Mehidic nije u-21 igrac. Od ovih koji konkurisu za prvih 11 to su: Salihovic, Prses, Selamovic, Mujkic A. To je to otprilike.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma puno mi ih je dole u odbrani, a fali jedno kreativno krilo /ofanzivni vezni...ali kako god za 3 klase smo jaci nego prosle sezone.
Prses, Mehidic, Salihovic, Selamovic (nasi u-21 igraci) su godinu dana stariji, iskusniji, cak i jaci. Vidio sam cini mi se Mirnesa malog na jezeru skoro, cak se i neki misic nazire. Mislim da je on bio sa Renom i Ribom, usi ga odajukako god vjerujem da ce i ti momci nakon pravih priprema biti bolji+ iskustvo, a i godina starosti puno znaci njima.
ostali novi igraci se cine jako dobrim osim opet te sredine terena koja je mogla biti jaca. Tu je otisao Hasic dosao samo Brckalic, s tim sto ce sigurno biti pomicanja Mehanovica ili Efendica naprijed...mislim da Smajl ide na to da cemo na Tusnju nekako svakome dati gol, a u gostima granitna odbrana i kontre preko Mirnesa, Efendica i Mujkica. uglavnom igracki kadar je puno siri i puno jaci nego prosle sezone.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mehidic je 92. godište i mladji je od 1.1.1992. (što je granica) tako da jest U21 igrač.solar je napisao/la:Mehidic nije u-21 igrac. Od ovih koji konkurisu za prvih 11 to su: Salihovic, Prses, Selamovic, Mujkic A. To je to otprilike.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma puno mi ih je dole u odbrani, a fali jedno kreativno krilo /ofanzivni vezni...ali kako god za 3 klase smo jaci nego prosle sezone.
Prses, Mehidic, Salihovic, Selamovic (nasi u-21 igraci) su godinu dana stariji, iskusniji, cak i jaci. Vidio sam cini mi se Mirnesa malog na jezeru skoro, cak se i neki misic nazire. Mislim da je on bio sa Renom i Ribom, usi ga odajukako god vjerujem da ce i ti momci nakon pravih priprema biti bolji+ iskustvo, a i godina starosti puno znaci njima.
ostali novi igraci se cine jako dobrim osim opet te sredine terena koja je mogla biti jaca. Tu je otisao Hasic dosao samo Brckalic, s tim sto ce sigurno biti pomicanja Mehanovica ili Efendica naprijed...mislim da Smajl ide na to da cemo na Tusnju nekako svakome dati gol, a u gostima granitna odbrana i kontre preko Mirnesa, Efendica i Mujkica. uglavnom igracki kadar je puno siri i puno jaci nego prosle sezone.

075
onda jos bolje za nasTzBulevar87 je napisao/la:Mehidic je 92. godište i mladji je od 1.1.1992. (što je granica) tako da jest U21 igrač.solar je napisao/la:Mehidic nije u-21 igrac. Od ovih koji konkurisu za prvih 11 to su: Salihovic, Prses, Selamovic, Mujkic A. To je to otprilike.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma puno mi ih je dole u odbrani, a fali jedno kreativno krilo /ofanzivni vezni...ali kako god za 3 klase smo jaci nego prosle sezone.

-
- Kontakt:
Da iz juniora je, u Lukavcu živi. Ne znam stvarno odkud on da ide, imali ste iskreno i bolje djece u juniorima. Jest mali brz i ima dobar šut al nije ništa bolji od ostalih juniora. Sad ja kako znam, ima neki čovjek koji ga gura, pa valjda uspije momak.Skojevski je napisao/la:Ovaj Almis Kasumović jel on iz juniora ?
Ne znam koje je to dijete.
1921
1989
1989
- adnan25emy
- Kontakt:
imal sta od ovih para za stadione hocel sta dobiti tuzla za tusanj vidim spominju se stadioni koji su ucestvovali u premier ligi od 2009 god a tusanj se nigdje ne spominje
-
- Interni moderator
- Kontakt:
uzdaj se u se i u svoje kljuse...nama ako nisu uzeli nisu ni dali...ovim g.o.v.n.a.r.i.m.a iz FS je najbitnjije da se svim mogucim vrstama kazni obezbjedi kesh...kakav takav...ne nadam se marki jednoj...a od koga je i ne treba nam....u ovom momentu je najbitnije da se sugavica sredi..zbog svih nasadnan25emy je napisao/la:imal sta od ovih para za stadione hocel sta dobiti tuzla za tusanj vidim spominju se stadioni koji su ucestvovali u premier ligi od 2009 god a tusanj se nigdje ne spominje

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vidim vi ste jedan od malobrojnih klubova ukljucujuci i Premier Ligu koji ove godine ide negdje na pripreme van Bih..... Haman se zgutilo nekih para ili ce ih neko zgutit...
a tamo iza stadiona onako dobar pomocni propada
Mislim da su te zavarale slike na kojima se vide samo zidovi u pozadini..Tkanton je napisao/la: a tamo iza stadiona onako dobar pomocni propada
Stvarnost je da je pomoćni renoviran, postavljena umjetna trava te pored velikog terena na linku:
http://s13.postimg.org/i3jbfckzr/tusanj1901a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ima osposobljen i teren za mali fudbal...izguglaj slike, pomoćni stadion Tušanj

tuzlanska Sloboda
Tkanton je napisao/la:Vidim vi ste jedan od malobrojnih klubova ukljucujuci i Premier Ligu koji ove godine ide negdje na pripreme van Bih..... Haman se zgutilo nekih para ili ce ih neko zgutit...
Ima se može se,pomoćni neće propasti.
Pobjeda je bolja od orgazma!
sloboda bi trebala dobiti oko 50000 KM na ime stadiona ako prikupi sve papire
Nadam se povratku ove godine u PL jer liga nije ista bez Slobode ali tu najvecu ulogu moraju odigrati Fukare. To govorim iz iskustva jer da nas nije onoliko islo na gostovanja u 2 ligi ko zna bili se do danas vratili. Sportski pozdrav iz Mostara i sretno tuzlaci
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ekipa sutra putuje na zlatibor...da se nabriju i odrade te pripreme kako treba...posteno i sa puno znoja i krvi... da nebi opet prekida,utrcavanjai ganjanja bilo...jer ovaj put cemo ih stic....dosla su sasvim solidna imena za ovu ligu...dosta je vise cirkusa i z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e bilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
treba ih ubit' na pripremama, krv da propišaju, samo to 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Šta mislite s kime će se igrat utakmice ? ja negdje pročita da će biti 4-5 utakmica
nađeš negdje koje ekipe se nalaze na Zlatiboru i to je to
ali biti će info o tome kad dođu na Zlatibor 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ma pokuš'o sam da nađem, al' ne ide
hajd biće nešto za vikend sigurno

Sretne pripreme momci:
http://fksloboda.ba/vijesti/182-sretan-put-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. Partizan je na pripremama na Zlatiboru, otišli prije par dana
http://fksloboda.ba/vijesti/182-sretan-put-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
steta st je gojkovic otiso , lik svaki dan svrsava na partizan i grobare , taman bi seole mogli posexat uzivozlajci je napisao/la:Sretne pripreme momci:

Izburlao sam, trenutno su na ZlatiboruCoraco je napisao/la:ma pokuš'o sam da nađem, al' ne idehajd biće nešto za vikend sigurno
Radnički Niš, Zeta iz CG, Javor, Napredak Kruševac, Čukarički, Grbalj iz CG...kao i večina ostalih ekipa iz prvog ranga u Srbiji
Kako sam dobro shvatio mi ostajemo 12 dana što je vrlo dugo uzevši u obzir ostale ekipe koje se zadržavaju mnogo kraće
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.