je teško otjerati, hem ima rezultate, hem ga navijači Želje vole, hem pamte gdje smo bili. Sisajte ga levati, Amar će biti u Želji dok sam ne poželi da ode, do tada, uzalud vam trud svirači
Ljudi moji kakav prolazak smirite se.Kad god smo se digli i poletjeli u visine dobili smo po ušima.Samo čvrsto, bez srljanja, braniti se, pa onda oko 75 ubaciti Baju i Aru da se nešto proba uraditi.Ako prođemo, dobro i jeste, ako ispadnemo, je.bi ga.Što se manje nadamo, manje ćemo se razočarati.I vjerujem da šef nije poletio u visine, a nadam se ni igrači.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako je meni drago sto ce Zeljo konacno okupiti toliko raje na stadionu ne mogu vam opisati. Na stadion ce doci i oni koji nikad ne prate nas fudbal, ligu, itd. Al neka, sad ce i bit para, sve ide kako treba. Prolazak bi mogao donijeti jakooo puno, a ispadanje nam ne uzima nista (osim ako bude neki ubjeljiv poraz pa depresija, slaba posjeta, pu pu pu).
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
jesu jer tad jos nije bilo definitivno odluceno, vcrs na sjednici predsjednistva je odluceno ovako da ko ima godisnju za jug ide na jug, za zapad ide na zapad, a za sjever ide na istokAnonimac je napisao/la:@MrRiccoli I to je djelimično tačno! Onaj ko kupi godišnju kartu dobiće džaba kartu za Plzen s tim ko kupi Godišnju za Jug dobiće kartu za južnu tribinu a ko kupi ostale godišnje dobiće kartu za tribinu po svom izboru. Ovo su Amarove riječi!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Nije mi bilo mrsko da ti pregledam postove, nađi mi jedan svoj post gdje hvališ Amara i njegov rad. Jedan. Ovaj ne računam, naknadna je pamet. To ne bi trebao biti problem. Valjda. Dželo i Bukli su neradnici teški. Numa je podigao marketing na nivo iznad, koliko je bilo u njegovoj moći. Ako si blizu klubu, to bi trebao znati. Način na koji pišeš, neke stvari minimaliziraš, selektuješ i filtriraš informacije, način na koji rezonuješ stvari mi govore da nisi dobronamjeran.kvalitet je napisao/la:Glodaru, imaš ti kakvih problema sa mozgom? Ili pokušavaš reći nešto? Hajde ovako, sve što sam govorio, stojim iza svake svoje riječi. Nađi mi do sada nešto što si dokazao da sam slagao. Nikad nisam pisao protiv Amara, po mom mišljenju je JEDINO ON UZ IGRAČE zaslužan za ovo što se dešava zadnjih godina. Bio je tu Cviko, šteta što je otišao. Dalje, haj ti meni priznaj koliko imaš godina? Jer očigledno neke stvari nećeš da vidiš. Marketing nam je na nivou kluba iz San Marina i to FK Sarajevo puno bolje radi od nas. Hoćeš reći da nije tako? Jel lažem? Jel lažem kad kažem da su Dželo i Buki neradnici? Joj mogao bih ti pisati milione rečenica, ali haj ukratko ću još nešto pokušati, ali se bojim da nećeš shvatiti. Idemo redom, zbog tebe, jednostavno. Prvo, pozdravljam što igraju Željina djeca makar izgubila 10 razlike. Drugo, Amar je jedini koristan u klubu. Treće, mislim da se moga davno napraviti medijski pritisak na Koldžu, ali UPRAVA SPAVA. Četvrto, neki Numa, šta je to uradio? Pa više JEFTINIH ideja vidim na forumu, nego što on uradi. Peto, što se ne napravi pritisak da se bar uradi KAMP, ili za početak bar tereni za treniranje van grada? Bar to općina da finansira. Šesto, nemoj misliti da ja pričam nešto u vezi s taktikom i slično na terenu, podržavam svaki transfer dok su tu titule. Sedmo, idi se sakrij u mišju rupu, tvoji postovi uopće nisu dobronamjerni, inovativni. Pljuješ po nekim osobama (a našao si se pametan i meni koji sam tu oko kluba dugi niz godina) i pišeš da je sve extra, super, a dobro znamo da nije tako. Ako ne daj Bože ispadnemo, svi problemi će na vidjelo doći, a ti ćeš opet doći s istom pričom. Pogledaj realno nekad, klub je u finansijskoj banani, da nema Amara bilo bi svašta..Glodar je napisao/la:Gurbeti tipa Radmilo, željooooo, kvalitet nisu tu da ni pomogli Željezničaru, nego da bi se uhljebili, al ****, zajebo ih Amar, opetBlueIsTheColor je napisao/la:Ovako, gledajuci nastupe nasih ekipa u Evropi ne mogu se oteti utisku da je nasa ekipa daleko najspremija ili najdominantnija, kako hocete... nisam gledao samo Sirokog, al Sarajevo i Zrinjski me nisu impresionirali... pogotovo Sarajevo... onom igrom tesko da mogu i medju 3, da ne spominjem trofeje... Zrinjski isto nsta specijano... Siroki vjerujem da je bolji od ove dvije ekipe i da su nam oni najveci konkurenti...
Gurbeti, javite se i izvinite se za sva ona pljuvanja i kenjanja po svemu sto je nase, a uzdizuci u nebo ostale pojacane "velikim" pojacanjima... @Anonimac, tebi svaka cast... budu ljudi u zabludi, al nemoj vise NIKAD protiv svog tima, pa kakav je takav je, tvoj je...Gurbeta više nema, jer imamo rezultat. Čim ne budemo imali rezultat, eto gurbeta opet, sa istim ili različitim nickovima, nebitno je, lako ih je prepoznati. Onda gurbeti povuku još par mlađih, razočaranih navijača i eto belaja, po forumima. Klasičan pokušaj destabilizacije kluba.
Amar će biti tu dok mu bude ćeif. Imao ili nemao rezultate u budućnosti. Čovjek ima PET šampionskih titula sa Željom. Vi ga nećete otjerati, budi siguran u to

Jedan primjer koliko si dobronamjeran

Prvo se dogovoriš sam sa sobom ili skontaš da treba da popiješ tabletice prije logovanja na forum, pa onda počneš da pišeš. Svašta možeš da budeš, dobronamjeran NISI.kvalitet je napisao/la:
Da nešto korisno naučiš. Džeko je PLAĆAO članarinu i trenirao u Želji. Mogao je to isto u Sarajevu, niko mu nije nudio džaba, a bio je talenat kakav i Armin Hodžić danas, do juniora je sve gazio. Da li su se ljudi iz kluba sjetili da mu isplate sve članarine potpisom za prvim tim (mišljenja sam da bi trebalo to isplatiti SVAKOM igraču koji pređe iz junira u seniore)? U prvi tim je prebačen jer je bio najbolji junior (među 2-3 najbolja) i igrao je jer nije bilo boljih. A naša sarajevska "objektivna" publika ga je zvala klocem. Kasnije je došao Plišek i svi znamo nastavak priče. Meni bi se gadilo doći negdje gdje su me do jučer pljuvali i gdje su me nazivali svakakvim imenima, zar ne bi i tebi? Čovjek voli Želju, to je neosporno i to je dokazao bezbroj puta. Šta treba, davati Želji neke pare sad, odnosno davati pare Amaru i njima, koji su jedva čekali da ga se riješe? Ili da im "stvara" novac, odnosno da on iskorišten bude u marketinške svrhe? Ma daj molim te. Ponavljam, voli Želju, evo to i dokazuje, kad može dođe ovdje, ali više mu ne treba tražiti. Stavljaš Amara iznad njega, a zapitaj se koliko je Amar do sada iz Želje izvukao para. On jeste trenutno najbolje rješenje za Želju, nemam namjeru pljuvati po njemu, hvala mu za sve, ali nije toliko pošten koliko vi mislite da jeste. I nije toliko dobar koliko vi mislite da jeste. Mogao bih o tome do sutra, ali ne bih da budem pljuvač neki i slično. Neka nama njega dok ne dođe bolji.
VOLIM TE ŽELJO!
Zadnja izmjena: Glodar, dana/u 19 jul 2013, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar - Plzen
1- 4.62
X- 3.98
2- 1.59
1- 4.62
X- 3.98
2- 1.59
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Mene zanima koliko je danas prodano članksih?
Hvala
Hvala

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google [Bot] i 26 gostiju.