BlueIsTheColor je napisao/la:Ovako, gledajuci nastupe nasih ekipa u Evropi ne mogu se oteti utisku da je nasa ekipa daleko najspremija ili najdominantnija, kako hocete... nisam gledao samo Sirokog, al Sarajevo i Zrinjski me nisu impresionirali... pogotovo Sarajevo... onom igrom tesko da mogu i medju 3, da ne spominjem trofeje... Zrinjski isto nsta specijano... Siroki vjerujem da je bolji od ove dvije ekipe i da su nam oni najveci konkurenti...
posebno mi je drago sto nema onih gnjida na forumu da pljuju i pametuju... usutkao ih je Sir Amar Osim...
a jesu i drvlje i kamenje na njega... ne dovodi nikog, koga mi da gledamo, kako Sarajevo, kako Zrinjski, a ljudi ne mogu kile sa tim "silnim" pojacanjima...
Ova nasa mlada ekipa bi mogla ponovo biti dominantna i mogla bi ponovo do trofeja i to oba... al to bi bilo bezobrazno... zar Skaljic koji nije igrao pola godine i Bucan sa 32 godine da uzmu trofej? a Sarajevo dovelo Cimitora i Radulovica, Zrinjski Savica, Popovica, Dujkovica... zar ne bi oni to trebali uzet?
joooj, kako je dosadno bez strucnjaka i stratega, ali i menadzera u jednom...
Gurbeti, javite se i izvinite se za sva ona pljuvanja i kenjanja po svemu sto je nase, a uzdizuci u nebo ostale pojacane "velikim" pojacanjima... @Anonimac, tebi svaka cast... budu ljudi u zabludi, al nemoj vise NIKAD protiv svog tima, pa kakav je takav je, tvoj je...
Gurbeti tipa Radmilo, željooooo, kvalitet nisu tu da ni pomogli Željezničaru, nego da bi se uhljebili, al ****, zajebo ih Amar, opet

Gurbeta više nema, jer imamo rezultat. Čim ne budemo imali rezultat, eto gurbeta opet, sa istim ili različitim nickovima, nebitno je, lako ih je prepoznati. Onda gurbeti povuku još par mlađih, razočaranih navijača i eto belaja, po forumima. Klasičan pokušaj destabilizacije kluba.
Sad mogu da ga sisaju narednih par godina. Amara je teško otjerati, hem ima rezultate, hem ga navijači Želje vole, hem pamte gdje smo bili. Sisajte ga levati, Amar će biti u Želji dok sam ne poželi da ode, do tada, uzalud vam trud svirači